LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by danita

nici eu nu am luat scaunelul de masina , asteptam faimoasa expo dar cica nu se mai tzine ....... asa ca ..... tre sa ma gandesc serios !

pupici
D

BeBelusca

Cum nu se mai tine? Eu stiu ca incepe maine, pe 6. Vb de babyexpo -polivalenta, nu?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eri_ka saru mana, apreciez efortul.

.. numa ca nu prea se potriveste. Din contra, nu-s deloc schimbatoare, ci cam intepenita si conservatoare.. nu ma adaptez usor la nou.. sunt in general multumita de ce am/sunt.. nu caut musai noi experiente.. nu aman tb neplacute.. si chiar imi dozez super bine efortul.. ce puii mei; eu is un taur sadea.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc ptr mesaje
va pupez ca acum suntem cu gainusa cea motzata ;)
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am vazut ca se discuta de parinti. ai mei sunt la Tg. Mures asa ca nu am nici o treaba cu ei.
socrii sunt aici. soacra e o femeie tare de treaba, dar nebunu' e cat 10 soacre afurisite la un loc. e ingrozitor: daca andrei maraie de ce maraie, daca il scot afara de ce il scot, daca mananca ceva de ce nu mananca altceva.
dupa parerea lui pe andrei tb. sa-l tin sub clopot de sticla, si numai el sa aiba acces la el.
si mai lucreaza si intr-o instituie de stat unde cred ca angajarea se face pe baza gradului ridicat de paranoia din dotare. el ajungand director, va dati seama ce grad ridicat poseda.

socrul meu e genul care toata viata a ras si a criticat pe toata lumea, dar el in afara de a manca nu a facut nimic.
cu stilul lui asta tampit, i-a taiat curajul sotului meu. abia acum a inceput sa prinda curaj, sa faca ceva, ca ma tin eu de capul lui.

pe mine are o ciuda ca am casa mea (proprie si personala) si castig bani mai multi decat el.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Calin

si pentru mamicuta noastra Marani

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI,MARANI

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cu mama..s-a potolit din primele luni e viata ale lui asta micu..sincer, era prea bagacioasa..nu il mai alapta ca devinde dependent de tine...da-i mancare de la 4 luni ca moare copilul de foame, etc...fiind foarte sensibiloasa si eu lipsita total de diplomatie (eram la inceput, eram super nervoasa si agitata, numai nevoie de cineva sa imi contreze deciziile nu aveam nevoie)..acum nu mai da pe la noi..nu se mai baga deloc...intr-un fel e bine alteori parca mi-as dori sa ma viziteze mai des!..asa cum e ea eu tot o iubesc, nu e vina ei ca are alta mentalitate, dar mi-as fi dorit sa imi respecte mai mult deciziile..pe de alta parte ne-a ajutat mult financiar cand am luat casa..uf!

la creditul ipotecar pe care l-am facut noi, avem asigurare de casa, nu de viata ( creditul a fost facut acum 2 ani in august)..deci daca eu mor si girantul nu poate plati, casa e a bancii! Doamne tine-ma!

in alta ordine de idei...Octavian s-a trezit ca niciodata la 2.30 si a tinut-o intr-un urlet, apoi joaca, apoi urlet pana la 4.30 (deci chinico esti o fericita)...i-am dat panadol 5 ml intr-un final oboseala l-a rapus si a mai dormit pana la 8..tati plecat zombie la servici dar culmea eu sunt chiar fresh...pesemne ca m-am obisnuit sa dorm pe bucati si putin..si cand ma gandesc ca altadata ( inainte de copil) daca nu dormeam minim 9 ore nu te puteai intelege cu mine!...

am sa trec si peste asta/ce va fi va fi/am sa strig chiar asta-i viata/ e si maine o zi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by danutz
Dbunny, ce bine ce e bine!!! Asigurarile de viata la creditele ipotecare abia acum au inceput sa fie obligatorii in Romania. Eu am asigurare de viata inclusa in polita de pensie privata, dar in nici un caz nu-i la valoarea creditului. Deci ar trebui sa fac o alta pentru diferenta, sau sa o maresc pe cea existenta. Si intr-un caz si in altul, costul creditului creste foarte mult. Stiu cum e in Spania, per ansamblu, creditele acolo sunt mai ieftine, fiindca dobanda si comisioanele sunt mai scazute decat aici. In schimb acolo sunt taxele mai mari, dar , cum spuneam si mai devreme, per ansmablu, costul creditului pe toata perioada de viata e mult mai mic decat aici. Plus ca romanul nu are nici pe departe puterea de cumparare a spaniolului. Raportat strict la mine, asigurarea de viata e o problema mare, fiindca eu am o boala genetica si cel care ma asigura isi asuma un risc mai mare si ca atare costul politei e mai mare.

yoy...daca tu ai boala genetica...asigurarea te mananaca. Pe numele sotului? cumparati casa impreuna nu? ha ha puterea de cumparare a spaniolului e intr-o decadere continua... imagineaza-ti...eu am cumnat care castiga 1800-2000(e salar bunicel, mediu spre inalt) dar plateste rata la casa 1040 de euro, masina 250/luna timp de 8 ani!!...are 2 copii, nevasta nu munceste ca n-are cu cine lasa copiii...au in cont zero euro... nu-si permit sa economiseasca nimic nimic...traiesc la zi! si ca ei sunt familii indatorate la greu...eu mai am de platit la casa 22 de ani in conditiile in care nimeni nu se leaga la cap sa-ti faca un contract indefinit...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Eri_ka saru mana, apreciez efortul.

.. numa ca nu prea se potriveste. Din contra, nu-s deloc schimbatoare, ci cam intepenita si conservatoare.. nu ma adaptez usor la nou.. sunt in general multumita de ce am/sunt.. nu caut musai noi experiente.. nu aman tb neplacute.. si chiar imi dozez super bine efortul.. ce puii mei; eu is un taur sadea.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

imi pare tare rau si sa-ti spun drept am banuit ca tu nu esti asa, da' daca asa zice globu', ce sa fac! ?

SONIA
Jocuri & activitati

Mergi la inceput

La multi ani Calin Ioan!
La multi ani Andrei Daniel!

CALIN Cu toate ca se crede ca acest prenume are drept provenienta denumirea romaneasca a unui arbust - calina, lingvistii sunt de parere ca etimologia numelui este slava ori chiar greaca. Trasaturile de caracter generate de acest prenume sunt numeroase si includ generozitatea si spontaneitatea. Totusi, nu acestea sunt cele care il fac pe Calin remarcat la prima vedere, ci felul in care vorbeste. In primul rand, vorbeste mult si abordeaza orice tema. Apoi, este un companion placut de conversatie.
Ioan Desi este o persoana responsabila si de incredere, purtatorul numelui Ioan este neincrezator, delasator si incapabil sa isi realizeze scopurile si ambitiile. Responsabil, stabil si foarte serios, isi doreste siguranta unui camin. Iubeste copiii si va fi un parinte corect si intelegator. Desi are o judecata buna in afaceri, nu isi urmareste interesele cu agresivitate, deoarece nu-i place sa creeze disensiuni. Este excelent in relatiile cu publicul, avand atat diplomatia si tactul necesare, cat si un fel incantator si relaxat de a fi, care ii face pe cei din jur sa se simta confortabil in preajma sa. Oamenii manifesta o atractie speciala fata de el, fiindca este rabdator, amabil, intelegator si receptiv la problemele celorlalti.

Andrei Purtatorul acestui nume este stabil si responsabil, insa tinde sa se considere superior celorlalti Este inteligent, judeca bine in afaceri, e responsabil si apreciaza lucrurile fine. E serios si nu prea glumeste, iar in tinerete are interese mai mature decat cei de aceeasi varsta. Caminul si familia inseamna mult pentru el, isi doreste un camin linistit si armonios, in care sa se poata bucura de compania familiei si a prietenilor. Orice actiune ar intreprinde, isi da toata silinta sa o finalizeze cat mai bine posibil.

DANIEL Originea acestui nume starneste inca nedumerire si controverse in randul lingvistilor. Intrucat apare si ca nume biblic, una dintre traducerile lui, pe filiera ebraica, ar fi Dumnezeu a judecat. Personalitatea celui care poarta acest nume este controversata si chiar si cei care il cunosc indeaproape vor spune adesea ca au senzatia ca nu ii cunosc deloc. Are standarde morale ridicate si tendinta de a crede ca pentru toata lumea acestea ar trebui sa fie identice. Poate aprecia o persoana doar dupa o trasatura de caracter ori dupa un detaliu al infatisarii. Surprinzator pentru cei din jur, in ciuda rapiditatii evaluarii, caracterizarea unei persoane este de o acuratete socanta. Daca are vointa necesara, isi poate indeplini idealurile fara a apela la ajutorul altora

SONIA
Jocuri & activitati

Mergi la inceput