Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Fac pe dracu... Nimic... Alergatura si viata haotica... Ca in baza bebicului meu, trebuia sa fiu de 500 de kile pana acu..la cat e de cumintel...
Pai mai alaptezi?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
Roxana, nu ma apuc cu termenii medicali, dar daca pot citi cat de cat, iau si dictionarul si pot insista si pe langa ele sa explice in termeni mai simplii. Problema e ca ele nu stiu termenii aia in engleza si nu prea au curajul sa explice mai babeste...
Plus ca ar cam trebui sa invat si sa ma inteleg cu cupilu'...ca o sa vina de la gradinita si o sa ceara ceva in limba locala si eu o sa ma uit la el ca Lola lui Vladut!
Yaia spune:
Mei fetili, ia vedeti ca suntei 121 de mamici inscrise aci, cu 122 de bebei (ca avem o pereche de gemeni). Nu am numarat cati baieti si cate fetite, dar trebuie corectata prima pagina...
cecilia L spune:
Mai fetelor, vorba Anisiei, m-am indragostit de puiul meu, de zambetul lui, nu stiu cu cine seamana zambetul asta, dar ma topesc cand il vad.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
cecilia L spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2174269980101313810sVcCVZ
asta e zambaretul de care m-am indragostit
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
luy spune:
Hai ca fata doarme de vreo 2 ore si ceva (a rapus-o aerul rece de afara, am stat vreo 3 sferturi de ora, ca batea vantul).Am apucat sa-mi fac si eu manichiura ( acu' ma simt si eu alt om ), am mancat, am citit ce ati scris voi si acum incerc sa raspund pe ici-pe colo, sa vedem cat reusesc pana se trezeste ea.
Teodora, mumos tare Oblio cu ochii de peruzea si are dreptate Roxana, nu pare mititel deloc . V-ati mai reglat cu somnul ? Sau ai descoperit remediul minune=dormitul cu mami in pat ? Ca eu cam asa inteleg din poze...
Rodica, bine ca ati scapat de raceala, nu stiu ce sa-ti zic de muci... Cred ca toti bebelusii au (si Maria are, dar e suficient daca-i aspir cu pompita maxim de 2 ori pe zi). Numai ca tu zici ca la voi sunt multi rau... Poate n-ar fi rau sa mai mergi o data cu el la dr. In privinta laudatului... mi se pare absolut normal. Darius este cea mai importanta realizare a ta, asa ca... Ca sa nu mai punem la socoteala zambetele ucigatoare pe care ti le adreseaza din caditza... Esti condamnata la iubire pe viata, ce sa mai vorbim !
Annisia... esti asa plina de viatza, nenica, numai ce apari pe aici ca o vijelie si agiti spiritele, ne inveselesti instantaneu, ne transmiti si noua din energia ta... Bravo tie ! Auziti la ea, a scos toate pozele... Pai cred ca aia de la laboratorul foto au lucrat 2 zile numai pentru tine !
Carpatina, mai vrei sa zic ce cadouri am luat eu pentru sot ? Dupa ce a insirat aici Annisia... zau ca nu stiu daca are rost O sa ziceti ca eu sunt zgarcita . I-am luat o caciula + fular pt mos Nicolae si un pulover pt Craciun. O sa-i mai iau ultima carte de John Grisham ( pe care o s-o citesc si eu ) si... nu stiu daca mai apuc sa mai iau ceva. Deh, eu n-am libertatea de miscare a Annisiei, trebuie sa plec cu Maria dupa mine si nu-s nici motorizata. Ca poate se mai alegea tati cu alte cadouri. De fapt vreau sa-i mai fac ceva cu poza printzesei, poate un magnet de-ala cu foto si text, depinde cum reusesc sa mai ajung la City Mall. Ca asta ar fi singurul loc mai aproape de casa unde as putea gasi ceva interesant.
Eu nu stiu fratilor, cum va bagati voi sa luati pantaloni pt sotii vostri. Chiar ii nimeriti asa ? Al meu pana isi gaseste o pereche sa-i vina ca lumea naduseste tot proband. Cred ca si daca i-as lua 100 de perechi n-as nimeri unii buni. Sau incaltaminte...
Carpatina, am pierdut eu postarea unde ne-ai zis ce-ai facut la examen ? Zici ca aseara te-ai dat la wiskiane, au fost de bucurie sau de necaz ?
Cecilia, ce sa zicem de zambetul lui Cristian ? Ai de ce sa fii mandra si tu Normal ca-ti creste inima cand te uiti la el... Asteapta-te de-acum la si mai multa iubire...
Ana, ce sa mai raspund la cuvintele tale... Mi-a crescut inima mai ceva decat cozonacul ala din reclama ... Am admirat si eu pozele lui Vladutz cu Miruna, fafantul Grigore si Lola. Mi-au lasat impresia unui bebelus de-ala din reclame, vesel, senin, zambaret... Si dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, are privirea aia cu ochisorii albastri adanci de te pierzi in ei... Oare or sa-i ramana asa ? Iti multumim mult pentru flori, esti foarte draguta, m-ai facut sa zambesc si sa ma gandesc inca o data ce norocoasa sunt ca v-am descoperit. Sunteti prietenele mele care ma ajuta sa ma bucur de aceasta perioada a vietii mele ( de la odisee incoace )
Maraie printzesa, semn ca se trezeste si trebuie s-o mufez
Trimit mesajul asa, daca mai am timp revin.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Hai ca a fost alarma falsa, dar trebuie acus' s-o trezesc sa-i dau s-o pape si s-o pregatesc de iesit in oras. Vine tati si ne duce la restaurant, unde ne intalnim cu niste colegi de serviciu.
Ana, Sim vorbeste despre carticelele de la revista Practic in bucatarie. In fiecare an editeaza ei niste carticele cu sute de retete pt Craciun sau pt Revelion, o gasesti la orice stand de ziare. Cred ca ar fi o idee buna s-o cumpar si eu si s-o studiez. In anii trecuti nu-mi scapa nici un numar, ba chiar acum cativa ani am trimis si o reteta de prajitura care a fost premiata
adimercedes, o vreme si Maria a facut kk asa, foarte apos si cu f.mare presiune. Si noua ni s-a zis ca este normal, chiar daca n-am primit asa multe explicatii ca voi.
Gata, intru in criza de timp. O trezesc pe frumoasa adormita sa o pregatesc de plimbare.
Pupici, revin la noapte
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Gabriela77 spune:
La Multi Ani tuturor puiutilor care isi serbeza ziua!
Antonia Maria de mandarinutza si taticul ei
Elisa Lavinia de myral
Vlad de ramonarosca
Sofia Diana de isa13belle
Ioana Teodora de dorabora
La Multi Andreilor si Andreelor noastre! Sa ne traisca!
Ramoiani, Picio, multumesc mult! Ma apuc de treaba! Asta si sa completez in albumul bebelusei, ca tot aman, si parka vad ca uit amanunte.
Ramo, foarte frumos calendar ai facut!Si ai o dulceata de fata!
Annisia, bravo fato pentru cumparaturi. Eu una te inteleg, ca si eu sint maniaca. Cand ma scap….De-aia responsabil cu finantele la noi in casa este sotul. Eu doar cu cheltuitul. Hihihi
Carpatina, ma bucur pt vestile bune! Felicitari!
Rodica, si eu o scot pe Sara afara, e drept ca nu mai mult de jumate de ora.
Frumosi papanasi am vazut, ai Ceciliei, Rodicai si Teodorei! Un pupic special pt Vladut de Ana! Ce mare a crescut!
Si mie imi place de mor de ochioasa-frumoasa Maria de Luy!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Annisia spune:
Da, da, da.... alaptez in continuare frate... Nu mult si nu regulat. Doar cand si daca am chef, timp, loc... Trebi din astea... Nu vreau comentarii, ca nu aveti cu cine... Is mai salbatica de felul meu si nu suport bagacioase in viata mea... Sa vedeti si pe mama ce o usui. Nu stiu cum de nu s-a lamurit in 30 de ani...
Asssaaaa, deci de aici libertatea de miscare. Yannis merge cu mine oriunde. Numai daca insista tati sa i-l mai las si lui o lecuta, doar asa ma indur sa il tin in casa. Are mami pregatita trusa de urgenta si nu-i problema... Papa bibe de nu se poate si sunt multumita. E un lungan si o grasomega. Deja trebuie sa ii schimb bratara de la mana ca ii ramane mica repejor, repejor.
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Gabitza la noi in casa eu sunt responsabilu... Asa ca nu ma aia nimeni la cap, ce pana mea?! Se mai da cocos al meu, da e baiat bun. Ii spun ca fac terapie antidepresie... Rade si ma lasa in plata Domnului... Daca sunt asa dulcica, ce sa-mi mai zici soro???
Micul Yannis creste mare