Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gata am scapat de un stres ( vizita soacrei). Binenteles ca a remarcat (desi e frumos spus) ca nu are caciulita si a fost putin socata ca e in maneca scurta Si a vrut neaparat sa o iau in brate sa vada daca isi tine bine capul, ca il tinea mai demult dar se mai balanganea si remarci ca parca a facut falcute, tot numai tzatza papa? Mai da ce baieti frumosi si zambete fermecatoare! Rodica, Cecilia, Teodora , Ana sunt niste comori. Eu am remarcat si floricelele din curte. Rodica eu la a mea abia mai pot sa-i fac baita ca da din maini si picioare nu sta deloc cuminte, iar de pe masa de infasat mai are putin si zici ca sare, abia ii pun pampersul. Si sa stii ca noi ii citim povesti de ce nu? Si sa ma laud si eu azi a inceput sa intinda mana dupa jucarii si sa la atinga pipaie pana acum nu eram sigura ca e intentionat.Si nu in ultimul rand multumim pt urariMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy... wiskyanele au fost.. de usurare... Ca a trecut Cum a trecut, o sa aflu in ianuarie.. n-a fost de 10 dar n-a fost nici rau..

Roxana.. cu steriletul e OK. Adica nici nu simt ca s-a schimbat ceva.

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multam de urari!Intorc si eu la randul meu: LA MULTI ANI! pentru toti puiutii care astazi isi serbeaza onomastica, la fel si pentru parintii lor!
Noi suntem in pregatiri, trebuie sa pregatim serbarea de mos la gradinita si onomastica celei mari de mos. Bebe e pe toane, cand vesel si super cumintel cand imi mamanca zilele! Bine ca mananca tot iar colicii nu prea ne mai dau bataii de cap. Acu, am venit de afara si doarme dus, deci fug repede sa mai termin din treaba(pentru ca la doi insi intotdeauna gasesti cate ceva), caci daca se trezeste bebita adio munca...

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, e asa cum a zis Luy. A aparut ieri carticica, dar nu am avut cand sa o iau, asa ca am luat-o azi. Am studiat-o in mare, am gasit chestii interesante, dar diseara o iau la puricat mai bine. Parca anul asta nu mai e asa de consistenta ca anul trecut sau acum 2 ani. Hmmm, se prostesc si astia...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Beeeey, mi s-a facut pofta de niste placinte poale'n brau. Era un topic deschis la sectiunea Bucatarie si m-a pus aghiuta sa ma uit pe acolo, intreba o fata de reteta de placinte si i-am scris-o eu, iar acum mi s-a facut pofta si ma roade soricelul la stomac Cred ca am treaba in we...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Adimercedes deci sa incerc si eu sa mulg putin laptic la inceput poate nu mai are asa colici, totusi cans se trezeste noaptea nu si suge nu face urat.Annisia ce de cumparaturi vreau si eu dar pe mine nu ma lasa asta mica, am fost cu ea in magazin si a inceput sa urle in carucior, oare nu i-or place cumparaturile? Cu ea in brate nu pot merge. Iar al meu sot e tare pretentios la haine, uneori nu ii convin nici alea cumparate de el si nu le poarta. Oricum o sa mergem impreuna, dar prefer surprizele asta e anul asta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

greu ,dar am reusit sa citesc din urma .

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Myral, mi-o imaginez pe soacra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

uram si noi LA MULTI ANI !tuturor dulcetelor ,papanasilor ,mamici si tatici care isi serbeaza azi ziua onomastica.Sa fiti fericiti si sa va dea DDtot ce va doriti !

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina help am o problema cu laptele
Bebe suge 5 minute apoi adoarme pentru 10-15 minute, se trezeste apoi se joaca 1 ora sau eventul vrea direct la tzitzi, iar dupa ce se trezeste vrea din nou la tzitzi si o luam din nou de la capat;
uite cum a crescut: in prima 1370 gr de la scaderea fiziologica, iar a doua a luat 1040gr, a treia 1430 gr, iar acum putin in 14 zile a luat 290 gr.....poate are vreo problema, e super somnoros si suge mult mai prost....nu stiu ce sa ii mai fac...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput