*** LA REDOUTE *** (63)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitaco spune:
ptiii...da frumoase lucruri a-ti mai luat.....

Sa le purtati sanatoase...voi si famileonul......
Mai ...eu una nu dau curs intrebarilor care se repeta la infinit..decat im masura in care am timp ...si dispozitia necesara....asa ca.... NU COMENTEZ.
In alta ordine de idei...codul64092...merge folosit doar o data?
L-a folosit cineva de 2 ori? ...ca la mine.... nu mai merge inca o data
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gab___ spune:
fetelor am refacut toti fasii pt comanda am citit si capitolele celelalte iar raspunsul celor de la redoute este payment refuse, veuillez un hotesse, bani pe card sunt destui dar probabil au impresia ca vreau sa fraudez cardul . azi mi-am facut card in euro si imi fac alta adresa si mai incerc , nu vad problama dar incerc sa ma descurc singura.
daca nu resusesc va stresez iar
, nu ma las batuta![]()
nici nu stiti ce rau e sa vrei s acumperi sa nu stii unde gresesti si sa vezi altii cum se bucura de coletele lor, vreau sa le iau ceva frumos gemenelor si sper sa dau de capat pana la urma.
v-am pupat!!!
gabitaco spune:
gab_
1. cu acelasi card nu poti plati decat pe max. 2 conturi.
2.daca lipseste si un cent....nu poti comanda
3. sunt carduri in euro...care nu pot fi folosite pt plata on line. Se face cerere la banca pt autorizarea platilor on line.Depinde de politica bancii.
4.se poate plati si cu card in ron.
5. nu sunt acceptate toate tipurile de carduri....verifica daca ai un card international
Bafta multa !
Se pare ca azi sunt in toane bune...![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
claujro spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
gab_
3. sunt carduri in euro...care nu pot fi folosite pt plata on line. Se face cerere la banca pt autorizarea platilor on line.Depinde de politica bancii.
5. nu sunt acceptate toate tipurile de carduri....verifica daca ai un card international
Bafta multa !
Se pare ca azi sunt in toane bune...
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Paris
gab___ spune:
pai cardul e MASTERCARD STANDARD IN EURO si daca nu e bun asta fac altul pana accepta , deci cardul sotului este suplimentat cu bani necesari pt comanda dar cand am introdus datele prima data am facut niste greseli si dupa ce le-am introdus corect nu mi le-a mai acceptat. o sa imi fac alt cont si incerc iar dupa ce vine cardul.
lavi02 spune:
Multumim pt link-uri, sa purtati sanatoase tot ce ati primit, eu astept cu nerabdare coletul din 22, daca nu primesc aviz trec joi-vineri pe la posta desi tantile de acolo sunt tare tafnoase daca vin fara aviz.
alinamoro spune:
quote:
gab_
Bafta multa !
Se pare ca azi sunt in toane bune...
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Astea se pot pune pe prima pagina la "ghidul incepatorului", foarte fain punctat, parerea mea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Bratu Monica spune:
vlada,te rog pune poze cu parura de argint,sa vada ochiu!
Te rugam!!!!!!!!!!!!!!!
se pare ca acel cod oricum merge numai o singura data.
quote:
Originally posted by vlada
Neata ! am primit si io coletul de pe 20, vroiam sa va spun ca am avut cadou faimoasa parura swarovski si eate un set de argint dragut cu pietricele mici din loc in loc, compus din cercei mai lungi,atarnati, lantisor si bratara
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Monikka
Graviduta spune:
Am primit azi una dintre cele 3 comenzi si mai am aviz, dar nu stiu daca pentru un colet sau pentru amandoua.
Mi-au venit urmatoarele (pentru cadouri):
www.laredoute.fr/vente-jupe-denim-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121380&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">Fusta denim - foarte haioasa, cu aspect de vintage si broderie draguta
www.laredoute.fr/vente-lot-de-t-shirt-fille-okaou.aspx?productid=324121105&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=1" target="_blank">set de 2 bluzite - dragute, cea rosie nu e chiar culoarea de pe site (poate am eu setat calculatorul pe mai aprins), pare mai degraba un grena deschis si e cam stearsa culoarea;
www.laredoute.fr/vente-2-pyjamas-fille-okaou.aspx?productid=324120792&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">set de 2 pijamale sunt dragute, subtiri, din bumbac, imprimeul este interesant;
www.laredoute.fr/vente-sac-imprime-active-wear-fille.aspx?productid=324126040&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">gentuta material reiat - e draguta, merge pentru o pustoaica;
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues-2-en-1-kanabeach.aspx?productid=324125452&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">bluza 2 in 1 - foarte draguta, chiar merita luata pentru cadou
Am avut cadou cuit vapeur-ul, dar nu l-am desfacut. Celelalte comenzi sunt mai substantiale. Pun maine linkuri.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
In alta ordine de idei...codul64092...merge folosit doar o data?
L-a folosit cineva de 2 ori? ...ca la mine.... nu mai merge inca o data.
Da, merge o singura data, ca si cel dinainte, nu mai stiu care era, tot cu 64 incepea.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea