UN VIS UCIS IN MATERNITATE
E trist ca se intampla inca in spitalele din Romania!
http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html
Drama acestei familii este cumplita!
Dincolo de speranta de a fi pedepsiti cei vinovati, ramane imensa dorinta ca Ionut sa se recupereze cat mai bine! In cateva zile el va fi supus unei interventii oftalmologice...
Raspunsuri
NicoletaB spune:
dumnezeu s-o odihneasca si sa-l ajute pe prunc sa se insanatoseasca si sa nu ramana cu sechele!
mi se face groaza la gandul ca intr-o zi voi naste si ca nu stiu ce se va intampla cu mine si cu copilul
sa mai mori in ziua de azi la o nastere mi se parea imposibil, dar iata ca realitatea e alta
rolo spune:
Ma infior de fiecare data cand citesc asa ceva, cand stiu cum e sa astepti un copil de atata timp, sa te bucuri cand ai ramas insarcinata, sa astepti sa prinda viata piticul din burtica, sa astepti sa il strangi in brate, sa il tii la san.
E cumplit ca totul sa se termine in acest fel. Un copil care sa nu isi cunoasca mama si un tata care sa isi creasca copilul(asta daca are norocul sa supravietuiasca) fara sotia lui. Mi-e si scarba sa mai comentez ceva pe acest subiect. Prevad ca si acest subiect va deveni camp de batalie intre persoanele indignate de atatea situatii de felul acesta si aparatoarele spagarilor incompetenti din spitalele romanesti.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
mathilda spune:
eu am avut o nastere f grea. pana la urma dr meu din belgia a decis sa faca cezariana. daca eram in romanaia eram moarta. sa va spun cate peroane erau in sala de operatie:
- dr chirurg
-dr pediatru
-dr meu ginecolog
-dr anestezist
-1 moasa
-3 asistente+ asistenta sefa
dr meu ginecolog a intrebat-o pe moasa cine-i de garda in seara aia si au venit toate pers in cauza. eu m-a speriat am crezut ca dau ortu popii cand am vazut atatia dar se pare ca dr isi facea numai meseria. sa va spun ca apropae in fiecare seara inainte sa nasc visam ca nasc in romania si ma trezeam speriata, uda si nu m stiam de mine
nici nu am cuvinte sa ma exprim . condoleanta familiei nataliei. eu intotdeauna am injurat si inca injur cadrele medicale din romania ca pana la urma ei reprezinta sistemul. te fac din sanatos bolnav punandu-ti diagnostic gresit si te lasa sa si mori. ce mi-au auzit urechile la cunostiintele mele care au nascut in pitesti- cum le vorbea urat dr cand nasteau. of se pot scrie romane dar din pacate o viata nu m exista
condoleante
_giulianna_ spune:
Am avut un prieten al carui mama s-a stins pe vremea cand el avea 12 ani. La Giulesti, din cauza unei hemoragii....
E cumplit de dureroasa o moarte ca aceasta. De fapt...fiecare moarte e dureroasa in felul ei dar aceasta mi se pare sfasietoare.
Sa ramai insarcinata, sa astepti sa vina pe lume ingerasul, sa-ti faci ganduri, promisiuni, sa astepti sa-l tii in brate si sa-l iubesti dinainte de a se naste iar apoi...totul sa se transforme in durere.
Acesti medici care sunt atat de nepasatoti in fata destinului a mii de oameni ii consider inumani. Cum sa lasi o femeie sangerand 12 ore? Sa-si aleaga alta meserie daca de asta nu sunt in stare! Sa speram totusi ca cei vinovati vor fi pedepsiti desi ma cam indoiesc. Sunt mii de medici care se daruiesc foarte mult pentru a-si face meseria cat mai bine si medici pe care nu-i intereseaza decat finalul zilei si anume...spaga din buzunar.
Ma infioara gandul ca in curand voi fi si eu insarcinata si zic doamne fereste de asemenea medici. Nimic pe lume nu poate inlocui o MAMA, chiar nimic!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu
anasia spune:
condoleante familiei Nataliei si recuperare micutului Ionut!
nu se poate asemenea nepasare fata de VIATA!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
roxanal spune:
M-a indignat teribil ceea ce am citit, mai ales ca m-am luptat si eu cu sistemul sanitar romanesc in ceea ce priveste atitudinea cadrelor medicale...insa mesajul meu este sa luptam..cadrele medicale se comporta asa pentru ca le permitem, ptr ca noi acceptam sa ne punem in impostaza de a accepta ca ei sunt niste Dumnezei mai mici si numai ei au drept de viata si de moarte asupra noastra...revoltati-va, vorbiti, nu mai suportati, se poate, eu am facut-o mereu si inca o mai fac, nu ptr ca sunt GIGI contra ci ptr ca mi se pare inuman..si mai ales cand sutn implicati copii.
de Natalie, ce sa mai spun, Dumnezeu s-o odihneasca in pace si bebelusul sa fie sanatos, sa creasca si sa repare raul facut..uff, ce razboinica sunt in dimineata asta..da pe de alta parte, pana cand sa ami rabdam?
miflore spune:
M-am cutremurat. E nedrept si inadmisibil. Datul afara definitiv din sistemul sanitar e o pedeapsa mult prea blanda. Au distrus o familie...
Sa dea Dumnezeu ca micutul sa treaca peste toate obstacolele si sa se faca bine! Sanatate multa si putere tatalui!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Luna75 spune:
Foarte trist!
sa speram in recuperarea lui Ionut
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
afibebe spune:
Dumnezeu sa o odihneasca.
Of Doamne ce tragedie.
Sa dea Dumnezeu ca micutul sa fie sanatos si sa nu aiba probleme mai incolo.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007