LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

..pai parca 5,23 ora Germ= 6,23 ora Rom [omulet nedumerit, scarpinandu-si scafarlia]

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Marani

La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita. Alaturi de barbatul tau minunat si de si mai minunata ta fetita. Sa nu te schimbi.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
[
Eri_ka, Ralumat, Dia multumesc mult de informatii/lamuriri . Nu stiu de ce, dar am o retinere fata de Bebe Confort.. l-am vazut la targ si nu m-a dat pe spate.. habar n-am de ce.

Eri_ka linkul dat de tine nu merge. Si vezi c-am glumit cu Sf Ruxandra.. nu exista .. doar cand oi avea tu timp sa zici doua vorbe. Nu-i nici o graba. Si-mi place mult numele Mara.

Uite ca-mi fac timp si declar azi ca fiind SF Ruxandra are o minte activa si e vesnic dornica sa exploreze idei noi, dar e neincrezatoare in propriile forte, amana rezolvarea treburilor de pe azi pe maine si nu are ambitia de a-si realiza scopurile. Fire creativa si minte agera, se adapteaza usor la diverse situatii, se exprima liber si nu intampina nici o dificultate in a socializa si a-si face noi cunostinte. Intrucat sentimentele si dorintele ii sunt atat de schimbatoare, nu e niciodata multumita de starea lucrurilor. Are multe idei, planuri si ambitii, dar cel mai adesea alege calea cea mai usoara sau modalitatea cea mai la indemana de a face bani. Cauta schimbarea din dorinta de a avea sansa sa calatoreasca, sa traiasca noi experiente, sa isi faca noi prieteni si asociati. Ii e greu sa-si dozeze eforturile si sa-si indeplineasca obligatiile si planurile, neavand de la natura inclinatia de a se dedica cu perseverenta unei activitati profesionale pentru a-si atinge telurile. Desi pare sigura pe ea, ii lipsesc vointa si increderea in sine.

linkul era o trimitere la scunul bbconfort, iar numele Mara l-am ales eu, Ingrid l-a ales tati.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna dimineata,
La multi ani Calin! Sa fii sanatos, frumos si sa-ti fericesti parintii!
La multi ani Marani!Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri!
La ora asta sunt pusa pe explicatiuni...
Dianocica, la fel e si mama mea. O iubesc de mor, cand am avut nevoie de ea a lasat totul si a venit (si la ea e greu rau cu deplasarea fiindca face dializa). Dar nu pot sa o las sa stea cu Rares decat in cazuri de forta majora, nu stie ce sa-i faca, copilul plange, ea crede ca inceteaza daca-l ia in brate (wrong)...asta vara mi-a slabit copilul in 2 saptamani aproape 1 kg fiindca nu manca nu dormea si era agitat tot timpul.
Dbunny, ce bine ce e bine!!! Asigurarile de viata la creditele ipotecare abia acum au inceput sa fie obligatorii in Romania. Eu am asigurare de viata inclusa in polita de pensie privata, dar in nici un caz nu-i la valoarea creditului. Deci ar trebui sa fac o alta pentru diferenta, sau sa o maresc pe cea existenta. Si intr-un caz si in altul, costul creditului creste foarte mult. Stiu cum e in Spania, per ansamblu, creditele acolo sunt mai ieftine, fiindca dobanda si comisioanele sunt mai scazute decat aici. In schimb acolo sunt taxele mai mari, dar , cum spuneam si mai devreme, per ansmablu, costul creditului pe toata perioada de viata e mult mai mic decat aici. Plus ca romanul nu are nici pe departe puterea de cumparare a spaniolului. Raportat strict la mine, asigurarea de viata e o problema mare, fiindca eu am o boala genetica si cel care ma asigura isi asuma un risc mai mare si ca atare costul politei e mai mare.
Asiza, bine ca si voi sunteti bine!!! Cred ca abia astepti sa pleci!!! Aseara ma uitam la un reportaj cred ca pe kanal D , cum ca Londra e cea mai 'verde' capitala din Europa. In tot cazul, eu cred ca bine ar fi sa incercati sa ramaneti acolo...
Donia, mi-am sunat o amica in Noua Zeelanda, ea a emigrat in 2000, cam asa e cum ai zis tu; exista o oaresce criza de job-uri. Ea e in asigurari, pana acum 2 ani castiga foarte bine, acum asa si asa. Sotul ei e inginer metalurgist, sta tare prost cu job-urile, nu prea gaseste! Decat ca tare-i misto acolo, fara poluare, tara frumoasa, clima ok, fara serpi si alte rapitoare, ideal sa cresti copii si sa-i lasi sa zburde pe coclauri...Ne mai gandim, Catalinul vrea sa inceapa aici un business, sa vedem daca are ceva sorti de izbanda!
By the way, tu cand incepi job-ul?
Domnisorica Bea este respectuos rugata sa-si bage mintile in caputz si sa zaca mai mult in patutz dimineata, astfel incat mami ei sa aiba o rezonabila ora de trezire!
Dandusa, bafta multa la examene! Cred ca abia-ti astepti iubirea!
Danita, si ce daca-i dependent de tine!!!
Eu una ma scurg cand ajung seara acas si el vine repede si cracanat sa se lipeasca tot de mine si-mi zice ma-ma ( de fapt iese un fel de moa-ma, dar pricepeti voi care-i ideea)
Aia cu vorbitul a n limbi in casa...eu una as vrea sa fim o familie mai cosmopolita...dar nu suntem decat neaosi romani...dar vedem cu gradinita ce facem...poate gasim una unde se face engleza (mai nou am auzit ca se cauta gradinite cu invatat de limba franceza...cica e mai de bon-ton).
Gata ca deja e rasfat...fug la munci!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bine..hai..negociem juma' deh. da' nu mai mult....

bine ca esti tu desteapta

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by danutz

Hop si eu la spartul targului:
La multi ani Ingrid! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, voioasa si plina de noroc in viata!!!
Sper ca a mai ramas ceva visinata sau macar o apa plata ceva!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

A ramas si inca cat! Asa ca va invitam la un mic dejun copios si multe ptr toate minunatele mamici.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Andrei de Radu.anca
Calin de Ziggy

sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Marani. sa fi sanatoasa si sa te bucuri alaturi de pitica ta.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

In afar de cele spuse de Donia cu bau-bau.. noi nu am folosit niciodata cuvantul "caca" pt a numii gunoaiele de pe jos, gen chistoace, ambalaje hartie, etc si a-l impiedica sa puna mana pe ele.

Roxanica, conu avea 8,8 la un an. Frasu avea 8 kile la 1 an.. sub limita inferioara.. acu 21,5 si-i un pic peste medie.

Leyla, si tu esti o frumoasa. Iar Kaan dulce foc.. arata super la papion, iar tortuletul-iepuras e super.

Mamaana admirat dulcile printesele. Sa nu ne uiti cu povestea nasterii.

Laura si eu gand la gand cu Dianocica.. eu n-am strop de sange oltenesc da vorbesc la greu cu "fusei", "ma dusei" ca asa-mi place. Iar de la o prietena bucovineanca am preluat "incaltari" in loc de pantofi .. si altele. Ma si "pitesc" nu numai ascund si tot asa.

Asiza, Donia sanatate in continuare. Sa treaca repede si numa cu ser si paracetamol.

Danita, cel mai probabil e doar o faza prin care trece.. a inceput sa se prinda ca pleci, adica dispari din raza lui vizuala.. si el nu stie inca ca te si intorci. Asa face si Grigore.. daca intru la baie se duce la usa si bate disperat in ea. Si asa face si cand suntem plecati si ramane cu ai mei. Daca pleaca mama din camera e jale.. de disparitia bunicului nu e deloc impresionat.
Ca sfat.. stai cu el cat mai mult posibil. Dar daca vrei sa iesi nu ezita.. distragerea atentiei functioneaza in general la varsta lor.

Mergi la inceput

Calin de Ziggy

Andrei de radu.anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza ma bucur ca denis e bine.
chris80 asa am patit si eu cand i-am dat totul sfaramat cu furculita. se pare ca inca nu sunt pregatiti sa manance asa.
zmeuk acum mananca piureul o combinatie intre blenduit si zdrobit cu furculita. adica ii zdrobesc cu furculita morcovul, cartoful si telina, restul sunt blenduite.
Laura13 aceeasi problema o am si eu, dar nu cu sotul ci cu nebunu' de socru. are aceeasi origine ca sotul tau. eu sunt ardeleanca si moare de ciuda ca vb cu accent ardelenesc. sfaturi, hai sa le discutam pe privat.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput