*** LA REDOUTE *** (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Si acum sa trecem la ale noastre. On topic: cine e interesat de cuit vapeur vert anis (aparat de gatit la aburi pentru microunde, de culoare verde praz-pentru fetele care nu stiu franceza si nu pot citi pe achetergagnant, forumtek etc), cod 26336 sau 26363 (nu mai stiu exact, ca l-am folosit acum o saptamana , dar incercati si voi. Da si o reducere, parca 20 din 55 euro, daca luati ceva de la Solution MAison. Nu bag mana in foc ca eu nu am primit reducerea (probabil ca nu am indeplinit conditiile-cred ca produsul SM trebuie sa fie pret intreg, nu prix vert, rouge, mini etc).

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gravidutza noi - toate veteranele LR - am facut ghidul. Eu doar am adunat sfaturile. Asta am facut-o la un moment dat, de atunci nu s-a mai ocupat nimeni, intra-devar, e normal sa fie incomplet, ca doar e din vara. Dar de multe ori s-au intrebat chestii care erau scrise acolo. Nu neaparat tu, dar s-a intamplat. Atunci ne-am simtit aiurea ca ne-am dat seama ca munca a fost in zadar, nah, la ce bun?

Si chiar tu poti sa mai treci unele sfaturi in ghid, ar fi chiar binevenit daca tot ai schimbat subiectul, ai acces la el. Eu nu ma supar, din contra ca uite ca nu mai e timp deloc.

Sincera sa fiu eu am inceput sa dau ignore cand am vazut ca se repeta intrebarile, nu e suparare Cel mult mai zic un "citeste ghidul" si gata. Hai sa facem asa de acum incolo, ok?

Repetarea linkurilor o gasesc chiar utila. Eu pot sa iau un produs, Claujro (de ex) altul, si sa avem pareri dferite despre el. Eu m-as bucura sa stiu ca un lucru pe care vreau sa-l cumpar a placut tuturor.

Zau, fetelor, eu cred ca nimeni nu a vrut sa ridice tonul, dar s-au interpretat gresit postarile.

PS: eu, cand caut coduri ma duc si la subiectele vechi, dau pe "versiunea ptr imprimanta" si caut cuvantul "cod" in text. Succes garantat, va asigur. Nu am rabdare sa astept pana imi raspunde cineva, poate nu e online, poate nu mai intra pe forum cateva zile...
Asa ca solutii exista, haideti sa incheim discutia asta.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Imi cer scuze din nou ca am deranjat atat de tare cu intrebarile mele, aveti dreptate, mai bine aflu pe pielea mea ce si cum.

Imi este clar ca nu sunt bine primita aici, am senzatia ca am nimerit intr-un circuit inchis demult , caci altfel nu ar fi aparut asa raspunsuri acide.

O zi buna tuturor.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Cristina, nu e chiar asa, stai linistita, se mai intampla sa apara polemici dar nici un caz asta nu e un circuit inchis!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

gata cu polemicile... Nimeni nu are nimic cu nimeni

Eu am incercat asera sa dau o comanda pentru Craciun (cadouri) si nu ma lasa. Am conturile inca blocate!!! ella mi-a spus de 2 saptamani...la mine a trecut una, daca e sa astept cred ca ma las pagubasa, nu mai ajung cadourile la timp . Cred ca am sa dau de pe contul altcuiva...offfff!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

CatXo, Camelia-Daniela si cine a mai luat www.laredoute.fr/vente-chaussures-fille-okaou.aspx?productid=324125208&documentid=201207&categoryid=22912106&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantofiorii ghetuta lila imi putetii spune va rog daca se potrivesc marimile romanesti le ai? Maya poarta 23-24, la 2 ani si jumatate, voi ce marime ati luat?
Vlada, ai folosit codul 30880 pentru cadou sau e vorba de altceva?

Multumesc mult!

Eu nici azi nu am primit aviz - defapt stiu sigur ca nu a venit comanda ca am pe cineva la posta si ma anunta cand vine

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

“Poate ca si ea, ca si mine atunci, a cautat pe achetergagnant, sau ma-reduc, sau forumtek si nu a gasit cine stie ce. Sa fim sinceri, nici acolo nu sunt date mura-n gura, ci amestecat, perso cu non-perso, valabile cu expirate, etc. Si, da, am incercat la coduri de mi s-au impaienjenit ochii si apoi m-am gandit sa arunc si aici o intrebare, poate o binevoi cineva sa ma ajute.”

Dar de ce ar trebui sa primesti mura-n gura?Si fetele alea de pe site-urile frantuzesti cauta coduri,le testeaza,le clasifica,actualizeaza mereu listele.Nu crezi ca si noua ni s-au impaienjenit ochii incercand coduri?Nu crezi ca pe acele site-uri eu gasesc EXACT ACELEASI coduri pe care le poate gasi oricine?
N-ar fi mai bine sa trimiti cuiva linkurile cu produsele pe care vrei sa le pui in cos si acea persoana sa stea sa caute coduri pe siteurile alea,sa le testeze pentru tine si sa aleaga cea mai convenabila varianta???
Te contrazic,aceste coduri sunt foarte simplu de gasit,trebuie doar sa se deranjeze fiecare sa-si aleaga codul potrivit.Asta tot incerc sa spun de ieri incoace.

“Cum ar trebui sa sune o astfel de intrebare? "Preamarite redutiste, am rugamintea sa binevoiti sa va rupeti din timpul pretios si sa-mi raspundeti si mie la o intrebare legata de coduri. Va rog, va implor, cad in genunchi, care coduri mai sunt valabile? Apreciez condescendenta cu care ma tratati si va raman profund indatorata pentru raspuns. Va multumesc anticipat."
Aici bati campii pur si simplu,n-am ce sa mai comentez.

Cristiana70,hai sa nu exageram.Toate ,dar absolut toate fetele noi au fost bine primite aici,li s-a raspuns la intrebari,au fost ajutate,lamurite.Nici nu mai tin minte de cate ori am raspuns la intrebarile alea care se tooot repeta.Tu ai nimerit acum intr-un context aparte si ti se pare ca deranjezi.Nicidecum.Cu cat suntem mai multe cu atat e mai bine.

In ceea ce priveste repetarea linkurilor,sunt de acord cu Felicia.Ma tenteaza mai degraba un produs pe care l-au luat deja 2-3 fete si zic ca e OK,decat daca a zis o singura persoana.

In mod clar eu nu am nimic cu nimeni.Daaar…sunt si persoane care intreaba si intreaba si intreaba.Li se raspunde,li se explica,zic ca n-au inteles,iar intreaba,iar li se explica (foarte detaliat) si peste ceva timp intreaba din nou acelasi lucru.Asta e momentul in care eu imi pierd rabdarea.(Nu vreau sa dau nume pt ca e cat se poate de evident la cine ma refer).

In alta ordine de idei,ieri am primit si eu o comanda mica din 23 nov.Am avut doar adidasii astia :

http://www.laredoute.fr/vente-stan-smith-ii-adidas.aspx?productid=324097602&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub

cadou de Craciun pt o verisoara.

Chiara.2005,daca vezi ca nu-ti apare decat optiunea de plata cu American Express timp de cateva zile,poti sa-i scrii Sabinei si te rezolva ea.Eu asa am facut.

Vlada,parca tu ziceai ca ai comandat tricicleta cu Spiderman si i-o dai piciului de Craciun.Vreau sa te intreb : ce face cu ea acum,ca nu e vreme buna de plimbat cu tricicleta?Al meu ar insista sa se plimbe cu ea pe afara,din cauza asta ma gandisem sa i-o dau abia la primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sincera sa fiu nu mai stiu ce cod am folosit, e luat de pe forum si are cadou parure argent, asa apare in cos

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Jasmine - banuiesc ca o sa se plimbe nitelus prin casa....dar prea mult si-o doreste sa-l aman atatea luni...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by vlada

Jasmine - banuiesc ca o sa se plimbe nitelus prin casa....dar prea mult si-o doreste sa-l aman atatea luni...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

al meu habar n-are de ea,nu mi-a cerut asa ceva,deci pot sa-l aman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Un sfat pentru "fetele care nu stiu franceza": aveti o multime de dictionare on-line si mai mult, posibilitatea de a traduce pagina din franceza in engleza( google va traduce pagina in intregime) asa e mult mai usor sa intelegi utilitatea codului sau descrierea produsului.

Mergi la inceput