UN VIS UCIS IN MATERNITATE
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
Imi pare rau pentru tragedia asta dar am mari indoieli ca s-a intamplat asa. Nu pot sa cred ca femeia aia a fost tratata in halul asta de personalul medical. Am nascut si eu de doua ori prin cezariana la Giulesti si am numai cuvinte de lauda. Sunt ferm convinsa ca e cel mai bun spital de obstretica ginecologie din Bucuresti si are cei mai capabili si mai neinteresati medici. Acolo in ciuda proastei conditii a spitalului, medicii fac minuni si mai intai de asta sunt oameni. Am avut doi medici care mi-au urmarit sarcinile si mi-au facut cezarienele, ambii exceptionali, totul a decurs perfect iar cand a fost de plata a alergat sotul dupa ei cateva zile ca sa primeasca banii. Am stat si eu la reanimarea aia si am fost tratata cu grija si nu m-a bruscat nimeni.
De asta .. nu stiu... suna ca o campanie de denigrare, nu cred ca e adevarat ce scrie in articol.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
loryi1974 spune:
Despre Cezara Bucur mai era o poveste de groaza la topicul despre medici,cum a uitat ceva in interiorul operatiei si apoi a plecat la Paris si cred ca tot anul asta.Poate are alte probleme.
Adrianaa spune:
quote:
Originally posted by dana d
Imi pare rau pentru tragedia asta dar am mari indoieli ca s-a intamplat asa. Nu pot sa cred ca femeia aia a fost tratata in halul asta de personalul medical.
Lucrurile s-au intamplat exact cum au fost scrise.
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
mariamunteanu spune:
Dar ca natalia a murit, crezi ? Sunt prea multe cazuri de indolenta si nepasare. Nu cred ca e o campanie de denigrare, cred ca abia acum indraznesc unii sa spuna adevarul.
Maria
anemona spune:
Revoltator ! Nesimtirea si lipsa de respect in combinatie cu lipsa de profesionalism si etica fac crime pe banda rulanta in medicina romaneasca.
Oameni buni, cereti-va drepturile in fata acestui sistem sanitar bolnav ! Cand cineva intr-un spital va vorbeste cum i s-a vorbit Nataliei si va trateaza asa, raspundeti cu tupeu, nu va lasati intimidati de acesti monstri in halate ! La lipsa de rusine se raspunde cu lipsa de rusine ! Merita scuturati inainte de a fi prea tarziu. Spuneti-le ca o sa chemati presa, Ministerul Sanatatii si Consiliul Europei, orice, speriati-i, treziti-i, nu-i lasati sa va ucida pe voi sau pe copiii vostri. Luati atitudine ! E tot ce puteti face, cand nepasarea va ameninta viata !
loryi1974 spune:
Din pacate,in Romania nimeni nu pateste nimic.Nu patesc nimic medicii din categoria celor care s-au ocupat de Natalia,asistentele care se cred Dumnezei ca si infirmierele,nu patesc nimic politicienii care fac poteca la DNA ,nu patesc nimic manelistii care nu-si declara veniturile,nu patesc nimic cetatenii care arunca mizerii pe strada desi acum sunt multe cosuri de gunoi,nu patesc nimic cei care-si parcheaza masina fix pe iarba sau pe trotuare in asa fel incat nu mai poti trece.Trebuie curatenie generala,politia si fiscul ar rezolva problema daca ar demara o actiune comuna.In definitiv,si medicii aia s-ar putea sa nu gaseasca explicatii pentru averi.
Anina_n spune:
...................................
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
elyanne spune:
F.f.f. trist... nu am cuvinte...
Multumesc lui Dumnezeu si doctorului ca acum traiesc si am 3 copii sanatosi...
Sunt socata de reactia doctorei Un om murise din cauza incompetentie celor care ar fi trebuie sa aiba grija de ea (printre care si ea)... iar reactia este fatastica... mai bine tacea din gura...
amyarabella spune:
Doamne Dumezeule sunt sub stare de sok pur si simplu.
Dumezeu sa o odihneasca ! Condoleante familiei ,offf si cat mai multa sanatate micutului si tatalui .
Dar oare chiar nimeni nu poate fi tras la raspundere in Romania asta ?!
mami Amy si bebe Stefan