Strumfi de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabrielabv spune:
mai fetelor la noi ninge de nu se mai opreste
multumesc de aprecierile la adresa puilor mei
stefania ma bucur ca ti-a placut de Dragos, unde mai pui ca e si destept tare, ca de, cine sa-l laude daca nu maicasa. Doar cu mancatul avem probleme, la 6 ani are doar 19 kg
Olguttza cum ai reusit sa ajungeti la 10 kg la 5 luni ca as fura modelul ptr Dragos ca e numai piele si os
Carla buna ideia cu manusa chirurgicala si noua ne-a placut
Aylin te admir ca te tii tare, eu cred ca as fi luat-o razna sa mai am unu care fuge de mancare
aylin_tarcan spune:
acum iar nu a vrut sa manance. dupa 4 ore. sta cu tzatzi langa gura si nimicuta. in schimb vrea sa mearga. m-am si speriat. o tin de subtioara si incearca sa escaladeze pe mine. face pasi sa urce. si daca o tin sa mearga efectiv, face pasi sa mearga. doar ca o tin eu. oare e normal? si uite asa, uitandu-ma eu la ce fata vioaie am si care nu plange de foame, ma ingrijorez mai putin ca traieste cu aer. desi, totusi....![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
CarlaV spune:
Adica Alma suge aer noaptea?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
mai fetelor la noi ninge de nu se mai opreste
Olguttza cum ai reusit sa ajungeti la 10 kg la 5 luni ca as fura modelul ptr Dragos ca e numai piele si os
doamne, cat imi doresc si eu putina zapada adevarat! nu mizerie...
Gabriela, cre'ca depinde de naturelu fiecarui copil, ca si de ereditate.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Adica Alma suge aer noaptea?![]()
mai nou si ziua si noaptea
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Amethyst spune:
olguttza nu te-am mai "vazut" pana acum ca eu sunt mai noua si scuza-ma ca imi permit totusi sa te intreb: consideri ca e bine sa se uite la desene asa devreme, la 5 luni? De fapt poate n-ar trebui sa intreb ca din moment ce o lasi nu crezi ca ar fi daunator dar eu nu-mi pot stapani mirarea pentru ca am citit destul de mult despre efectele tv-ului, inclusiv a desenelor asupra copiilor si cand e vorba de bebelusi nu mai zic.
Si ce diversificata e fetita ta la 5 luni iar ma mir foarte tare dar cred ca ai avut motivele tale pentru care ai facut acest lucru, nu "trebuie" sa-mi dai mie nici o explicatie doar ca vazusem si eu aici ca se sustine diversificarea la 6 luni si ma bucuram pentru ca stiu ca asa e sanatos.
Sa stii ca nu vreau sa te supar si daca te-au deranjat remarcile mele poti sa ma ignori
dar nu mi-am putut abtine uimirea, nu as vrea s-o iei altfel.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
CarlaV spune:
Inseamna ca e bun aerul in zona voastra, la ce fata mare si frumoasa ai. Ma abonez si eu la o punga cu aer d'ala bun.
brazuca25 spune:
aylin referitor la "mers" si Deni are tendinta asta inca de acum vreo 2 luni si chiar am vorbit cu pediatra despre asta. Ne-a explicat ca este un reflex inascut prezent la toti bebelusii si ca va disparea pana pe la 5-6 luni. La noi e inca foarte prezent asa ca nu stiu ce sa cred. Oricum ne-a spus sa nu ne punem la mintea ei si sa o lasam sa "mearga"...pentru ca oasele sunt prea moi sa sustina toata greutatea corpului ei.
Eu o mai pacalesc si o las doar sa atinga cu varful degetelor de la picioare podeaua, fara sa o las sa se sprijine pe talpi. Avem chiar o poza haioasa pe telefon cand incerca ea sa paseasca pe parchet in sosete....si a facut spagatul fara sa vrea.![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
monicabo spune:
Buna! Ce urat e afara, iar nu putem iesi..
Timi, mai stii? Cine stie la ce s-or gandi ele... Insa cand ii dau tzatzica, sa zicem la 3 ore de la ultima masa, mananca, slava Domnului. Doar ca nu cere. Ea chiar este un copil mai slabut, ca si kg, dar altminteri puternica, vioaie...
CarlaV,multumesc pentru raspuns. Voi incerca solutia ta. Sper sa mai diminuez aceasta cadere a parului.
Aylin, bravo pt Alma, inteleg ca s-au mai imbunatatit lucrurile. O vorba din batrani spune ca dupa botez copilul se linisteste...
Sper sa ne mai vedem prin parc.
Jadi, bravo ca te descurci cu diversificarea. Intr-adevar, ma inspaimanta un pic gandul, dar om trece si peste asta cand va fi cazul. Adica in curand.
Liadorian, tare dragalasa Miruna ta 
Bravo mamicilor care va descurcati cu 2 copii, sau chiar 3, va admir ca reusiti.
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Gabrielabv spune:
Karly mersi de sfat, am sa incerc sa o las in ritmul ei ca am observat ca face normal, nu e constipata si cand face umple tot pana la gat
asa... si ptr fetele cu pofta de dulciuri, eu imi fac cicolata de casa si am observat ca mananc mai putin decat de cea din comert si unde mai pui ca e si mai sanatoasa,fara Euri si coloranti
Lia e tare dl D.
bucovinean adevarat