LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ralumat api in functie de dimensiunea constructiei, locatie, oras..bla bla.., se ia un 5-10-20 euro/mp pt proiectare. care include si instalatii si structura. adica alti specialisti pe care ii platesti din banii astia. daca tragi linie la finalul constructiei vezi ca tie, ca arh, nu iti ramane mai mult de 3%. si muncesti de te iau dracii. plus n aprobari, spagi la primarie sa nu te tina 2 ani pana iti dau aprobari..stuff...dar tu ca agentie imobiliara, care ai nesimtirea sa nici nu vezi ap inainte sa le vinzi, te duci cu clientul orbecaind dupa strada cutare...in 2 zile te-ai scos cu 3% de la cumarator, de multe ori 3% si de la vanzator. cool, nu?

roxanica ai o familie s u p e r b a. david e perfect, iar tu esti asa frumoasa in rosu...de sot nu comentez dar de frate mai zic o data..


eu sunt cu un fund in sus de zile mari asa ca va rog, ignorati cu gratie..

diana si david 03.12.06



Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dianocica te inteleg perfect. acum 5 ani cand am luat apartamentul, mai aveam putin si-i luam la bataie.
sunt niste nenorociti, care vor sa-ti bage pe gat orice rahat. ei au contribuit din plin la cresterea preturilor.
comisionul lor e enorm de mare in comparatie cu munca depusa. iar daca iei casa cu credit ei nu au absolut nimic de facut, ca dosarul ti-l faci singur.

la partea cu proiectarea de instalatii stiu cum e: munca multa, raspundere pe masura si bani, relativ putini.

poate totusi reusesti sa iei casa fara agenti.
inca ceva: uneori agentiile lu' peste percep comision 3% + TVA.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Irinabr.. din ce am auzit in Buc se vehiculeaza salarii de 8-10-12 mil pt 10-12 ore. Valeu ce povestesti tu despre baiatul tau ce-l mare.. ce ne-asteapta.. brr.

Roxanica acu tu nu te culca pe-o ureche ca fetitele is cumintele foc.. eu urlam cvasi-non-stop.

Donia, da eu am tinut jurnale. Prin liceu si, mai ales, prin facultate. Chiar ma gandeam sa dau o raita prin pod si sa arunc un ochi.. asa is de curioasa sa le recitesc. Daaa!! si scrisorile luungi scrise catre prietene dragi.. ca ne corespondam pe la 10-13 ani de mama focului..

Eri_ka inteleg ca luna decembrie e aglomerata. Atunci o punem pe Sf Ruxandra mai incolo.. prin ianuarie??

Ralumat, conteaza sa te simti bine in pielea ta. Degeaba stai non-stop lipita de David.. daca nu esti cu adevarat TU.. asta se simte. Si, mai ales, o simte si el. Asa profita si el de o mami senina si relaxata.

De unde s-a intors Anateo?? ce mi-a scapat??

Asiza, sa ne spui ce-ati facut la control.

Flore, sa-ti fie de bine relaxarea si tunsul, cafeluta, shoppingul.. apropo v-am admirat in pozele Bebinutei... ce falcute a facut Alessia.. de Ada nu mai vorbesc.. e o voinicuta frumusica.

Dbunny, super veste!

Danutz, ba mai degraba asta mi se pare o pb fff importanta.. asta cu casa, decat niste muci curgatori. Crezi ca o incasez azi de la fete?
Bafta sa luati cea mai buna si convenabila decizie. Cateodata nu mai tb sa gandesti atat.. te arunci cu capul inainte si gata!

Laura, nu te mai stresa mamica draga la orice pata. Mai intai ignor-o si daca nu dispare in 3 zile.. abia apoi iti pui pb. Cum ziceam.. azi sigur nu scap nechelfanita.

Luly DA se reactiveaza de obicei iarna. Si noi tragem acum iara tare.. ca sunt niste zone extinse care nu se lasa deloc duse. Atacam concomitent cu Stelatopia de la Mustela si cu Trixera de la Avene.

Teutz, esti formidabila. O imbratisare calda si un dulce pt teribila Alexia. Mi-e dor de ea!


.. gatat capitol. fug.



Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

lipsim motivat...din cauza de gingie sparta sus in 2 locuri..se exprima doar urland, tzipand, trantind, ma doare capul, sfarcurile ma dor si mi-e mila de el...dar probabil stiti deja despre ce vorbesc

vreau sa urez lui INGRID si eri_ka asteptam semnificatia numelui fetitei tale







Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Iarasi, iarasi, www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html" target="_blank">IARASI.


.. este si subiect pe prima pagina. off.




Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Reiau...A-deju, deci si gargarita bea lapte gol :) deci nu te injur. Punem de-o chefuiala??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata, fete dragi!!
Mai, mai, da' voi m-ati facut sa rosesc nu gluma... Nu mi-a venit sa cred cand am deschis dimineata calc. si am vazut cate aprecieri la adresa mea. Hai ca nu-s chiar asa...sunteti voi dragutze, dragutze. Multumesc mult.
Kikineata, bruneta eram in imaginatia ta?? Ha, ha...si io-s blonda de cand mama m-a facut...blond natural
Adinazot, m-ai flatat si tu , mama, mama, dar cred ca tu nu te-ai uitat de multa vreme in oglinda sa vezi ceva muuuuult mai frumos. Uita-te!!! Vei fi surprinsa placut!
Dbunny, tatal meu are 54 de ani, e tanar zic eu. Stii atunci cand v-am povestit eu ca am primit de la tati 1 mil pt. o bluzitza si intrebai daca nu te-ar putea adopta un asemenea tata. Ei, atunci tot am vrut sa-ti scriu ca da, cu siguranta daca te-ar vedea ce femeie frumoasa esti ar fi de acord cu adoptia. O lamureste si pe mami ca e o fapta buna sa mai gazduiasca si sa creasca un suflet de om...
Bebinuta, foarte frumoasa Ada!! Si spui ca nici ea nu a a vut o zi buna?? Micutzii nostri dragi...
Ruxandra, da, ai dreptate, ar fi fost mai inspirat sa nu-l expun pe david la atata lugu-lugu. dar vezi ce curios, si la aniversarea voastra si a altor fulguletzi au fost prezenti muuulti copilasi cu mamici si prezenta lor a fost foarte foarte agreata de sarbatorit. In schimb adulti anosti de genul : unchi, socri, nasi, matusi...nu-i transmit caldura si liniste puiului, dimpotriva...Las' ca nu mai repet io greseala la aniversarea Mariei aaaa...sau zici ca nu-s toate fetitele cumintele???Atunci mai aman proiectul. Dar daca-mi garanteaza cineva ca o fetitza care urla cvasi-non-stop ajunge o Ruxandra inteleapta, echilibrata si plina de viata, atunci ma sacrific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Eri_ka unde ati gasit Maxi Cosi cu Isofix.. ca acum am dat in alta dambla. Noi am vrea sa ne luam masina.. candva, in viitor.. si acu vaz ca sistemul Isofix e standard la masinile noi. Si mi-a bubuit ca de ce sa nu luam un scaun cu Isofix.. off, de abia ma hotarasem.. nu mai vreau!!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!



Eu am luat scaunul de la miniblu, in iulie. Acum am vazut ca nu mai sunt si ma intreb oare de ce? O fi fost vreo problema cu ele sau pur si simplu sunt prea scumpe si nu se prea vand si nu se mai aduc. Eu am intrebat la miniblu si mi-au spus ca prod de la maxi cosi primesc de 2 ori pe an , august si decembrie. In august n-au primit, poat vor primi acum. Oricum , daca nu l-as fi gasit pe asta as fi luat un Tobi. Scaune cu isofix mai gasesti si aici. Are Ralumat acest model. Oricum , scaunele cu sistem isofix se pot prinde si in centuri, ptr (cred) orice tip de masina.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

INGRID
abia am timp sa rasuflu...veni de la dentist,trimis copilul in parc cu bunicu,ca la 12 mergem la gimnastica si trebuie sa fie odihnit.iar 3 sapt am un program strict
noi am fost la munte la Poiana Marlui,unde a fost superb!!!pesajul,oamenii,totul a fost minunat.am avut zapada,initial era putina ca era fff cald,dar Teodorei ii ajungea si ata.ulterior a nins,cu fulgi mari ca-n povestimancarea a fost delicioasa,atatea dulceturi si prajituri n-am mai mancat de fff mult timp.partea naspa e ca m-am cam ingrasat.lui Sebastian i-a placut zapada,a studiat-o,atins-o si in final a si gustat-os-a dat cu sania, cubobul
am avut si momente neplacute din cauza mucilor-fetelor ii urasc.la plecare Seba avea muci,pt a "n"-a oara!!!!si de data asta s-au agravat,asa ca intr-o sera avea weezing,respira greu,era ragusit....ce mai o cam bagasem pe maneca.....in fine dimineata era mult mai bine,il si doftorocisem,asa ca am mai ramas.dar trecand peste asta a fost fff frumos.dovada
pupci,ma duc la gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ingrid

Sa fii sanatoasa si fericita pritesa mica! Eri_ka, felicitari! Petrecere frumoasa!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput