Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Babismele astea sunt destul de bine inradacinate la noi, asa ca nu ar trebui sa ne mire nimik.

Sincer eu inca sunt de parere ca fiecare mama simte ce e mai bine pt bebelusul ei si atata timp cat se informeaza inainte si ia o decizie constienta ca asta e mai bine pt copilul ei, atunci asta este! Degeaba exista teoriile astea pt ca nu toti copiii sunt la fel, nici mamele. Ops m-am apucat sa filozofez!

Referitor la pupat, recunosc ca pup gogoshik pe gurita si pe manute si peste tot. Are o placere deosebita la pupat ( nu cred ca e copil sa nu ii placa pupaceala). Stiu ca nu e igienic dar gurita aia e prea scumpa cum se strange asa si se cere pupata. Bine, nu o fac prea des, dar nu ma pot abtine cateodata.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Referitor la pofta de dulce, la mine e mult mai rau decat era inainte, tot ziceam eu ca sunt dependenta de dulciuri, acum mananc si mai multe, desi nu credeam ca se poate. Sunt perfect constienta ca obiceiul asta prost imi strica dintii si sistemul imunitar, dar nu stiu cum sa fac sa ma las. Daca aveti vreo idee care merge, sunt deschisa oricarei incercari. Cu greutatea n-am probleme, chiar mi-ar mai trebui 2-3 kg, insa o sa am probleme in curand cu bugetul, care se duce pe prajituri si torturi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna seara.
Pentru ca mi-e teribil de dor de iarna (s pentru ca in cautarile mele de muzica pentru Craciun am dat peste) ia uitati cu ce va urez eu nopate buna:

www.trilulilu.ro/oceanflower1/53862770b72832" target="_blank">Noapte buna, mamici

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Sincer eu inca sunt de parere ca fiecare mama simte ce e mai bine pt bebelusul ei si atata timp cat se informeaza inainte si ia o decizie constienta ca asta e mai bine pt copilul ei, atunci asta este! Degeaba exista teoriile astea pt ca nu toti copiii sunt la fel, nici mamele. Ops m-am apucat sa filozofez!

Nici nu stii cat de mult sunt de acord cu asta.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ziua buna si de la noi !
Ramasesem datoare cu poza cu tunsoarea dar de ieri am tot dat la zapada si doar am apucat sa va citesc. Si daca nu ma credeti uitati-va aici Of, doamne, de ce nu am emigrat in Cuba ?! E adevarat ca deocamdata nu e chiar asa de rau, iarna abia a inceput, dar pana in aprilie .
Despre subiectul cu pupacitul, eu recunosc ca desi sunt mai rece de felul meu si toti cunoscutii stiu si respecta asta (de-aia nu prea folosesc nici aici simbolul ca nu as fi sincera) pe Victor il cam "albesc" peste tot in afara de gura. Nu m-am gandit niciodata la aspectul igienei, avand in vedere ca intotdeauna l-am vazut ca pe carne din carnea mea iar alte persoane n-au au avut acces la el in afara de sot si mama (ea pt o scurta perioada de timp, cat a fost la mine) dar acum m-am cam speriat gandindu-ma ca in doua saptamani vin in Romania si o sa fie bataie pe el saracu'. Vedem noi cum razbatem mai ales ca aici intervine si subiectul "soacra" in peisaj pentru ca vom sta la ei o saptamana. Eu nu m-am certat niciodata cu ea pana acum dar parerile ne sunt foarte divergente (nu stiu daca exista grad de comparatie pentru adjectivul asta) sper sa-mi reuseasca si in continuare atitudinea de pana acum (diplomata dar ferma pe pozitii).
Pai cam asta e tot pentru azi, citesc in continuare tot ce scrieti pe diverse subiecte doar ca nu simt sa raspund la toate.
Spor la scris in continuare !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Buna seara.
Pentru ca mi-e teribil de dor de iarna (s pentru ca in cautarile mele de muzica pentru Craciun am dat peste) ia uitati cu ce va urez eu nopate buna:

www.trilulilu.ro/oceanflower1/53862770b72832" target="_blank">Noapte buna, mamici

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Frumos ... ar trebui sa imi intre bine melodia in cap pentru cand dau la zapada si sa-mi zic, uite ce noroc pe noi ca avem atata zapada ! aia in Cuba nici n-au vazut asa ceva

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Diana chiar am vazut la stiri, ce e la voi acolo? Prapad! Esti foarte frumoasa tunsa asa scurt imi place la nebunie.

Succes cu soacra.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Oana , ce frumoasa e melodia si ce sentimente trezeste...
Alessiuta e deschisa posibilitatilor, abia asteapta sa se cunoasca cu baietii tai frumosi, sa se joace cu totii impreuna, si cu Raducu.

Multumim de aprecieri, in curand facem 5 luni...mai sunt 9 zile, ce a trecut timpul!

Inca nu ne-am mutat, vineri o comitem, insa temporar, si in ianuarie in casa noua. Sper sa fie totul ok cu piticuta sa nu o stresez prea tare. IN fine, m-am hotarat, ma duc la petrecerea de Craciun pt copii la birou si la petrecerea pentru staff de la resedinta celei mai importante in ierarhia noastra. Asa ca pe 13 si 14 petrecem.

Pofta de dulciuri...o gramada. Si trebuie sa mai dau jos, nu se mai poate. Am redus ingrasatoarele o perioada si se dusesera vreo 4 kg. Au venit inapoi. Sincer, nu pot spune ca mananc foarte sanatos sau deloc ingrasaotor si aoleu, ma ingras. Eu sunt vinovata. Nu ma ingras cu aer ci cu pizza ,paste, prajituri, cartofi prajiti etc.

Va pupam pe toti.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Pozici noi incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4083" target="_blank">aici

Si sa va arat ce am invatat-o eu pe Adelise ca e www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4101" target="_blank">important in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si legat de ce spuneam mai devreme, trebuie sa spun ca eu ii dau Denisei din prima luna ceai de 2 ori pe zi, si asta cred eu ca ne-a scapat de colici asa de repede. A baut la Colic Baby pe post de ceai la greu. Si tot a cerut lapte si a avut pofta de mancare. La ea nu merge treaba cu umplutul burticii cu ceai si gata pacalim foamea. Pot sa ii dau si 2 kile de ceai (ok, exagerez, logic), ca daca vrea tzitzi, vrea tzitzi.

Acum bea Baby Drink tot de 2 ori pe zi, pt ca trebuie sa ia Fier si Pikovit si nediluate nu le vrea. Asa ca nu cred ca 150 ml de ceai pe zi o sa fie o mare tragedie in privinta noastra. Mi se pare ca ei ii merge foarte bine asa.

Eu am luat in considerare tot ce s-a scris despre alaptatul exclusiv, si am hotarat ca totusi o sa ii dau si ceai si asta am facut. Despre asta vorbeam mai devreme.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput