UN VIS UCIS IN MATERNITATE

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dana, n-a aruncat nimeni cu noroi in tine, nu inteleg de ce te simti atat de vexata. La acest topic au postat in majoritate romani din tara care au fost si sunt afectati in mod direct de sistemul medical romanesc si care da, considera ca e revoltator ce se petrece in Ro pe pielea lor. Tu ai fost un caz fericit, dar multe alte mame au avut de suferit.

Sunt de acord cu mesajul Dianei21. Ce i s-a intamplat Nataliei si lui Sebastian (printre multi altii) n-au fost accidente. Putea sa fi fost o ruda de-a ta in locul Nataliei si copilul tau in locul lui Sebastian, sa vedem ce-ai mai fi spus atunci. Dar de pe margine nu se vede padurea de copaci.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Am nascut in Giulesti, am fost tratata relativ omeneste, dar am vazut si cum erau celelalte tratate. In sala de nasteri am fost uluita de cat de dragute si pe faza au fost asistentele cu o viitoare mamica venita de pe strada in urgenta.
Dar am vazut si cum in salonul de la reanimare asistenta sefa baga un ala cu boli venerice sa-i faca injectie ... si nu glumesc deloc.
Una e sa mori dintr-un accident nefericit la nastere cum i s-a intamplat AndreeiC si alta e sa te lase sa sangerezi pana mori. Cei ce s-au uitat la femeia aia cum le murea in ochi oare cum se mai pot privi in oglinda? Ce fel de om esti ? Dar te mai poti numi om ?
Si nu vreau sa reincep discutia cu nivelul salariilor pe domenii ... nu-si are rostul nu de salarii, nu de spagi si nici de altele similare nu vreau sa ma leg, ci pun doar intrebarea "a fost umana atitudinea lor ?" Vi se pare normal ?
Acesta nu a fost un accident, a fost crima oameni buni. Femeia aia, Dumnezeu sa aiba mila de pruncul ei, a murit ca un animal si culmea, a murit in ochii unora care trebuiau sa o salveze.

Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa

Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by dana d

Ganditi-va ca unii dintre medicii astia de buna credinta citesc acest topic. Ce credeti ca simt ei? Oare asta ii motiveaza pe mai departe sa lupte pentru vietile noastre? Cand te zbati si pui suflet in ceea ce faci si vezi ca munca ta nu este apreciata din cauza unor colegi care nu sunt de aceeasi calitate, nu credeti ca asta te face sa o lasi mai moale cu lupta?

Dumnezeule, nuuuu !! Nu cred ca vreun medic gindeste asa, sper sa apara si sa confirme ca am dreptate !!
Dana, sper ca ai glumit ! Promit ca nu ma supar defel daca ai sa spui ca da .. altminteri, eu una nu ma mai duc niciodata la vreun medic, de teama ca iti poate impartasi convingerile !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

E tragic cazul ...

Cand l-am auzit pe Bogdan Marinescu spunand "Toate procedeele medicale au fost efectuale corect", m-au apucat nervii si mi s-au aprins niste beculete.
Nervii pentru ca ma realizat ca toate procedeele= alea care s-au efectuat, desi ar fi trebuit efectuate mai multe.
Beculetele pentru ca m-am gandit la urmatorul lucru (si aici opinia celor cu pregatire medicala ar fi de folos). Daca protocoalele medicale *sau cum se numesc procedurile ce trebuie aplicate unui anumit caz) sunt publice? Sunt scrise? Pot fi modificate? Sunt actuale si nu invechite?
CE PUTEM FACE NOI CA MEDICII SA NU SE MAI FOLOSEASCA DE "Toate procedeele medicale au fost efectuale corect"?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Ionut va suporta maine o interventie oftalmologica.
Sa-i tinem pumnii sa reuseasca operatia, iar el sa nu aiba probleme cu vederea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Sorry, am postat de doua ori. Am avut ceva probleme cu reteaua prima data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

In cazul in care e in tanganika, dr. isi lasa pacientii altui doctor cu , care are o intelegere.

de acord, insa vad ca trebuie sa detaliez un pic scenariul 'tanganika' :

cand te apropii de termen si dr stie ca nu e disponibil in perioada 'X" iti recomanda sa te adresezi la alt medic, cu care are el 'intelegerea'.
ramane insa o problema: presupunem ca nasti prematur, ti se rup membranele pe la 9 seara, pana te dezmeticesti si-ti faci o bruma de bagaj, ajungi la spital la 11 noaptea. crezi ca medicul resp, cel cu 'intelegerea' va lua rapid haina pe el si va veni sa te monitorizeze?!

asta era scenariul meu...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sper din tot sufletul in reusita operatiei de miine a lui Ionut !! Tin pumnii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by mathilda

cineva imi reprosa ca a inteles din ceea ce am scris eu ca in rom sist e de rahat si afara e bine. acelei pers. nu i-a murit cineva din familie din nesimtirea dr(ca sa nu fol alt cuvant) sau nu i s-a pus diagnostic gresit sau nu i s-a spus ca nu m are nici o sansa de viata iar afara i-a spus ca totul e ok ca de fapt nu e nimic grav.of iar ma enervez.

eu sunt cea care iti "reprosa"; din pacate, si familia mea este victima unei erori medicale...nu vreau sa-ti dau amanunte, pt. ca nu vad sensul. Tot ce pot sa spun este ca viata tatalui meu atarna de un fir de par din cauza unui doctor care nu l-a trimis la analize amanuntite.

Acum este pe mana unor doctori minunati, care nu au primit spaga,, nici macar in urma unei operatii f. dificile.

Eu am nascut, prin cezariana, si am fost tratata omeneste; prietena mea a fost operata de urgenta la Giulesti si a fost salvata...si exemplele pot continua.

A generaliza mi se pare cea mai mare tampenie si asa nu pot sa nu ma gandesc la cazul mailat si la modul in care italienii ne-au bagat pe toti in aceeasi oala (asa cum fac si cei care injura TOTI doctorii si cadrele medicale din Romania).

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by alice2004

quote:
Originally posted by dana d

Ganditi-va ca unii dintre medicii astia de buna credinta citesc acest topic. Ce credeti ca simt ei? Oare asta ii motiveaza pe mai departe sa lupte pentru vietile noastre? Cand te zbati si pui suflet in ceea ce faci si vezi ca munca ta nu este apreciata din cauza unor colegi care nu sunt de aceeasi calitate, nu credeti ca asta te face sa o lasi mai moale cu lupta?

Dumnezeule, nuuuu !! Nu cred ca vreun medic gindeste asa, sper sa apara si sa confirme ca am dreptate !!
Dana, sper ca ai glumit ! Promit ca nu ma supar defel daca ai sa spui ca da .. altminteri, eu una nu ma mai duc niciodata la vreun medic, de teama ca iti poate impartasi convingerile !!

Alice si Andrei

Pai nu am glumit dar nici nu zic sigur ca asa e, pur si simplu e posibil ca asemenea afirmatii sa taie din aripile unora.
Eu una daca as auzi un curent din asta de opinie cum ca inginerii romani sunt niste incapabili si prost pregatiti si iresponsabili doar pentru ca unul a gresit un proiect si s-a intamplat o tragedie..poate nu mi-ar schimba atitudinea profesionala dar sigur m-ar deranja sa fiu bagata in aceeasi oala.
Doamne fereste, eu asta incerc sa spun: Duceti-va in continuare cu incredere la medici, nu va indoiti de pregatirea si profesionalismul lor! Increderea in medicul tau face parte din tratament.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput