Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, bine ca s-a terminat totul si ai scapat de probleme, refacere rapida !
Dau copy/paste la ce i-am scris Monicai, cu scuze pentru cele care au mai citit:
"Pe mine m-a invatat sotul unei prietene, m-am dat cu Orientalis Hair Grow, l-am comandat cu cardul de aici . Este 100% natural, deci nu este contraindicat in timpul alaptarii, nu are chimicale care sa intre in piele. Ei zic sa nu te clatesti dupa ce te dai, mie insa mi s-a parut ca ramane putin lipicios poate si fiindca nu am reusit sa ma dau doar pe pielea capului, dar a meritat, fiindca de la prima utilizare a functionat. Daca te uiti la pozele de pe site-ul Sabinei, la mare sau la botez, o sa vezi ca am ramas cu ceva par. Ideea e sa te dai dupa baie pe parul doar sters cu prosopul, dar sa incerci sa dai numai pe radacini."

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Fetelor oare sterilizatorul nu face acelasi lucru ca si steamerul? Eu am sterilizaror de la Primii Pasi si mi se pare ca functioneaza pe acelasi principiu. Poate ar fierbe si legumele daca as pune mai multa apa...Eu ii dau deja piure de legume, dar le fierb in oala Zepter. Apropos are cineva oale Zepter? Ce faceti in ele? Eu nu am facut cine stie ce si nu mi-ar strica niste retete.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Carla merci de raspuns . Citisem deja pe site de cand ai pomenit tu prima data de acest tratament. Cred ca ii scriu lui Mos Craciun sa mi-l aduca

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andreea sanatate multa! si refacere grabnica!
uite aici un subiect pe tema retetelor in oale Zepter.
Ce-a facut Raducu cat ai fost in spital? a stat tot cu mami tau? cred ca ti-a fost un dor de el.... el cum s-a descurcat fara tine?
Poza din concurs cred ca inca e pe locul 1. Multumim si de voturile prietenilor tai....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Apropos de mos NIcolae, din cauza vremii nu am reusit sa ies din casa sa ii iau si eu ceva sotului.
As cobori acum jos, chiar daca ploua, pana in fata blocului. Insa , prin preajma nu am decat un magazin de piese auto. Oare e bun de cadou un volan

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea
eu tot citesc printre picaturi

sotul de ziua mea ar fi vrut sa-mi ia un casetofon pt masina, dar nu l-au lasat prietenele. masina de oboicei o foloseste el

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cu placere, nu stiu de ce aparuse mesajul de 2 ori dar s-a rezolvat. Sotul prietenei respective foloseste in mod constant si din prima luna a inceput sa-i creasca parul oe zonele cu chelie, asa ca la noi ar trebui sa mearga si mai bine. Eu merg mult pe produsele complet naturale, daca se poate chiar organice, sunt mai scumpe dar la mine au mers mereu si, cel mai important, fara efecte secundare, precautii etc. Cred ca am mai zis, pe piele la bebe tot asa folosesc, ulei de cocos presat la rece organic si i-a mers excelent.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

EDIT: scuze pt tehnoredactare dar scriu cu stanga pe intuneric fiindca suge puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Buna seara!

Nu prea am reusit sa citesc din urma decat ultimele 8 pagini, dar ma straduiesc. Am lipsit o perioada pentru ca m-am operat de bila, fiere, colecist sau cum s-o mai numi. Peste vreo doua zile imi scot si firele. Nico(nma) ce mai faci, te-ai operat si tu? La mine a fost foarte simplu...mi-a facut anestezie generala si nu am simtit nimic. Mai nasol a fost dupa ce m-am trezit ca imi era rau de la anestezie. Acum tin regim si cel putin pana imi scot firele nu prea ridic. Si-a luat maica-mea o saptamana de concediu si m-a ajutat cu Raducu.
Carla despre ce tratament de par este vorba. Am prins doar o discutie despre sfaturile tale, dar as vrea si eu sa stiu despre ce e vorba. Am incercat mastile de la Michidutza, foarte bune.
Pe ce loc e poza noastra? Am mai gasit si eu cativa useri care au votat.

refacere rapida. eu am scapat pana la urma dar tin regim

bona se pare ca il testa pe alex sa vada daca o paraste.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Refacere usoara Andreea! Ai facut laparoscopie?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cred ca s-a operat clasic... daca are fire de scos... nu?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Carla, multumesc pt sfaturi, daca nu vad vreo imbunatatire in maxim o luna, apelez si eu la produsul de care spui.
N-am stiut ca a mi fost subiectul in discutie, credeam ca numai eu sufar de asa ceva, dar m-am lamurit ca e o chestie normala si des intalnita la proaspetele mamici. Deocamdata mi-am propus sa ma si tund, ca mi-a ajuns parul pana la talie. Poate si asa se mai rezolva cate ceva.

Sonia a fost azi la doctor pt vaccinurile de 4 luni si acum doarme tun.
Are 59.7 cm, nu imi dau seama daca e normal sau nu, doctorul zice ca da.

Va pup, fug ca s-a trezit micuta.

mami de (4 august 2007)

Mergi la inceput