UN VIS UCIS IN MATERNITATE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Groaznic!

Cineva trebuie sa plateasca! Si ce fericiti ar fi putut fi toti trei - mi se rupe inima cand ma gandesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Infiorator...Bietii oameni! Si mai grav mi se pare ca dupa cate cazuri au fost facute publice, continua sa se intample astfel de grozavii.

Dumnezeu s-o odihneasca pe Natalia si sa le dea putere celorlalti sa lupte pentru micut!

http://by.lilypie.com/X8XZp2.png
http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu poti decat sa ramai mut in fata unei asemenea tragedii. Sper ca bebelushul sa traiasca ...

Si mai sper ca vinovatii sa plateasca. Evident ca se vor ridica voci care vor spune ca, de fapt, nu a fost asa, ci altfel.

Cunoscand totusi chipul impietrit al cadrului medical tipic din Romania, nu pot deat sa-mi imaginez cu o mare tristete o femeie care avea sa moara peste cateva ore si care nu putea sa se urce pe masa de durere, iar halatul alb de langa ea sa nu o ajute, ci sa ii spuna nepasator:" Eu astept!" Cred ca multi am intalnit asemenea halate albe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Pentru orice Toma Necredinciosul, confirm si eu ca exact asa s-a intamplat!!!! Stiam povestea spusa in exact aceleasi amanunte de catre un membru al familie la 6 ore dupa ce s-a intamplat tragedia, cand isi justifica solicitarea de concediu ...

Si off-topic, mi se pare dureros cum exista printre noi suflete impietrite care tot ce pot spune este "nu cred, e o campanie infecta de denigrare"...ma mananca degetele rau...

Scuze, ma retrag sa imi "mestec" dezamagirea....

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

m-a ingrozit aceast caz tragic...desi Giulestiul arata ca-n Mash vea totusi reputatia de cea mai tare maternitate. Ma gandesc acum tare serios ca poate este mai bine sa alegi sa nasti intr-o clinica privata...dar ce zic eu?! Asigurarea cea mare e la Dumnezeu!
Condoleante familiei acestei mamici!

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Cumplit In ce hal de societate, ne-am nascut si traim"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pana cand medicii intre ei nu vor fi pregatiti sa accepte ca exista si astfel de specimene care fac mult rau semenii lor si nu le vor mai lua apararea indiferent de circumstante si consecinte va fi greu sa se poata face ceva

exista o vorba romaneasca...care se potriveste foarte bine sistemului medical si politicii, politicienilor nostri...."o mana o spla pe alta si amandoua fata!"

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:

exista o vorba romaneasca...care se potriveste foarte bine sistemului medical si politicii, politicienilor nostri...."o mana o spla pe alta si amandoua fata!"

Adevarat, din nefericire, asa se intampla aici.

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si eu am nascut cu cezariana la spitalul Giulesti si nu am avut nici o problema. La sectia de reanimare au fost asistente si doctori care m-au supravegheat si m-au ajutat, la fel si dupa ce am plecat de acolo. Nu pot sa cred ca s-au schimbat toate astea in rau de atunci incoace.

Mare tragedie. Imi pare rau si pentru bebelus, sper sa se recupereze complet.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

..............incredibil...........
Inca nu imi vine sa cred ce am citit desi stiu ca este adevarul.....
Cuvintele par putine in astfel de situatii..........

Mergi la inceput