Piticodromul de Sept - Oct 2005 (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu stiu cum sa o fac pe Petra s afaca kk singura. De vreo luna/2 face doar dupa ce-i bag supozitor. Nu e constipata, pur si simplu nu vrea sa faca de frica, ca a durut-o o data. Nu stiu ce sa fac, i-am explicat ca nu o doare, nimik?! Luni sun la doctorita sa vedem ce sa fac cu ea.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Miflore, multumim de compliment dar nici chiar asa, campioni deja nu ne vedem, insa stim ca ai glumit frumos! L-am dus de mic pe Alberto pentru ca noi consideram ca e sanatos sa faca inot dar asta nu pentru performanta neaparat. Alberto face si gimnastica pentru copii (e la grupa 2-4 ani) o data pe saptamina si ii place mult si acolo, noi suntem in favoarea sportului practicat in primul rind pentru sanatate.

Codruta, poate un laxativ natural (gen sirop de prune sau alt sirop laxativ natural, o cura de o luna, doua) care sa o faca pe Petra sa faca la fel de usor ca si cu supozitor ar fi o varianta buna caci din cite stiam eu aceste supozitoare laxative foarte des administrate pot da dependenta. Dar desigur ca cel mai bine te va lamuri medicul pediatru. Bafta multa!

O seara placuta,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, ne luam de-o mina, ca nici copilul meu nu are papuci imblaniti (cizme sau ghete) pentru iarna. Am vazut f frumoase pt fete la BE cu 140 ron, dar miru nu a vrut sa probeze, iar e contra oricarei probe - nici caciula nu a vrut sa-si puna in cap.
Dana, va invidiez (in sensul pozitiv, desigur) ca faceti atit de mult sport; si eu mi-as dori sa faca Miruna sport.
Marinela, sanatate lui Iaris, sa ii treaca otita repede.

Miruna cel mult imi zice 'nu' daca o trimit la culcare; de multe ori ignora intrebarea; sotul zice ca are o problema de concentrare, dar eu nu cred, pentru ca daca o intreb daca vrea bomboane raspunde imediat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hop si noi la semnat condica!
Tocmai m-am reintors de la doctor iar raportul este urmatorul:

- Rezultatul testului Streptococ B, este negativ.Am mai scapat de-o grija si sunt tare bucuroasa!
-BB este angajat pentru nastere si totul este bine.
-Ne-a mai facut o eco' sa ne reasiguram ca a ramas tot baietel si pentru ca l-am tot necajit cu aceasta, ne-a aratat baiatul ditamai outele de pui de "Moca" sa ne lecuim odata!
-colul este in continuare moale si deschis:exterior = 3 cm si interior 1 cm.
-Este atat de jos incat doctorul i-a putut pipai capusorul!
- Nasterea poate avea loc oricand de acum inainte insa, daca nu se declanseaza pana pe 19 dec,in urmatoarea zi pe 20 dec' mi-a facut programare la ora 5:00 AM pentru inducere deoarece, nu ma poate lasa cu colul deschis mai mult de atat.
- Zilele acestea mergem la cumparaturi cu fetele pentru sarbatori caci nu se stie daca o voi mai putea face.Speram sa le gasim ceva frumos pe masura!Va si va multumesc pentru suport.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
Gina,ma bucur ca totul este bine..cred ca sunteti tare fericiti ca o sa aveti un baietel...poate imi da si mie Dumnezeu o fetita dupa 2 baieti.Oricum i-am pregatit numele de pe acum Ruth-Alessia.
Ioana si eu sun praf dupa nu stiu cate treziri...nu am nici o putere azi,dar nici nu o sa fac prea multe...Si sufar pentru ca mi s-a stricat capacul la oala la presiune...si pana rezolv cu capacul nu stiu ce ma fac-nu inteleg sa stau atatea ore in bucatarie sa fierb ceva.
Si va rog spuneti-mi si mie despre aparatul de facut paine,cat costa si ce marca e?

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata.

Eu sunt zombi, asa ca daca scriu aiurea ... rog iertare. Ieri am bantuit de dimineata cu ceva treburi, apoi la servici pana la 21.00 si de la servici direct la petrecerea firmei pana la 2.00 azi noapte. Acum sunt iar la servici (de la 9 la 17).

Matei (cel mare- 5 ani) ma intreaba azi de dimineata: Mami, de ce n-ai fost azi noapte acasa? (nu ma intreaba barbatu', ma ia la rost copilul).
Zic eu: Mami, stii, am fost la serbarea de mami de la servici.
Matei: Dar pe mine de ce nu m-ai luat?
Eu: Stii, n-am putut, era doar pt oameni mari.
Matei (dupa un moment de gandire): Atunci nici eu nu o sa te invit la serbarea de la mine de la gradi, ca e doar pt copii!

Am eu masina de paine, luata de cateva luni. Am Panasonic si l-am luat de pe net cu 5,2 mil. E super, de atunci n-am mai cumparat paine si am facut si cozonac (cu stafide, fructe confiate - nu merge facut cu umplutura de nuca). Eu am luat o varianta mai smechera (si mai scumpa) pt ca era cadou pt sotul meu, dar exista si Mulinex (Kid cred ca are marca asta si stiu ca era multumita) si evident o gramada de alte marci mai mult sau mai putin "no name" cu scoruri evident mai mici.

Gina, tinem pumnii sa fie totul bine si te asteptam cu vesti. Se pare ca Mos Craciun se grabeste sa-ti aduca cadoul

Ioana, si ai mei copii ma ignora cand nu au chef. Sa stii ca aud foarte bine, dar nu merita sa se deranjeze sa ne spuna NU. Asa ca tac.

Cat despre Baby Expo m-a dezamagit seria asta. Am plecat cu 2 plasute din care una era pt Jadi si cu banii in geanta. Plecasem croita sa iau creme de la Sanosan (suntem mari consumatori) si niste accesorii de Thomas de la importatori si nici Sanosanul, nici AraToys n-au binevoit sa-si faca aparitia. Macar Sanosanul n-avea stand, dar ceilati isi facusera si nu au venit. Asa ca am luat un pulover, niste dulciuri, un pachet de pampersi si cam atat. Noroc cu revistele si pliantele ca am umplut pungile. M-am intalnit cu Kid, dar v-a zis deja.

Oana, mai ai curaj sa treci la al treilea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa deci, n-am pierdut mare lucru ca n-am auns la Baby Expo asta.

Eu vroiam sa va zic firma "11-22" de la care Ioana i-a pantalonii Mirunei, are magazin si in Unirea (la etajul ptr copii, nu mai stiu care) si pe Colentina la intersectia cu D-na Ghica.

Noi am cumparat multe lucruri copiilor de la ei si am fost multumiti de raportul calitate/pret.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

salutare

Gina, nastere usoara! Si sa aveti un baietel sanatos si puternic.

Anya , asa iti trebuie, de ce nu stai noaptea acasa? Ce tare e Mateiul tau. Zi-mi si mie te rog reteta de cozonac, al meu a dat pe-afara din cuva.

Oana, al meu e dellonghi si fu 380 de lei.

Mifloricico, pe foca o cheama "foca", e din plus si foarte foarte draguta, as dormi si eu cu ea.

Cred ca angst-ul ma va manca si pe mine de sarbatori. Deja am luat provizia de faina pt. paine si cozonac, cu carnea nu stiu cum voi face, dar noi oricum nu mancam porc, deci ceva vita si pui o sa iau, iar carnati vom lua de la macelaria de cartier care este foarte buna.

Cristina, mersi de info, la unirii ma duc direct, ca la BE nu ajung.

Va zic, ca ma mananca destele. Am un test cu 2 liniute. Dar nu stiti decat voi si sotul, inca nu vreau sa zic la familion, mai stau sa trecem de perioada critica.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hop si eu!

Ruxandra, felicitari! Totul o sa fie bine si sa o intrebam pe mama Kristinuzta ce feeling are la sexul copilului.

Gina, nastere usoara inca o data!

Am fost si eu la BE si am plecat asa cum am venit, de fapt cu cateva sacose mici, 2 perechi de panatloni pentru vlad, niste cizmulite pentru Tudor, niste reviste, un CD cu trenuletul muzical care ii place lui Vlad, o caciula si niste salopete pentru Tudor. M-am distrat desi nu era cazul ca in BE umbla garda financiara si ca atare dupa ce ii amenda ca nu au casa de marcat fiscal sau cine stie ce acte la marfa, toti de la subsol nu mai vindeau ci doar aveau stand de prezentare. AM vrut sa iau niste jucarii pentru cel mic de la Tiny Love si nu le aveau la vanzare. M-am uitat si la niste jucarii FurReal dar nu m-a incantat blana animalelor, nu numai ca era sintetica dar era tare sintetica la atins... ma asteptam la ceva mai moale si mai placut la atins.

Si ca atare am facut economie de bani, incep sa mai comand ce am nevoie de pe site-uri.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor!

Uauuu, ce super veste Ruxandra, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Felicitari!

Sa raspund si eu la intrebarea Oanei, noi avem cam de 3 ani o masina pentru piine marca Tefal si suntem f.multumiti de ea.

Sa aveti un weekend cit mai placut in continuare si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput