Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_lucia spune:
Irina, pai daca tot ma chema atit de des Ioana la apel, uite ca acum "bombardez" cu mesaje! . Mersi de aprecierile la adresa lui Alberto, hmmmm e mare nazdravan baiatul asta al meu. Sa va spun ultima noutate a nazdravanului, sustine sus si tare ca nu vrea sa mearga cu noi pe 20 la serbarea de Craciun pentru copiii angajatilor companiei unde lucrez caci e suparat pe companie, in viziunea lui acolo merg eu la serviciu 3 zile si jumatate saptaminal si ca vezi doamne din cauza lor nu stau eu cu el zilele respective acasa si ca el nu vrea sa vorbeasca cu cei din companie, spuneti voi ce logica la el..... . Si eu care imi doream sa spuna si el citeva rinduri dintr-o poezioara in limba romana (singura care o stie in lb. romana spre rusinea mea!) ca o sa fie si un program multiculti pentru Mos Craciun. Asta e si ar trebui sa nu ma pling caci imi seamana 100% la capitolul personalitate.....
Dana Lucia si Alberto
kristinutza spune:
multumim de urarile de sanatate! sper sa-si revina repede radu. ei pregatesc de zor la gradinita serbarea... dar radu e maestru la racit exact de motz, exact de ziua lui, exact de serbari etc etc .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Dana_lucia dupa cum spuneam . Eu inca nu i-am zis lui Vladut de Mosul de la Firma , dar sigur el va veni cu drag ca moare de curiozitate (in legatura cu serviciu, nu cu Mosul )... L-am mai adus o data si a fost super incantat.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Kristinutza, intram si noi in rand! La raceli ma refer, din pacate...Stiu faza cu intrarea in colectivitate, dar parca e prea de tot. Pana acum a fost doar cu mucii si cu tusea, joi mi-a facut-o lata. M-au sunat de la gradinita ca are 39 temperatura, i-au bagat un Novocalmin, mi-au trimis-o pachet acasa. I-am dat antitermice, nu i-a cedat. Dr ei era plecat la un congres, am dus-o la Medlife unde am dat peste o doctorita extrem de simpatica si de priceputa, ma bucur ca am cunoscut-o. Are amigdalita destul de nashpa, febra nu i-a scazut decat dupa ce am inceput sa ii dam antibiotic, vineri seara...Acum e ok, bine ea era la fel de vioaie ca intotdeauna si cu febra 39...O mai tin acasa, in speranta ca se va face bine pana la serbarea de Craciun, de joi...Grupa ei are in program un dans, se pare ca nici unul dintre pitici nu a reusit sa invete vreo poezie (toti au sub 3 ani) asa ca vor dansa. Si vor fi, evident, fulgi de nea! Vine si mosul cu cadouri, toti vor primi acelasi lucru, scot parintii din buzunar 60 de RON pentru cadou, sunt curioasa ce va fi. Ca daca e iar ciocolata am bagat-o pe maneca.
Ruxi, inca o data felicitari! Deci tot fecioara iti iese? Hm, ma mir, totusi nu are data de nastere preconizata inainte de 21 august? Nu-i nimic rau cu fecioarele, eu chiar imi doresc una...sper sa te prind din urma!
locca spune:
Va multumesc inca o data
Simona, dupa calcule data ar fi 16 aug. Dar Matei s-a nascut cu 13 zile mai tarziu decat dpn, de-asta am zis ca s-ar putea sa iasa tot fecioara daca seamana cu fra'su .
La Medlife te-ai dus direct? Fara sa ai abonament? Au camera de garda sau asa ceva?
Pupici Alexandrei sa se faca bine.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ruxandra, scuze ca raspund asa tarziu.
N-am facut sambata cozonacii, i-am facut ieri, de fapt i-a facut sotul, ca el a vrut masina de paine.
El a folosit reteta asta, http://www.moldova.org/retete/rom/64/969/
Vad ca e mai complicata decat a Anyei.
Au iesit f. buni, seamana cu cei pe care ii facea bunica la tara.
Mirosea asa frumos in casa a brad si a cozonac, si eu am plecat la scarbiciu.
Dar au iesit imensi, noi am facut 2 cozonaci uriasi, cred ca daca ii puneam in 3 tavi ieseau mai normali.
A, si vroiam sa va spun ca eu am nascut amandoi copiii la fix 38 sapt.
Chiar te tot intreaba la adoua sarcina cand ai nascut prima data, cred ca ai sanse sa respecti orarul si a dous data.
Ce frumos ca Matei spune 'Te log', Anca zice numai 'Mesi'(Merci)
Dana, super faza cu Alberto si petrecerea de la firma ta.
Aici sarbatorile vin mai devreme, noi am avut petrecerea firmei ptr copii pe 1 decembrie, unde copiii au fost in mare forma.
Anca a plans un pic la intalnirea cu mosul, a primit o papusa bebelus si Victor o macheta de avion de construit + un joc cu tatuaje.
Asa ca Anca l-a intrebat pe Pere Noel:'Pour Titor(Victor) ou est bébé?'
A, si a fost si sora-mea la Baby Expo ieri sa le caute copiilor cadouri, si ea a fost un pic dezamagita.
O sapt. buna va doresc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Uitati si poze de la 'Noel des enfants'
http://picasaweb.google.com/marius.geana/PereNoelACGI2007?authkey=LbYjAXjjQVE
cu Anca si Victor
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ioana75 spune:
Salutare! Am fost la ortoped/chirurg cu fetele; si Miruna avea labiile mici lipite. Eu cred ca trebuie sa merg la un control oftalmo, am schimbat-o de mii de ori si nu am vazut pina nu s-a pus problema ca Smaranda are labiile lipite. Le-a taiat pielita care le unea in citeva secunde, acum sper sa nu se lipeasca la loc. Despre picioarele mirunei - nu prea e roz, la unul e un pic de curbura; se poate corecta un pic, sa mearga pe virfuri, sa mearga in picioarele goale pe teren accidentat (vom improviza in casa un teren denivelat din covoare); si talonete, dar in nici un caz ghete orto. Habar n-am cum arata talonetele, imi poate zice cineva de unde cumpar?
Dana, ce frumos ca aveti petrecere la firma; la noi nu se face pentru copii, doar cu astia mari, intr-un club.
Irina. Da, si eu sper sa ne vedem anul asta.
Noi ieri am montat bradul si am inceput impodobirea lui. De revelion plecam 5 zile la munte, si daca l-as face de craciun am sta prea putin cu el - desi anul trecut l-am strins in februarie.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Cristina si Anya, va multumesc pt. retete.
Cristina, frumoase poze. Matei a descoperit ca "te log" e o arma buna, de-aia foloseste .
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
diana_n spune:
Ruxandra felicitari si bafta multa, sa fie cum vrei tu, ce vrei tu, cand vrei tu
Ne-am intors din Montreal, am avut noroc de un drum bun si curat. Sambata dimineata am fost la cumparaturi de haine festive, ca pe ale sotului am uitat sa le pun in bagaje, asa ca Marinela si Cristina, chiar daca stabileam o intalnire, tot nu reuseam sa venim.
Petrut a parut ca e ok, ca de obicei s-a acomodat in 10 sec. la o casa noua si oameni noi, plus o petrecere romaneasca cu muzica data la maxim de-mi vibrau organele interne , el a stat primele 5 min. cu degetele in urechi, apoi s-a jucat tot timpul.
N-a prea mancat, n-a prea baut, am zis ca e ok, o fi stresul drumului cam lung. De ieri dimineata pana azi dimineata n-a facut pipi deloc, lucru care m-a speriat. N-a vrut sa puna gura pe nimic lichid, azi dimineata a baut lapte si putin suc. Comportamentul lui e acelasi, e activ, vesel, s-a jucat frumos la intalnirea de azi cu copiii. Asa ca am anulat calatoria la Toronto propusa pentru Craciun...
Diana si Petrut (3 oct 2005)