Strumfi de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
claucia spune:
Diana, frumoasa mamica si bebica si iarna pe ulita. Putine pozici...as mai admira.
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
claucia spune:
Luna ce poze frumoase! Tare dulce e papusica ta cu pulovarase si rochite, o scumpica. Si cu fratelo cel protector si cu parul in vant.
Iar in cea cu cardul e mortala, se si asorteaza!
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
printesa mea Alessia
brazuca25 spune:
Luna super poza cu lectia de viatza!!!

Dupa cat de strans o tine cred ca a invatat lectia deja!![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Aylin, am vazut poze cu printesa Alma la botez si arata foarte mare si cuminte. Sigur ea iti face probleme?
Cu diversificarea zice bine Luna. Eu in linii mari asa o sa fac, incep cu piure de legume si sucul de fructe i-l dau doar de sete. Brazuca, nu trebuie neaparat sa incepi cu cereale daca fata ia bine in greutate, se va ingrasa prea tare. Cerealele sunt recomandate copiilor care iau bine in greutate abia dupa 9-10 luni cand deja merg in picioare si isi pot consuma caloriile.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Am zis ca am terminat, dar am mai gasit ceva ce ma intereseaza. Deci: De unde stim ca bebe a luat prea mult in greutate ?
Ca de comparat copiii intre ei exclus, daca e pe curba e ok sau poate sa sara si peste curba ?
Aici nu mi-a zis nimeni sa nu incep cu cerealele ca l-ar ingrasa, in plus motivatia pentru care se incepe cu ele este ca contin fier, primul element care devine insuficient in laptele mamei (nu ca ar scadea continutul de fier din lapte ci nevoile lui cresc). Editez: ceea ce am scris reiese din recomandarile pe care le-am citit, mi se par logice dar nu este o parere personala.
Si apoi nu cred ca dintr-o lingurita-doua pe zi se poate ingrasa atat de mult, nu trebuie sa-l indopi cu cereale, nu ? Piureurile de legume si apoi fructe urmeaza destul de repede dupa cereale (in jur de o saptamana, maxim doua) deci atunci se va gasi un echilibru.
Sunt sigura ca exista si pareri mai avizate decat a mea, le asteptam cu interes.
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Diana chiar am vazut la stiri, ce e la voi acolo? Prapad! Esti foarte frumoasa tunsa asa scurt imi place la nebunie.
Succes cu soacra.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Multumesc frumos Luna pentru compliment, eu nu ma simt asa frumoasa, dar daca bebe inca zambeste la mine inseamna ca ii place (sotu n-are ce sa zica, ca doar el m-a "caprit"
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
brazuca25 spune:
Diana2007 eu tocmai din cauza fierului am luat in considerare cerealele pt inceputul diversificarii. Inca nu am discutat cu pediatra despre asta dar din ce am citit mi se pare ca ar fi bine sa suplimentez fierul pe care oricum o sa i-l dau peste 3 luni de acum incolo cu alimente ce contin si ele fier. O sa ma mai gandesc pana la sfarsitul lunii.
mamik de
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by claucia
Diana, frumoasa mamica si bebica si iarna pe ulita. Putine pozici...as mai admira.
Clau si Alessia Maria13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Multumim, la fel ! Poze mai puteti admira la semnatura, doar ca astea erau cele mai recente !
Poze
brazuca25 spune:
Offfff de cate ori ma hotarasc ca GATA de azi nu mai pap dulciuri deloc, vine sotul de la servici cu ciocolata mea preferata. Si eu sar in sus si ma bucur ca un copil mik.
Si o dau gata pe loc! Doar n-o sa arunc bunatate de cioco!?! De-aia fac eu sunci in loc sa scap de ele!

mamik de
fianna spune:
Luna, e geniala poza! Imi place tare mult cum o educi pe Adelicioasa!
fianna
Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
musetto spune:
Fetelor, dar aveti o viteza la scris! Multumesc ptr (re)primire, sper sa pot scrie si eu mai mult incepand de vineri cand intru in vacanta.
M-am uitat la pozele puiutilor vostri, tare sunt scumpei. Inca nu am reusit sa ii vad pe toti, dar recuperez eu. Deocamdata constat ca bebeii vostri au mai mult par decat Sonia mea :))
Apropos de par, am si eu o intrebare: voua va cade parul? Mie ceva de speriat si nu stiu ce sa mai fac. Vitamine iau in continuare pt ca alaptez inca.
Si cu Sonia am o mica problema, cred ca a dormit mult pe o singura parte si are acolo capul un picut plat. V-ati confruntat si voi cu asa ceva? Acum incerc sa o pun sa doarma si pe cealalta parte, dar e cam greu :((
Va pup!
mami de
(4 august 2007)

. Sigur ea iti face probleme?