Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor aveti idee unde gasesc de cumparat ratuste de pus in cadita? sau ma rog jucarii de apa? ca eu pe unde am intrat si m-am uitat nu am gasit.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Schimb capitolul plin de ciocolata... aveti grija ce mancam in urmatorul ca vine si Mosu' Neculai si daca nu suntem cuminti poate ne pricopsim cu o nuielusa...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Alarma falsa... a scancit doar si a adormit la loc.

Voiam sa ii mai spun Lunei ca si fetita mea sufera de acid reflux :( dar nu e chiar atat de grav ca la Adelise. Ea face tratament cu Zantac si se simte mai binisor, nu mai vomita la fel de mult. Sa dea Dnul sa ii treaca si Adelisei cat mai repede, am inteles ca se rezolva o data cu varsta.

Pupici

mami de (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flufy spune:

Salutari de mos niculae, multa sanatate la bebei si la parinti lor.
Imi pare nespus de rau ca nu pot tine pasul cu voi, la mine acasa toate sunt pe capul meu si apuc si eu la calculator cand doarme Vanessa.

Multe salutari

Mamica de Vanessa(29 iul 2007)

Mergi la inceput

avem un capitol nou aici; dar de la mosu'

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Cu placere, nu stiu de ce aparuse mesajul de 2 ori dar s-a rezolvat. Sotul prietenei respective foloseste in mod constant si din prima luna a inceput sa-i creasca parul oe zonele cu chelie, asa ca la noi ar trebui sa mearga si mai bine. Eu merg mult pe produsele complet naturale, daca se poate chiar organice, sunt mai scumpe dar la mine au mers mereu si, cel mai important, fara efecte secundare, precautii etc. Cred ca am mai zis, pe piele la bebe tot asa folosesc, ulei de cocos presat la rece organic si i-a mers excelent.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

EDIT: scuze pt tehnoredactare dar scriu cu stanga pe intuneric fiindca suge puiul.

De unde iei uleiul de cocos? din cae stiu la noi nu se importa dar vreau si eu sa-mi iau, stiu ca e foarte sanatos.

fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizas spune:

Mi-am promis ca o sa scriu si eu pe acest forum de indata ce voi citi tot ce ati postat. Tocmai am reusit aceasta performanta si sunt in masura sa va anunt ca posed si eu, din 7 august, ora 0,55, o strumfita pe nume Amelia, cu 2900 g la nastere si 53 cm lungime. Desi sunt la al treilea copil, am invatat multe de la voi. Vreti sa ma primiti si pe mine in familia voastra?

Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)

Mergi la inceput