Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by radcarmen

Buna seara!

Diana ce frumos si mare si duuuulce s-a facut Alex. E un scump.

Felicitari Ane pentru "ma-ma". Astept si eu cu interes momentul cand ma va recunoaste Vlad. E mare si frumos puiul tai.

Gabi sanatate maxima!!!!

Aaaaaaaaaaa. era sa uit. Zadi, multumim de informare, cu ocazia asta mi-am dat seama ca doctoritza mea procedeaza "ca la carte", sincer. Mi se parea mie ca isi da interesul dar tu m-ai ajutat sa imi dau seama ca asa e. Inca ofata felicitari ca ai rabdare sa citesti, sa retii sii sa pui in practica ceea ce citesti in materie de cresterea copiilor.

Noapte buna mamici!
Noapte buna bebei, sa aveti vise frumoase si un somn linistit si sa le lasati pe mamicile voastre sa se odihneasca.

Pentru cine doreste sa ne mai vada avem aici poze proaspete

- asa ma deplasez eu

- ma dixtrez

- mmm... ce bun e marutzul asta

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Carmeeeeeeeen, m-am indragostit iremediabil de Vladut okisorii lui frumosi.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

quote:
Originally posted by radcarmen

Buna seara!

Diana ce frumos si mare si duuuulce s-a facut Alex. E un scump.

Felicitari Ane pentru "ma-ma". Astept si eu cu interes momentul cand ma va recunoaste Vlad. E mare si frumos puiul tai.

Gabi sanatate maxima!!!!

Aaaaaaaaaaa. era sa uit. Zadi, multumim de informare, cu ocazia asta mi-am dat seama ca doctoritza mea procedeaza "ca la carte", sincer. Mi se parea mie ca isi da interesul dar tu m-ai ajutat sa imi dau seama ca asa e. Inca ofata felicitari ca ai rabdare sa citesti, sa retii sii sa pui in practica ceea ce citesti in materie de cresterea copiilor.

Noapte buna mamici!
Noapte buna bebei, sa aveti vise frumoase si un somn linistit si sa le lasati pe mamicile voastre sa se odihneasca.

Pentru cine doreste sa ne mai vada avem aici poze proaspete

- asa ma deplasez eu

- ma dixtrez

- mmm... ce bun e marutzul asta

Poze cu puisorul meu

Carmeeeeeeeen, m-am indragostit iremediabil de Vladut okisorii lui frumosi.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

O asteptam pe Maya pe aici.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna. si noi ...putin pe fuga cate cava despre noi....multumim celor care nu ne-ati uitat si ne-ati admirat cum e viata la 8 luni.
sherbi..noi am fost la kidex si vineri si duminica...fara Bryan , doar cu Alexia...sincere multumiri sotului din dotare ca ....de vineri incepand numai el a fost de serviciu la baiat si eu la fata...am cumparat la Bryan un combinezon cu totul , destul de gros si cu interior de bumbac , nu nailon si am dat doar 45 ron...nu-mi venea sa cred ...ca le-am vazut si la alte standuri si erau aprope de 100 ron si parca nu ma induram sa dau doar pt o iarna ...
la baby...NORMAL ca venim...si pt ca este pt baby...vin si cu Bryan...ooo, si noi suntem la concursul de-a busilea ...problema mea este ca suntem sambata...iar noi mergem doar joi si duminica...vad daca pot sa schim data..si va anuntam sa ne faceti galerie...nu-mi fac problema ...ca alearga de-abusilea...si a inceput sa aibe mai mult curaj si sa incerce mersul sustinut doar de o mana...numai stiu ce vroiam sa zic...a,,,va asteptam la baby expo la restaurantul Ursuletul Albastru...sa bem un juice impreuna, chiar sa incercam un iaurt impreuna sau daca ni so face foame incercam si un piure...sau va temeti ca sunt de la firma Nestle?...
avem 4 dinti...adica ne-au mai iesit 2...unul sus, unul jos
mancam mai mult mancare de adulti...adica din oal;a comuna...si asta nu-i problema ca eu nu prajesc nimic in casa pt nimeni, ulei pun la sfarsit ...si oricine vine la noi la masa isi mai pune putina sare...pe motiv ca nu are suficienta...deci...zic eu ...mancam sanatos cu totii si nu-i problema pt Bryan.
spun si eu la multi ani Romanilor si romaniei si, sa ne facem zilele mai bune...ca daca nu ni le facem noi...atunic cine?

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici si burtici!
sa nu spuneti ca sunt prima in dimineata asta? eh daca da atunci ma bucur pt ca vreau sa urez si sa pup bebeii nostri care aniverseaza azi inca o lunisoara in plus.

LA MULTI ANI! LA MULTI ANI! LA MULTI ANI!
Sa ne traiasca bebeii sa fie sanatosi si cumintei.
pt: ANDREI si MIHAI de mami ELYANNE
BRIANA ELISABETA de mami DITU
MOUSA STAVRI de mami MADMAT
ANDREI CALIN de mami DANUTA T
ANTONIA de mami LAINA

si acum fetele sa ne traiasca dintisori iar pt cei care nu au sa iasa fara dureri si fara probleme.
si acum sa va spun ca am inceput sa-l scot pe stefi afara cate 3 ore si asta in mare parte pt ca a fost vremea frumoasa dar si pt ALIONA care m-a facut curioasa cu calirea bebeilor dar parca la asemenea temperaturi mi-ar fi frica.
noi am fost f fericiti pt ca am fost in parc si am vazut la zoo animalutele, si cand ne-am intors era rosu in obraji si asa s-a pastrat pana seara. a fost super asa ca sa tina vremea cu noi si o sa stam cat mai mult afara.
mai fetelor daca i-am aduce un mos credeti ca ar intelege ceva, macar sa-l distreze ceva nu neaparat sa inteleaga adevaratul motiv.
eu ma intrebam daca o facem pt placerea noastra a parintilor sau le-ar placea si lor mai tarziu(fiind filmati si pozati)sa vada cum a fost primul lor craciun.
voi cum o sa faceti? banuiesc ca cele care aveti si copii mai mari o sa luati mos si asa vor avea ocazia si cei mici sa-l vada.
ce jucarele le mai cumparati voi acum?
ce credeti ca este specific varstei lor dar care sa-i si atraga pt ca ma tot gandesc ce sa-i iau de craciun.
pt noi o sa fie cel mai frumos craciun din viata noastra, mie tot timpul mi s-a parut ca un copil schimba multe dar acuym in perioada sarbatorilor de iarna o sa fie ceva de vis sa stam cu bebeii nostri langa bradut, sa ascultam colinde si sa ne jucam in zapada(sper sa avem zapada).
eu sunt adepta sarbatorilor in familie si nu-mi place sa plec de acasa de craciun. voi cum faceti?
acum va pupicesc si ma duc la puiutul meu pt ca deja am devenit nostalgica cu gandul la craciun cu bebic langa mine si cu sotul din dotare.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

lushulika - eu chem dr. acasa. Lipsa de timp de la cabinet, plus faptul ca copilul nu sta locului, dezbracatul si imbracatul, mediul strain toate astea fac ca mersul la medic sa fie o grea incercare. Asa, acasa o platesc si isi face timp sa consulte "ca la carte", isi face timp pt. intrebarile mele, ma lamureste.Oricum depinde de medic, unii sunt draguti si fara sa le bagi in buzunar si se ocupa asa cum trebuie.
Cele mai bune observatoare ale comportamentului si dezvoltarii psihomotice a copilului nostru suntem noi mamicile. Orice suspectezi ca si modificare trebuie semnalata medicului. Important este sa nu iti fie rusine sa intrebi chiar daca ti se pare ca exagerezi sau si mai important este sa te bazezi pe instinctul matern.

Crina mio, radcarmen - sunt atat de nedormita incat nici nu pot sa ma concentrez ca sa scriu un mesaj ca lumea.
Ian se trezeste foarte des noaptea pt. ca trebuie sa ii apara incisivii de sus. Ziua nu vrea sa suga iar noaptea ma rupe.
De invatat suntem tot la capitolul culori: acum stie sa imi aleaga jucariile in functie de culoarea ceruta, l-am testat la baie cu jucariile - un delfin albastru, o rata galbena, un rac rosu.

Apropo de emisiunea de la antena 2 cu medicii de la Gr. Alexandrescu - ei spuneau ca dupa 8 luni copii nu ar trebui sa manance noaptea, ba mai mult ca nu ar trebui sa se mai trezeasca.

Eu sunt in cazul mamicilor care alapteaza si deci piciul nu vrea sa pape la biberon, suzeta, baut de ceai noaptea. Asa ca ce sa fac sa il las sa urle? Daca as sta la casa probabil ca as fi tentata sa incerc intr-o noapte, dar stand la bloc cu siguranta dimineata ma trezesc cu vecinii la usa. Asa cum ziceam Ian nu vrea sa mai suga ziua dar lapte trebuie sa ii dau macar seara si dimineata. Dar el se trezeste noaptea si daca incerc sa il pacalesc se pune pe plans, se trezeste de tot si dupa aia ma chinui sa il adorm vreo doua ore. Si ce fac? Asa macar ii dau sa suga cand se trezeste, fug repede la apel, suge si adoarme. Oricum nu suge decat vreo cateva minute, 5-6 minute, dar o face de 6-7 ori intre 12 noaptea si 8 dimineata. Eu adorm iepureste iar dimineata sunt zombi. La amiaza nu pot sa dorm pt. ca Ingrid e greu de culcat, iar cand doarme Ian Ingrid trage de mine sa ne jucam si cand doarme Ingrid , Ian se trezeste.
Azi am o zi mai proasta.......dar trebuie sa imi treaca.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Zadi, te inteleg perfect.. Dragos face exact ca si Ian. Ce misto.... stie culorile...

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

'neatza fetele!

Zadi draga nu stiu cum rezisti. Eu, cu tot riscul de a-mi ridica vecinii in cap, as face o proba doua sa vad daca il pot dezvatza de obiceiul asta. In ritmul asta nu stiu cat mai rezisti... Oricum tu stii mai bine.

La noi e urata vremea, asa ca nu cred ca ies afara...

O zi buna la toata lumea.

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

am revenit dupa ce am mai vazut poze cu bebeii vostri si mi-au placut la nebunie!
am vazut albumul lui kytty si am fost impresionata, am vazut o familie fericita si implinita si asta am vazut si la zadi. ma impresioneaza mereu familiile cu mai multi copii, de elyanne nici nu mai vorbesc pt ca tu ar trebui sa te simti in al 9-lea cer,
promit sa vizionez si celelalte albumuri de mamici cu 2 pitici dar si pe cele cum sunt si eu cu un pitic. sunteti niste mamici extraordinare , ma simt minunat alaturi de voi si voi reusiti mereu sa-mi dati curaj sa fac lucruri pe care poate nu as fi reusit sa le fac, chiar si dorinta noastra de a avea al 2-lea copil.
si acum as vrea sa va spun un lucru care pe mine ma macina.
in momentul de fata ar fi trebuit sa fiu mamica de 2 bebelusi dar cum eu (asa m-a consider acum) am fost lasa si nu am avut curaj sa-mi infrunt parintii am ales sa fac in asa fel incat acel sufletel sa nu vina pe lume.
eu eram studenta in anul 3 iar sotul meu in anul 4 si am crezut ca acel copil ne va impiedica sa terminam facultatea si sa ne dezamagim parintii, asa ca dupa chinuri groaznice in mintea si in trupul meu am hotarat sa fac avort.(eram in 12 saptamani, pt ca nu eram capabila sa iau hotararea si nu stiam cum sa-mi anunt parintii)
de atunci nu am avut liniste pana nu am reusit sa raman gravida cu stefi si sa vad ca este sanatos.
atunci am realizat ca eu o sa fiu cea mai buna prietena a copiilor mei si i-mi doresc sa ii fac sa inteleaga ca pot veni sa-mi spuna orice pt ca vom gasi noi o rezolvare.
de regretat cred ca voi regreta toata viata.
simteam nevoia sa vorbesc cu cineva despre acest lucru si cele mai potrivite mi-ati parut voi mamicilor.
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.
daca a mai trecut cineva prin asa ceva as vrea sa ne spuna poate asa nu ma voi mai simti singura care a facut asa ceva.
va multumesc din suflet ca ma ascultati mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari bondarei si albinute pentru progrese si dintisori. Felicitari Anne pentru "mama".

Am intrat si eu pe site-ul cu cereale, lapte etc si intr-adevar sunt mult mai ieftine. Din cate am vazut shippingul nu se schimba la cantitati mai mari asa incat daca mai vrea cineva sa comande ceva ne putem cupla.

Apropo de ce zicea Zadi pediatra mea asa face si dureaza intr-adevar cam 45 de minute chiar o ora.

Totusi desi asa a procedat si ultima oara (acum o saptamana) si a spus ca totul este ok fetita mea are in continuare o tuse seaca. Pediatra noastra spune ca tuseste pentru ca se inneaca cu saliva dar as vrea sa mai cer si parerea altcuiva.

Recomandati-mi si mie un pediatru bun, va rog.

Noi cautam acum scaun de masina care sa fie isofix si care sa stea din constructie (adica sa nu il pui tu) cu spatele la mers, pentru ca ne-am documentat si se pare ca sunt cele mai sigure.

Deocamdata am gasit doar la Volvo un model, cu 2000 RON. A gasit cineva ceva mai rezonabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by stefimic

am revenit dupa ce am mai vazut poze cu bebeii vostri si mi-au placut la nebunie!
am vazut albumul lui kytty si am fost impresionata, am vazut o familie fericita si implinita si asta am vazut si la zadi. ma impresioneaza mereu familiile cu mai multi copii, de elyanne nici nu mai vorbesc pt ca tu ar trebui sa te simti in al 9-lea cer,
promit sa vizionez si celelalte albumuri de mamici cu 2 pitici dar si pe cele cum sunt si eu cu un pitic. sunteti niste mamici extraordinare , ma simt minunat alaturi de voi si voi reusiti mereu sa-mi dati curaj sa fac lucruri pe care poate nu as fi reusit sa le fac, chiar si dorinta noastra de a avea al 2-lea copil.
si acum as vrea sa va spun un lucru care pe mine ma macina.
in momentul de fata ar fi trebuit sa fiu mamica de 2 bebelusi dar cum eu (asa m-a consider acum) am fost lasa si nu am avut curaj sa-mi infrunt parintii am ales sa fac in asa fel incat acel sufletel sa nu vina pe lume.
eu eram studenta in anul 3 iar sotul meu in anul 4 si am crezut ca acel copil ne va impiedica sa terminam facultatea si sa ne dezamagim parintii, asa ca dupa chinuri groaznice in mintea si in trupul meu am hotarat sa fac avort.(eram in 12 saptamani, pt ca nu eram capabila sa iau hotararea si nu stiam cum sa-mi anunt parintii)
de atunci nu am avut liniste pana nu am reusit sa raman gravida cu stefi si sa vad ca este sanatos.
atunci am realizat ca eu o sa fiu cea mai buna prietena a copiilor mei si i-mi doresc sa ii fac sa inteleaga ca pot veni sa-mi spuna orice pt ca vom gasi noi o rezolvare.
de regretat cred ca voi regreta toata viata.
simteam nevoia sa vorbesc cu cineva despre acest lucru si cele mai potrivite mi-ati parut voi mamicilor.
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.
daca a mai trecut cineva prin asa ceva as vrea sa ne spuna poate asa nu ma voi mai simti singura care a facut asa ceva.
va multumesc din suflet ca ma ascultati mereu.

Cata, eu am trecut prin aceasta experienta, exact din aceleasi motive...subiectul este insa mult prea dureros ca sa pot vorbi despre el... nu am putut sa mi-o iert si nici nu cred ca voi putea...voi avea mereu o rana in suflet.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput