Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Locca - Felicitari pentru sarcina!
Fie ca aceasta sa-ti fie una usoara si fie ca Dumnezeu, sa va indeplineasca dorinta inimii in privinta sexului.Calatorie placuta pe aleea odiseei.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, ce mult ma bucur! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oaaaaau, ce veste buna, felicitari Ruxandra! Sarcina usoara! Deci vei fi mamica de August 2008?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Zino, miine dimineata la 9:00 se da drumul la brazii de 65 lei la Mr Brico aici pe Vitan. Noi am fost din seara asta dar nu am putut lua. Nu am mai ajuns la BE, am luat ghete mirunei de la Unirea.
Cristina, iti mai amintesti cum se cheama magazinul de pe Colentina? Scria 11-22 afara, se vede usor?

Blugii Mirunei sint de fapt Next, 11-22 ii revind (probabil i-au luat la reducere). Am vazut in Feeria www.next.co.uk/shopping/gifts/giftsforkids/25/4" target="_blank">TV-ul asta, mi-a placut si mie si Mirunei, dar e 700 RON (Bianca, poate il vede Milan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, felicitari.
Ma bucur mult ptr tine si ptr. Matei.

Ioana, scrie pe magazin 11-22.
Este pe partea stanga cand vii de la Obor pe Colentina, lg. o florarie aproape de intersectia cu d-na Ghica.

Noi facem asta seara test de cozonac cu masina de paine, va spun cum a iesit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cristina, multumesc!

Sotul nu a ajuns la 9 ci la 10 la Mr Brico, si deja tiganii din obor pusesera deoparte cei mai mari brazi (sa-i vinda cu 2-3 mil in ajun, ca anu' trecut). Dar a reusit sa ia si pentru noi un brad maaaare, acum mutam canapelele din living sa-i facem loc. Va spun daca Miruna s-a catarat in el de azi sau asteapta pina miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ruxandra, felicitari .

Pe mine de 6 nopti ma tot doare gatul (desi iau ospen) si ma trezesc cu abia vorbesc in primele 10 minute. Numai noaptea, peste zi nu am nimik. Mi se pare f ciudat. Cred ca maine merg la alt orl-ist.
Si Petra are muci de 2 zile

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUNA TUTUROR.
MULTUMESC PENTRU INFORMATII.
RUXANDRA FELICITARI PENTRU CELE 2 LINIUTE.
EU MAI AM CURAJ SI PT. AL TREILEA BEBE,DAR PESTE VREO TREI ANI,PENTRU CA-MI DORESC MULT O FETITA.
CODRUTA,SI EU PATESC ASA NUMAI NOAPTEA,EU BANUIESC CA E AERUL PREA USCAT IN CAMERA,DESI PUN UN VAS CU APA PE CALORIFER...ZICI CA AM FUMAT UN PACHET DE CARPATI.
GATA,CA MA TRAGE PRUNCUL DE MANA.
O ZI BUNA TUTUROR.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si la radu a venit moshu' nicu. am pregatit cizulitele si a primit in cateva serii pe mosh (ca a venit si de la parinti, si de la bunici, si de la nashi...).
cel mai incantat a fost de plastilina si de o tabla magnetica cu cifre si litere. masinuta cu telecomanda l-a pasionat mai putin.
mi-e c-o sa fie tocilar , ca mai nou ar sta toata ziua la masuta sa "scrie" si sa coloreze. recunoaste cateva litere si chiar le poate scrie pe unele, dar mi-e groaza sa le invete prea repede. eu stiu cat de tare ma puteam plictisi la scoala (stiam sa scriu si citesc in clasa I), cand eu citeam jules verne acasa, iar la scoala ma punea invatatoarea sa fac bastonashe .

a, am incercat si eu faza cu datul suzetei la mosh - radu a preferat fara sa clipeasca sa dea inapoi toate jucariile, numa' sa-i lasam suzi. cred c-am ras cu lacrimi, n-avea radu nicio problema: "sa plece moshu', sa lase suzi la loc la radu, sa bage radu in gura la culcare cand i-e somn in pat"

dana_lucia, mi se pare grozav sa poti duce copilul la atatea activitati. taaare mi-as fi dorit sa-l pot duce si eu la inot, la gimnastica... of. mai avem ceva drum pana acolo...

anya, fff tare matei! auzi, nu te mai cheama la serbarea de la gradinita ,
of, anya, si eu am avut un week-end zapacit: serviciu, apoi fuga la concert phoenix, fuga la petrecerea firmei. asta a fost frumos, dar cine pleca nauca sambata dimineata dupa 2 ore de somn la serviciu? hihi. ma intreba sotul daca mi-a fost greu sa ma trezesc si mi-am dat seama c-am avut doar vreo 3 episoade pe care mi le aminteam: momentul critic in care ma gandeam daca sa ma spal sau nu pe ochi cu apa aia rece, apoi momentul in care ma uitam in zare sa vad daca mai apare tramvaiul odata, iar altul cand eram asezata pe scaun la metrou si ma bucuram ca m-am mai incalzit . deci nu mi-a fost f greu .

ooohohoooo, ruxi! felicitari!!! mai... daca e tot baiat ce-ai zice?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si partea cealalta a postarii: radu iar tuseste, nu prea mai mananca si are un picut de febra. n-as fi crezut ca o sa ajung sa spun asta, dar intr-adevar se vede o mare diferenta de cand a inceput gradinita cu bolile astea si parca-parca nu-mi mai vine sa-l expun la atatia microbi.
incerc sa mai rezist cu stoicism, dar e destul de greu cand il vad iar ca tuseste.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput