Strumfi de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Diane ptr maioneza folosesti ustensila aceea ondulata, pui galbenusurile, mustarul si sarea iar uleiul il torni cate putin ca altfel se taie
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Multumesc frumos din nou, ma miram eu sa se poata face asa, dintr-o data.
Ma repezisem la bucatarie sa m-apuc de ciocolata de casa, stiam eu ca mai aveam niste lapte praf (formula) de cand era fie-mea mica. Dupa care mi-am amintit ce miros ciudat (si deloc placut) avea si mi-a trecut brusc.
O sa-l rog pe sotul meu sa vina cu niste lapte praf adevarat. www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
Mami de
Dani (1 august 2007)
Nonna76 spune:
Mai,da bucatarese mai sunteti! Eu azi n-am chef de nimic.vlad ar vrea sa-i aduca Mos Nicolae un tort dar tanti Nicoleta (adica eu) e cam lenesa.
A adormit si Andreiul meu intr-un final.A facut smotru cu mine.Il dor gingiile si mi-e mila de el de nu mai pot.L-am tinut incontinuu in brate.Ma dor toate cele .Vine acus tati si schimbam tura.
Trebuie sa ies la cumparaturi pt. ghetutze.
aylin_tarcan spune:
diane, de tine ziceam cu ceapa, nu cu muraturile
dar acu', na, ca m-am incurcat de tot. parca asa retinusem, ca tu ai zis de ceapa, dar nu ma mai duc inapoi sa ma uit. n-o fi bai! 
am facut ciocolata!!!!! cu humana 1!!!! si a iesit bunuta bunuta. dar cred ca mai am de lucrat la capitolul facut rulada, ca nu a iesit. era prea moale. data viitoare. dar am facut juma de cantitate, ca nu aveam humana! si nu am pus nimic. nici alune, nici stafide, nici esenta de nimic. ca oricum imi place ciocolata neagra.
si asta va zic, asa, ca sa ma laud ca a dormit broscuta mea aproape toata ziua si m-a lasat sa fac si ciocolata.
diane, asa fac si eu maioneza, cu uleiul un pic cate un pic
mai, m-ati innebunit! vreau si eu masina din aia de facut paine minune! cred ca mi-a baga sotul meu pe gat, cu paine cu tot!
gabriela, io eram aia ![]()
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by jadi
Stiu ca nu mi-ati dus dorul dar acum ce sa facem, eu va iubesc pe toate.
Am citit totul din urma in fiecare zi dar nu am avut stare sa si scriu, nu am patit nimic mai degraba ma doboara lenea si oboseala!
Deni &Vlad & Tudor
Ma bucur ca ai tai prunci sunt mai bine.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Mai, cand tot vorbeati de masina de facut paine credeam ca va referiti la una de prajit paine , nu una de framantat. Habar nu aveam ca exista asa ceva. Pai mai repede fac mamaiga decat sa ma apuc sa faca paine in casa. Asa sunt eu.
Oricum ciocolata asta tot o fac. Legat de asta, Karligutza, tu ne-ai dat o data o reteta de ciocolata (ca si acum ma oftic ca nu am ajuns la Paticut sa mananc din ea). Daca o ai salvata undeva, poti sa o mai postezi ? sa fac o reteta proprie din doua
poze cu Dariuta mea
Timi07 spune:
quote:
Originally posted by nma
andra a ras azi pt prima data in hohote ... cu mine ca bona se lauda ca la ea a ras cu ceva timp in urma. m-am jucat mult cu ea de dimineata.
si de ieri andra a inceput diversificarea cu ciorba de curcan. eu nu eram acasa asa ca bona a incercat sa vada daca ii place. alex mi-a dat raportul cum am intrat si tot insista "mami de data asta chiar nu glumesc". bona a spus ca doar i-a atins buzele dr nu se va mai repeta (sper).
nico, mami deAndra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Ce darnic trebuie sa fie Mos Nicolae cu asa o fetita vesela, dar si cu barbatul de nadejde al casei. Ce fratior vigilent, transmite-i felicitari din partea mea te rog.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
ddanagh spune:
Apropos de mos NIcolae, din cauza vremii nu am reusit sa ies din casa sa ii iau si eu ceva sotului.
As cobori acum jos, chiar daca ploua, pana in fata blocului. Insa , prin preajma nu am decat un magazin de piese auto. Oare e bun de cadou un volan ![]()
poze cu Dariuta mea
karligutza spune:
nico felicitari pt.prima repriza de ras a Andrei; iar cu bona nu stiu ce i-as face eu, dar daca ea ii da sa "guste" asa una alta si nu-ti spune, ai grija ce ar mai vrea ea sa-i 'administreze'; eventual poarta o discutie serioasa
cu ea ca tu iti diversifici copilul cand vrei, cum vrei, nu cum facea ea pe vremea ei...
bafta cu bona!
si pupici fratiorului mai mare care stie sa fie vigilent... noi care suntem la primul copil cred ca trebuie sa ne montam camere in bucatarie ca altfel cine stie ce o sa mai pape copilasii nostri (eu una nu stiu daca o sa angajez o bona, prefer sa stau eu acasa, dar daca va fi cazul oricum va fi mai tarziu).
karligutza
sunt mamica Adelutei 

Trimitem un gand? - o actiune 
CarlaV spune:
Am facut si noi o tura pe afara de vreo 2 ore, dar ploua, nu se-ncurca. In ritmul asta sper sa vedem si zapada maine. Fii-mea a dormit continuu, a deschis ochisorii fix cand am terminat de parcat. Din pacate amandinele mele preferate nu erau, am gasit numai cu glazura de ciocolata, nu de fondant, ceea ce mi se pare aiurea la amandine, asa ca m-am ofticat si n-am luat. Cine face ciocolata de casa nu trimite si pe aici please?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
andreea c spune:
Buna seara!
Nu prea am reusit sa citesc din urma decat ultimele 8 pagini, dar ma straduiesc. Am lipsit o perioada pentru ca m-am operat de bila, fiere, colecist sau cum s-o mai numi. Peste vreo doua zile imi scot si firele. Nico(nma) ce mai faci, te-ai operat si tu? La mine a fost foarte simplu...mi-a facut anestezie generala si nu am simtit nimic. Mai nasol a fost dupa ce m-am trezit ca imi era rau de la anestezie. Acum tin regim si cel putin pana imi scot firele nu prea ridic. Si-a luat maica-mea o saptamana de concediu si m-a ajutat cu Raducu.
Carla despre ce tratament de par este vorba. Am prins doar o discutie despre sfaturile tale, dar as vrea si eu sa stiu despre ce e vorba. Am incercat mastile de la Michidutza, foarte bune.
Pe ce loc e poza noastra? Am mai gasit si eu cativa useri care au votat.
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005

.