LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

punct ochit,punct lovit!exact unde ma doare si pe mine cu limbile astea.sotul meu e machedon.....eu ce sa mai zic.si vorba mamei mele,care a zis una tare de tot.....meey,tu nu-ti dai seama ce usor va invata limbile straine!!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Dandusa,bafta maine la examen!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
nu am fost strigata la catalog dar eu raspund PREZENT :) .

raportam : mancat frumos pasta de branza adika : br de veci + smantana+ iaurt + o bucatica de carnita ce a ramas la pranz totul blenduit si pus pe painica .mmmmmmmm ce buuun a fost . la final fructe din pomul care face borcane iar mai tarziu suc de portocale .

sunt in dilema : de vreo saptamana cupilul este dependent de mine . indiferent cu cine ramane sau sta ....din cand in cand incepe sa tzipe : MAMA MAMA si chiar vrea la mine . nu vreau sa il fac dependent de mine ...... ce sa fac ? sa il las cu cotoroanta si sa plec de acasa ? mm hai minunatelor , ce ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

nici eu nu am luat scaunelul de masina , asteptam faimoasa expo dar cica nu se mai tzine ....... asa ca ..... tre sa ma gandesc serios !

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Dia,
am vazut si eu o vacuta roz,sora Lanucai...,a studiat-o putin...si apoi a aruncat-o...,dar am vazut altele dragute ,albinuta si greieras...,cu antene...,ff frumoase...,la fel de putin i-au placut...,lanuca-i speciala domle'...
vroiam sa-ti propun sa-i tii palma ta drept paravan cind o limpezesti...,exact cum fac tantili coafeze cind ne spala la scafa...,imagineaza-ti...,ii prinzi timplele ei cu degetul mare al tau si degetul aratator tot al tau si ridici putin mina...,astfel ca apa sa nu mai curga siroaie pe fata...,citviva stropi o-r mai scapa...,dar nu ff mult...,sau ii poti lua un suport special...,dar daca seamana cu fiica mea...,care nu sta cu nici o agrafa,bentita,codita....,ai gindeste-te...

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

ei, dar nu merge... inchipuie-ti ca exact asa fac, tin mana sa nu-i curga strop de apa pe fata, si chiar nu-i curge.. dar nu asta e problema... oana incepe sa planga/tipe cand simte ca e udata pe par, chiar dc ii pun eu cu mana cativa stropi de apa pe parul din varful capului sau de la spate... of, e grele.. si e o problema nesteptata, ca daca mai aveam inca una cu mancatul, nu ma miram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita e perfect normal la varsta asta. de ce sa iti fie frica? sa ii fi alaturi ? dependent nu va deveni de nimic daca tu doar langa el cand are nevoie de tine. in timp va castiga incredere in propriile forte, dar acum tu esti persoana model pt el. e inca atasat de tine chiar daca pana acum nu ti a aratat o in acest fel. ca sa castige incredere in propriile forte trebuie sa il ajuti. tu. fiindu i alaturi atunci cand ti o cere. neconditionat. pt ca atunci cand va pleca si nu se va uita in urma o va face pt ca stie ca tu esti acolo. pt ca are incredere in tine. pt ca i-ai dovedit-o. acum.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

05.23

LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI CALIN!

si LA MULTI ANI MARANI!

in fiecare dimineata imi tasnesc involuntar lacrimile cand o aud cum pufaie multumita langa mine in pat..face pfff..pfff..pe urma,daca nu aprind rapid lumina, croncane. deci aprindem lumina, eu imi blestem zilele si scrasnesc din dinti cu nasul in perna si ochiul incercanat si rosu pe ea, ca de, patul e inalt si shefa tropaie de zor, in ciuda sacului de dormit...iar ea ia la puricat ursul, oaia, ceasul...apasa cu atata convigere pe butoanele de la telecomanda ca de spaima numai si se aprinde teleul...
da' cum sa ma supar...are un ranjet maaare in jurul capului...

nu ii spune nimeni ca la ora asta se DOARME?..va rog..

din amintiri, ca e greu la ora asta...si acum suntem deja dupa o sticla lapte/o cana de cafa...

mancarea blenduita. ca nu avem dinti.
dar ii dau banana strivita cu furculita si nu comenteaza.
ii dau bucatele minuscule de paine si e super fericita sa le ia in manuta si sa le duca singurica la gura.
ii raman in gura bucatele de mandarina si le molfaie bine inainte sa le inghita.
cand are o bucata prea mare in gura ma priveste insistent si casca pliscul cat poate de mult.:)) eu am de pescuit deci..

da mai.
nu are inca nici un dinte.

dependenta de mama.
nu posedam.

soacra/mama.
mama e la timi. soacra e nemtoaica, si asta spune tot.politetea si retinerea in persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

aha.
vedeti...
voi sforaiti inca....
d'aia am pus io mana pe scutec..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Domnisoara Bea este serios rugata si sfatuita sa-si revizuiasca comportamentul. Trezirea inainte de ora locala 6,30 a.m. este de de neacceptat pt o tanara domnisoara care vrea sa-si pastreze neatinsa fragezimea tenului, obrajorii rosii si ochisorii limpezi, fara riduri, cearcane&co.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tu chiar nu intelegi ca bea se ghideaza dupa ora romaniei? 7.30 e mai mult decat acceptabil. mi se pare evident ca tu trebuie sa ti revizuiesti comportamentul..jobul..magazinele..bea e bine

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput