Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

karly ce bulgarasi ca se fac troiene si nu mai pot iesi cu carucioru, noroc ca o pot lasa in curte la dormit

Diane mersi de aprecieri iar ptr ciocolata ai nevoie de lapte praf de preferinta de la covalact, la 500 g lapte praf pui 500 g zahar la topit in 100 ml apa, pui pe foc si lasi sa dea un clocot, apoi pui 150 sau 100g unt sa se topeasca , iei de pe foc si torni tot laptele praf odata, amesteci bine sa nu ramana cocoloase si adaugi cacao o lingura, nuci, stafide si eventul esenta de rom. Eu o torn in folie de plastic si o rulez si cand vreau mai tai cate o felie. E bun, bun tb doar sa respecti cantitatile

Mergi la inceput

apropo de electronice, eu am aparat de facut paine de doi ani si de atunci nu mai cumpar din magazine.. Painea iese super buna si asa cum spunea Ame, poti pune tot felul de seminte, de ex. de in, care sunt ff sanatoase si altfel nu le digera organismul nostru

mixerul cu blender de la moulinex il am de cand l-am nascut pe Dragos si e ff necesar ptr stors fructe si pasat mancaricile ptr bb, maioneza e gata in cateva minute iar piureul de cartofi e o placere sa-l tremini repede fara sa te chinui cu zdrobitul, plus ca toci totul repede si fara efort. Asa ca e bine de luat
In ceea ce priveste stimerul am auzit numai de bine si chiar mi-ati dat o idee buna ce sa-i cer lui mos Craciun ca altfel raman fara cadou la cat e de uitacios a meu sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

olguttza 5 luni 10 kg si e fetita noi suntem baietel si abia avem 7 kg la 4 luni

noi vroiam sa iesim afara dar nu avem nici o sansa pe vremea asta
poate il imbrac si il pun in carut la el in camera cu balconul deschis, ma mai gandesc

Gabrielabv ai niste superbitati de copii
aylin_tarcan nu te mai stresa iubita, poate asa este broscuta ta mai "fitzoasa" asa eram si eu cand eram mica, de innebunise mama de tot ca nu mancam nici pe jumatate din cat ar fi trebuit si asta pana la 18 ani, si nu am fost bolnava nici macar o data in viata (doar banalele raceli) si acum devorez frigiderul cand imi vine

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by karligutza
apoi Diana... faina zapada aia... mi-am salvat poza aia ca sa ma uit la ea in ziua de CRACIUN... ca pe la noi nici urma de zapada si nu prea cred ca vine curand ; eu sunt innebunita sa vad zapada "cat casa" - adica doar multa, nu vreau calamitati - pentru ca altfel care mai e farmecul iernii? si ziceai de CUBA... e asa cald si frumos acolo? nu ti-e frica de tovarasu' presedinte?

apoi Valen; unde esti? unde ai plecat? cand ne mai scrii si noua cum mai merge Ines si diversificarea; or voi ori va dati cu sania ori ati plecat in CUBA! daca e ultima varianta ai grija ca trebuie sa ne aduci ceva bun

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Ziceam si eu asa de Cuba ... n-am ganduri serioase ca si pana am venit aici mi-au trebuit vreo doi ani sa ma conving ...
Valen continua diversificarea lui Ines la plaja ! Se intoarce duminica si abia astept sa vad poze !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

m-ati innebunit cu mixerul cu blender vreau si euuuu
dar cred ca ma omoara sotul daca ma aude ca si asa avem bucataria plina de aparatura (pe care o folosesc din an in paste)
aburi avem si noi si intradevar cred ca este singura "masinarie" pe care o folosim, asa am reusit sa dau jos 10 kg dupa nastere, mancand numai la abur si sunt convinsa ca ma ajuta si cu David

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

diane

gabriela, pai daca toaca muraturile pentru salata de boeuf, taie si ceapa, dupa cum spunea diane, chiar ca m-ai convins. maioneza o fac si eu in 3 miscari cu mixerul vertical. dar daca e unul care le are pe toate si e si mic, am scapat! poate ma apuca mai des bucatareala daca imi iau ala

cu steamerul mai astept sa imi ziceti care e cel mai tare din parcare

da' cu masina asta de facut paine cum sta treaba? in cat timp se face painea? nu de alta, dar eu cu timpul in bucatarie mai rarut pana acum, din motive de toata ziua la serviciu.

na ca dau in mania aparatelor acum!

ma duc sa vad daca am zahar sa fac ciocolata!

cami, asa eram si eu. de ma rugam sa se inventeze o pastila sa nu mai trebuiasca sa mananc. si cand eram mica, la fel. acu...nu mai vorbesc!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Diane mersi de aprecieri iar ptr ciocolata ai nevoie de lapte praf de preferinta de la covalact, la 500 g lapte praf pui 500 g zahar la topit in 100 ml apa, pui pe foc si lasi sa dea un clocot, apoi pui 150 sau 100g unt sa se topeasca , iei de pe foc si torni tot laptele praf odata, amesteci bine sa nu ramana cocoloase si adaugi cacao o lingura, nuci, stafide si eventul esenta de rom. Eu o torn in folie de plastic si o rulez si cand vreau mai tai cate o felie. E bun, bun tb doar sa respecti cantitatile

http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Gabriela, multumesc frumos! Ma duc sa incerc si eu.

Aylin, cris_m era cu muraturile. Spuneti-mi si mie va rog cum faceti maioneza la mixer - puneti uleiul tot odata de va iese asa repede sau pur si simplu turnati treptat si amestecati cu mixerul?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Steamer-ele din cate am vazut sunt cam la fel toate, difera nr. etajelor (2-3) si fundul de la tavite, acela gaurit, daca e detasabil sau nu. In rest puterea e aceeasi, pretul cam tot pe acolo.

Masina de paine si noi avem de multi ani, sa tot fie vreo 6-7, am folosit-o intensiv, apoi am lasat-o in dulap, apoi am luat-o iar... O paine buna se face in 3 ore cu tot dichisul, dar miroase in casa de nu mai poti sta de pofta. Mie-mi convine ca in ultimii ani am folosit-o si la framantat cozonacul.

Imi faceti pofta cu bunatatile voastre (vezi ciocolata de casa) si uite asa o sa ies eu prin ploaie sa-mi iau amandine, ca de gatit n-am timp azi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Aylin , aha, am prins vinovatul, cu tine seamana Alma de nu vrea papa sub nici o forma. Mai cum mostenesc copii astia ce ne doare mai tare

cu aparatul de paine e simplu, pui in el tot ce trebuie si in trei ore e gata painea.Poti sa-l programezi cand vrei sa fie gata painea de ex. o pui seara si il programezi ca dimineata sa fie gata, maxim dupa 15 ore e posibil. si miroase asa fain a paine proaspata in casa...

Camelia ma uitam la pozele lui David de cand era mic si ma miram ce repede s-a facut copil numai bun de smotocit, iar tu ce repede ai slabit? Sunteti niste frumosi si va invidiem pentru programul si progresele pe care le faceti

Mergi la inceput

Diane ptr maioneza folosesti ustensila aceea ondulata, pui galbenusurile, mustarul si sarea iar uleiul il torni cate putin ca altfel se taie

Mergi la inceput