LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah gata am gasit pozele, le vazusem dar nu mi.am dat seama ca despre era vorba, oricum imi face placere sa le revad pe toate mai ales pe fratele roxanei (sa nu dai, dianocnica)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asa, intalnit cu Adinuta si mamica aferenta. Dormea Adina in ploaie.. n-avea treaba.. Deja se simte mult mai bine.

La intoarcere flacaii s-au jucat o leaca pe mosie. Care mosie? Cea privata, Herastrau numita . Asa-mi place cand e o zi cu ploaie.. sau iarna si-i frig.. si numai noi suntem in aproape tot parcul si putem sa ne jucam de-a familia regala care inspecteaza domeniul.

..pardon, azi am mai vazut 3 carucioare, un domn in varsta care contempla ploaia de sub un copac si vreo doua cupluri de amorezi. Si cainii din dotarea parcului.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ingrid

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanica sa-ti zic ca si conu a fost tare marait cand l-am aniversat in familie, respectiv intre adulti. Si eram acasa si-i cunoastea pe toti. Asa ca David a fost chiar domn. Cat despre Maria cea posibil urlatoare.. nu stiu ce sa zic... mama nici acu n-a uitat, chiar daca am iesit asa "minunata" .. rau am mai chinuit-o . Da la tine pun pariu ca nu va fi cazul.. deh la al 2lea altfel se misca lucrurile.. deci: go for it! Eu tin pumnii sa fie cu roz.. daca nu eu, atunci macar tu.

Eri_ka, Ralumat, Dia multumesc mult de informatii/lamuriri . Nu stiu de ce, dar am o retinere fata de Bebe Confort.. l-am vazut la targ si nu m-a dat pe spate.. habar n-am de ce.

.. i-am mai gasit pe www.scauneauto.ro/modules.php?name=produse&op=show&id=8&p=134" target="_blank">acestia, dar sunt inca la inceput si nu stiu ce garantii ofera.. respectiv cat de seriosi sunt. Aduc scaunele Römer. Si cica si Storchenmühle.

Eri_ka linkul dat de tine nu merge. Si vezi c-am glumit cu Sf Ruxandra.. nu exista .. doar cand oi avea tu timp sa zici doua vorbe. Nu-i nici o graba. Si-mi place mult numele Mara.

A_deju... ai mare dreptate. La asta ma gandeam si eu cu groaza.. ca nu se afla decat de vf aisbergului..

Anateo, frumoase poze. Mai ales asta e nemaipomenita. Bine c-ati scapat cu bine.. oti razbii si cu mucii.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu i.am luat lui ivan un scaun de la bebeconfort ise nu stiu cum cu safe de nu stiu care :)) ma rog, mai multe detalii aici la ei in pagina unde au mai multe modele http://www.bebeconfort.com/UK/voiture_iseos_ss_coloris.htm

si scaunul lui ivan arata cam asa
http://good-times.webshots.com/photo/2454033310101703877boPgMt

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

of-of cum am putut?!

marani, scumpa mea, sa-ti traiasca minunea sanatoasa si fericita, sa va aduca numai bucurii! noi o pupam tare de tot pe bubamara si ne cerem in genunchi iertare ca am intarziat cu urarile. si tie pt maine (zic in avans sa fiu sigura...) sa ai parte de-acu incolo de linistea sufleteasca pe care ti-o doresti, sa va mearga totul cum va doriti, dar inainte de toate iti doresc santate si putere. sa strangi din dinti si sa mergi mai departe, indiferent de piedici, sa te poti bucura in fiecare zi de ceea ce
conteaza cu adevarat - fiica si sotul tau.

luly, pt isa, iertaciuni pt intarziere! dmic, asemenea si tie! ingrid de eri_ka sa fiti sanatoase, felicitari!

kiki, la orl am fost, la fiecare otita.

donia, otita asta se pare ca este virala, intradevar. are doar febra si dureri. muci f.putini, nici nu am ce aspira. continuam antibioticul pt infectia urinara in speranta ca acopera si otita.

laura, alin presteaza noaptea leganat cat poate, ca ziua e la job... otita asta nu e recidiva, ultima a avut-o la inceputul lui oct, antibioticul de acum e pt infectie urinara... la cate avem nici eu nu ma tin minte care de la care vine...

sincere felicitari motanului si gargaritei pt lapticul gol :-))

ruxandra, probabil il retrag pe ianis de la gradi, cateva luni. chiar nu mai vad luminita de la capatul tunelului...

daca nu mai intru, iertare si lma tuturor care va mai sarbatoriti zilele astea

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim frumos de urari!!

nu-mi vine sa cred ca au facut 1 an !! sa stiti ca nu este greu sa cresti doi copii o data, mie mi s-a parut mult mai greu la Tudor...
aici sunt ceva poze de la aniversare...
nu-mi mai ajunge timpul de loc de cand au venit socrii; mai am doua zile si incep munca (de Sf. Nicolae); ma intreba cineva (nu mai stiu cine, scuze...)de mos - a fost petrecerea de Craciun pentru copii organizata la mine la servici; speram sa ma intalnesc acolo cu Nicole de mamica Almo, dar nu au venit

va raman datoare cu povestea nasterii, nu am uitat, sper sa am timp sa o scriu (ca tot incep munca)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LA MULTI ANI, INGRID !!!
felicitari,Erika !!

La multi ani, Diana de luly !!

Dianarus, draga de tine...imi pare atat de rau ca sunteti toti bolnaviori...Iar despre otita lui Marc parca nu-mi vine a crede, te sfatuiesc si eu ca si Kikineata, consulta un orl-ist bun, poate se inseala pediatrul. Iti doresc multa, multa putere si rabdare!
Doniaaaaaaaaa, bine ai revenit!!! Ma bucur mult sa te aud!!Acum s-au mai echilibrat polii intelepciunii la fulguletzi, ca a ramas sarmana Ruxandra singurica, tot amarul asta de vreme, in care tu ai chefuit bine merci. Sa-ti fie de bine! Iar acu' la treaba!!!
Ralumat, ma bucur nespus ca-ti prinde bine reinceperea serviciului, eu mai astept..mai astept...
Chinico, mi-a fost dor de tine!!! Vrei sa spui ca frumusetea aia de Bea da trezirea in fiecare dimineata la 5?? Hai, ca nu cred...
Dbunny, ma bucur ca totul e in regula cu soldul lui dani !! taie piticul asta de pe lista!
kikineata, A-deju, felicitari pt. laptic!!!!!!
Anateo, voi ati fost in paradis , atat e de frumos acolo...Iar voi va incadrati perfect in peisaj, tu parca esti doar o surioara mai mare si protectoare, tare dragi imi sunteti. imi pare rau ca se repeta povestea cu mucii. Multa, multa sanatate!
Asiza , cum a fost la control???

Hai ca scriu la mesajul asta de dimineata...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

la multi ani d !! dianocica ai baiat mare acum, felicitari !!

Ana,

Mergi la inceput

la multi ani Ingrid !!

Ana,

Mergi la inceput