Strumfi de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 4

karligutza spune:
Oana e bine de stiut ceea ce ti se intampla si tie si altor mamici cu copii mai mari in 'portofoliu' pentru ca nici eu nu vreau sa ma opresc la unul
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici haideti de Craciun sa daruim!

nma spune:
cred ca am citit printre randuri. andreea_c s-a operat sau are alta problema?
mi-a adormit andra in brate. mare minune!
nico, mami de Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

ghinetz spune:
karli, ti-am trimis PM (poate nu te loghezi, sa stii)
Oana
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

X-ray spune:
ola!
anto ai doi copii fff frumosi!!ma omoara ochii lui victor si sonia e fata mare .esenta de ochi frumosi s-a pierdut pe drum belgia-arad....elisa are ochii caprui dar sunt expresivi si mari.
am citit tot din urma dar acum nu mai stiu ce vroiam sa scriu
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

karligutza spune:
am raspuns la pm...
karligutza
sunt mamica Adelutei
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici haideti de Craciun sa daruim!

karligutza spune:
alina.a era cat pe ce sa te strig.... ce mai face bulina de alina ELISA??? acusica incepeti diversificarea.... te-ai pregatit sufleteste?
karligutza
sunt mamica Adelutei

lorinaoo1 spune:
Breee, pfiu, pana acu m-am chinuit sa citesc din urma, ca lipsii si eu 2 zile
Anya inseamna ca e esenta cea buna
Si cred ca i se onduleaza parul sau sunt eu obsedata si vad in dodii, dar are niste suvite in fata mai lunigi care se onduleaza chiar daca ii indrept parul
Si noi facem maine 5 luni si tare ne bucuram ca am mai scapat de maraieli, desi acum fiica-mea face greva somnului, de dimineata de la 8 nu a avut decat o repriza scurta de somn. Acum rade de una singura pe pat si eu sunt . Mai nou constientizeaza cand prinde vreo jucarie in manuta si se uita la ea cand o tranteste sau o arunca, o duce la gurita. O zornaitoare deja e crapata
Cat despre pupacit, nici noua nu ne place sa o pupam pe gurita, desi taticul mai face exceptii cu toate lectiile mele , in schimb manutele, piciorutele si gatutul sau crestetul capului sunt ale noastre
Cele mai faine momente sunt cele extrem de tandre cand stau pe pat langa ea si ea pune manutele pe fata mea, ma mangaie, gangureste si chitcaie cand ii pup barbia
A, si nu va spusei cum ma musca ea de tzatza , aoleo!
Acu maraie, gata, ma duc.
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)

stefania_97 spune:
Oana tu ai avut ganduri mari de gatit si eu le-am urmat. Am facut o supa de morcov groasa dupa o reteta portugheza, orez cu lapte si pilaf sarbesc. Ma uimesc eu pe mine
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

X-ray spune:
karli ai pus deshtu' pe rana..
ce sa facem acum am mai scapat si noi de griji cat de cat...a fost racituta,mi-a facut si o usoara laringita.de 2 saptamani nu-i mai tace guritza ei dulce si deja urechile mele de mama fericita au auzit "ama" "mi-mi""maaaa" azi am avut si confirmarea milenei,am zis initial ca aud eu ce as vrea sa aud... cand se maraie de alintare zice mereu m-m-m...mai are in repertoriu "ani" "ni-ni""ne-ne" plus vocalele toate spuse in diferite forme...poate zice m-m-m si apoi tata ca o bat
intre timp s-a umplut de bubite pe cap si frunte se pare ca a facut o usoara alergie de la ce am mancat eu.m-am abitinut de cand alaptez la multe chestii sa mananc mai ales ca al meu sot e alergic si a avut astm infectio-alergic in copilarie si mi-a fost teama pt ea.sambata trecuta am mancat 2 oua,nu stiu ce mi-a venit si duminica era plina de bubite.am stat pana vineri cand am ajuns si la dermatolog ,in capul meu era numai dg de dermatita atopica.m-a linistit dr,se pare ca face o dermatita de contact la tot ce e poliester,deci numai bumbac 100%.asa ca nu stiu daca a fost oul sau caciulile mele sau s-au suprapus cert e ca acum nu mai are nimic dar i-am si scos tot ce nu-i de bumbac din garderoba.
dupa ce am scapat de raceli raguseli si alte "boli" ne ies dinti si daca va zic ceva veti rade de mine"se pare ca voi ave o mica vampirutza ca ii ies caninii de sus.atat ne chinuim cu ei...
si spuneam de deget pe rana...of of sambata am fost in ungaria sa luam "trusoul" de diversificare.as vrea ca si simo(m-a uns la suflet ce a scris) sa o diversific la 18 ani si daca se poate sa o faca altul.asa ca avem castronele,ligurite de silicon,razatoare de sticla,si esenta scaunel cu masa.pe 22 cred ca va pupa prima lingurita de mar sau morcov vad eu care ,oricum mai devreme de 6 luni era exclus...
scuze ca m-am intins cat o zi de post dar doarme dusa ca am fost cu ea 2 ore pe afar cu milena si mihnea si tare bine a fost,a si obosit de la aer .
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

oaana spune:
Oana,si Aaron da foarte tare din manutza stanga...se si loveste tare peste burtica...
Ma duc sa fac o prajitura cu fanta si crtema de branza...
V-am zis ca mai si crosetez si cos goblen...
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"