Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)
Raspunsuri - Pagina 13
kid2003 spune:
Ruxi, felicitari!!!!Ce ma bucur! Bravo! Deci e leu!!! Super! Hai ca vin dupa tine cu o fecioara, dar mai lasa-ma doua saptamani!!!
dana_lucia spune:
si de la noi pe ziua de azi!
Kristinutza, felicitari lui Radu pentru preocuparile care le are si totodata si multa sanatate!
Alberto e si el pasionat de litere, cifre, figuri geometrice simple, culori, etc....se joaca mult cu laptopurile din dotare si de acolo invata singur, n-am ce-i face, il las sa invete ce vrea si cum vrea, tehnica volutariatului la virsta aste e super buna in opinia mea. Sper de asemenea ca la scoala va avea sansa sa invete pe sistem diferentiat in functie de nivelul care il are.
Apropos de scoala, am avut joi o experienta super draguta. Am fost la o scoala la clase cu copii intre 4-8 ani (aici copiii incep scoala obligatoriu la 4 ani) unde am prezentat la copii niste povesti despre chimie (compania unde lucrez eu sponsorizeaza multe proiecte de acest gen in scolile de toate nivelurile aici). A fost prima data cind am interactionat la scoala cu copii asa mici si mi-a placut enorm de gagalicile de 4-5 ani care erau foarte curiosi, receptivi si puneau multe intrebari super dragute. L-am luat si pe Alberto cu mine si la final nu mai voia sa plece acasa, voia sa ramina deja la scoala......
Duminica placuta in continuare si salutari de la noi!
Dana Lucia si Alberto
locca spune:
Va multumesc frumos. Sper sa fie bine.
Da, Ioana, cica voi fi mamica de august. Despre zodie nu stiu ce sa zic, daca o fi puturos ca Matei va iesi tot fecioara.
Simona, te astept. Vezi ca si intre Matei si Alex sunt vreo 3 saptamani, deci te rog, incadreaza-te
Kristinutza, nu ma supar tare de e tot baiat, sanatos sa fie . Pup Raducu sa-i treaca tusea si febra.
Mda. Nasoala faza cu brazii si tiganii. La cat suntem noi de lenesi tot din crangasi vom lua, parca vad.
I-am luat ieri lui Matei de la piciul niste pantaloni matlasati, foarte buni, la 50 de lei, dar tot sper ca ajung si la unirea. Cu ghetele ne-am scos, le poarta pe alea cumparate de tata anul trecut din germania, superfit goretex. Acum ii vin perfect, dar le-a purtat si anul trecut. E boier in ele, sunt usoare si nu-i intra apa, nu transpira piciorul. A luat toate baltile la rand zilele trecute si se uda de la gheata in sus, pe pantaloni, dar talpile erau uscate si calde.
Azi am pus al doilea cozonac la facut. Am mai redus cantitatea de faina, unt si oua, tot a iesit un pic afara din cuva, dar e buuun. Cristina, te astept cu impresii si cu reteta. "Te log" (citat din Matei cand nu mai stie ce sa faca sa ne convinga sa facem ceva).
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Wow, wow, wow!!! Bravo Ruxandra, felicitari!!!
Ioana, acum am citit, merciiii!
Da' acum intrebarea e cine se duce dupa brad?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alinam spune:
Ruxandra felicitari si sa fiti sanatosi!
Brazi? au aparut deja? anul trecut atat am amanat cu bradul incat am luat in ziua de ajun de la tigani, pe care i-am fugarit prin toate pietele, ca aduceau putini, ii vindeau pana ajungeam noi, evident cu un milion o porcarie de brad chel, anul asta nu mai gresesc il iau macar cu o saptamana inainte .
Super simpatitci copii astia ai vostri ca va intelegeti cu ei si mai scot si perla dupa perla.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
nicole74 spune:
Felicitari Locca!Sa fie sanatos, istet si norocos!
Ioana tine Bradul pana pe 3 ianuarie? Ca la noi e cald si chiar daca avem suport cu apa tot incepe sa se scuture.
Nicole&Ioana Alexandra
miflore spune:
Buna dimineatza!
Asa mi-a zis si barbatu-miu, ca sunt cam multe zile pana la Craciun si se scutura bradul; pe de alta parte am ajuns impreuna la concluzia ca brazii sunt oricum taiati, ca stau la mine pe balcon sau in alta parte, cam tot aia; asa ca azi isi incearca si sotul norocul la Brico. Asta daca nu cumva au luat tiganii tot!
Ioana, tu cand il impodobesti? Eu as vrea mai repede ca sa ma si bucur nitel de el, ma refer la un 20-22 dec.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
dana_lucia spune:
Buna dimineata, gata cafeluta?
Ce frumos ca vorbiti despre braduti si impodobit!
Noi o sa cumparam in weekend bradut natural (in ghiveci ca dupa sarbatori sa il plantam in gradina) iar de impodobit bradutul si casa (pe dinauntru si pe dinafara) as vrea si eu, ca si Miflore, sa o fac tot in jur de 20-21 decembrie.
Sa aveti o saptamina cit mai buna si salutari!
Dana Lucia si Alberto
b_irina_c spune:
neatza,
M-am apucat si eu de recuperat...
Ruxandra felicitari !!! Ma bucur mult pentru tine. Sarcina usoara si un bb asa cum ti-l doresti!
Dana_Lucia vad ca te-ai pus pe scris! Foarte bine... Super baiat ai!
Ioana luna asta stau pe acasa, dar cum se apropie sarbatorile suntem tare dezorganizati . Poate ne vedem totusi pana la anu' .
Sanatate copilasilor bolnaviori!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
anya spune:
Felicitari Ruxandra, sa fii sanatoasa si sa treci usor perioada urmatoare.
Reteta de cozonac pt masina e urmatoarea: 300 lapte, 50g unt, 2 oua, coaja rasa de la 1 lamaie si 1 portocala, 1 fiola mica de esenta de rom, 4 plicuri zahar vanilat, 6 linguri zahar, 1 lingurita sare, 500g faina, 2 ligurite drojdie uscata. Mai pun uneori niste stafide sau fructe confiate.
Kristina, sanatate lui Raducu!