LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
Dia1609 spune:
ruxandra, maxi cosi cu isofix {priorifix) avem noi... sunt f ff multumita de el... gasesti la miniblu, si daca nu au, eu stiu ca aduc pe comanda.. vezi ca in vara costa 16 mil
... trimis pm unde mai poti gasi ... merci de ideea cu lupul, incercam si noi ;)... cum a fost la botez? poze, ceva?
iseos axiss dupa cate stiu eu, nu are isofix
si mai o chestie: sa te uiti ce masina vrei sa-ti iei, ca sistemul de isofix de la maxi cosi se potriveste pe unele masini si sist de la iseos pe altele .. de ex pe vw nu se potriveste sistemul de isofix de la iseos, de aia am luat maxi cosi, ca noi ambele masini le avem vw 
Dia1609 spune:
adeju, kikineata, nu vreau sa va descurajez, dar pe-aici prin aere pluteste o greva a foamei ... sper sa se deplaseze in alte directii deodata cu vantul ![]()
ziggy spune:
Ingrid
Dia, greu de tot cu spalatul pe cap. Desi Calin nu a avut nici un incident neplacut la baita, tot nu suporta spalatul pe cap. Norocul nostru ca are putin par si atunci clatim repede.
Donia, cred ca si eu o sa caut o stropitoare pentru udatul pe cap.
Dbunny spune:
Ruxandra..eu n-am putut sa citesc articolul pana la capat...fara cuvinte...
Donia eu am jurnal de cand am parasit Romania...adica de 7 ani...e tot acelasi...cateodata scriu zilnic, cateodata trec 6 luni si n-am scris o fraza...dar povestea nasterii lui Daniel, cunoasterea sotului, postnatalul si cum evoluau kilele lu mami si bebe...tot scris.
Vorbind de reviste de bebei..noi ieri am luat una + inca una gratis + un DVD cu Little People...stiti careva de ce-i vorba in Little People?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
acs spune:
Dianarus, ce mai faceti? Sper ca sunteti spre vindecare! 
Bebinuta, am vazut pozele de la petrecerea Adei! Nu stiu daca am mai spus, daca da, repet, frumoase fete acolo in Timisoara! 
Ralumat, ce-i Tuja? (ca ma facusi curioasa :) ).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dayanara spune:
dbunny - ma bucur mult ca radiografia a iesit bine
teutz - esti tare draguta si tare ordonata 
am dat inapoi sa caut pozele roxanei si ale lui adinazot care nu am apucat sa le vad ca lumea, si uite asa am dat despre articolul ala din romanialibera si nu ma pot abtine sa nu plang
ivan si dayanara
daphna spune:
LA MULTI ANI,INGRID!!!!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
si datorita articolului de azi....
...sa speram ,de ce nu fetelor,ca acesti copii minunati ai nostri or sa schimbe ceva in tara asta!!!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dayanara spune:
dbunny -ce coincidenta si eu tot de 7 ani sunt aici :) dar jurnal n.am
ivan si dayanara
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by acs
[
Ralumat, ce-i Tuja? (ca ma facusi curioasa :) ).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Remediu homeopat pentru contracararea efectelor adverse ale vaccinului. Universal. De fapt am scris gresit. E Thuja CH 200, 2 granule dizolvate in putina apa, administrate dupa vaccin (eu de obicei ii dau cand urcam in masina). Efect garantat. L-am folosit la toate vaccinurile si nu a avut nici un efect advers, ba a si dormit foarte linistit in noaptea urmatoare.Niciodata nu am folosit preventiv Nurofen, Novocalmin sau altele. Doar doza de Thuja.
kikineata spune:
Mai mult decat exista deja greva la noi nu cred ca se poate....sparge no.3 si se mai vad vreo 6 la orizont...ma asteapta zile grele, cu toate ca ea nu a facut urat la primii doar, doar nemancat, asta e...dar mananca laptic acum...
quote:
Originally posted by Dia1609
adeju, kikineata, nu vreau sa va descurajez, dar pe-aici prin aere pluteste o greva a foamei ... sper sa se deplaseze in alte directii deodata cu vantul
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor

de
Oana 29.11.06