PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata, piersicute!
Budinca din piept de pui
2 bucati piept de pui, 2-3 felii de paine, 150 ml lapte, 4 oua, 1 lingura unt, 1 lingura pesmet, putina sare.
Inmoi painea în lapte, si o presezi bine. Dezosezi carnea si o dai prin masina de tocat impreuna cu painea. Bati galbenusurile cu putina sare si le amesteci cu carnea tocata, apoi adaugi untul si albusurile batute spuma. Amesteci bine, torni compozitia rezultata intr-o forma de chec unsa cu unt #351;i tapetata cu pesmet sau cu hartie de copt si o dai la cuptor pana se rumeneste.

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia mama ce furnicutza esti dupa ce am citit p-aici cre' ca n-ai mai iesit din bucatarie zilele astea
Doniro, esti mortalaaaaa....fata io iau pastile si nu am voie sa o comit pana in martie, asa ca musca-ti limbutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, week asta sotu' a fost de serviciu la buc la peste, eu doar am cautat reteteadica, va sa zica din martie....?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Am luat-o pe urma lui Mada...Eu si Alexia suntem racite cobza! E atat de neplacut, nici nu ma pot concentra. As sta in pat toata ziua. Imposibil, din pacate! Azi noapte, intr 2 si 4 ma plimbam cu fata in brate. S-a trezit saracutza de n-spe ori, caci nu putea sa respire...

Bysko: ce-ai ales, pana la urma?

Gina: bine-ai venit printre noi! Am vazut si eu pozele. Dincolo de Razvanelu` frumuselu`, care seamana cu mami, am remarcat si tortuletzul de frisca. Moamaaa, e permis sa duci asa ceva pentru copilasi asa micutzi? Tare sunt curioasa sa ne spui cum se descurca Razvan la cresa, care sunt activitatile la care participa, ce le dau la micul dejun sa manance, daca le dau 2 feluri la pranz, etc... Felicitari, oricum, pentru curajul de a-l duce de-acum in colectivitate! Daca nu ma insel, e prima piersicutza la cresa!

...Si pt ca vorbeam de cresa, sa va zic cum s-a descurcat sotul, in dimineata asta, cu Vlad, la gradinita. Bineinteles ca nu i-a scos din ghiozdanel pijamaua si prosopelul, desi i-am repetat asta de cateva ori inainte de plecare. Buun...Dupa ce il intreb l-a telefon si imi zice ca a uitat, ii spun ca o sun pe educatoare si o rog sa-l ajute ea pe Vlad.Faza la care sotul face o mica pauza si-mi zice ca nu-si aminteste daca i-a bagat ghiozdanelul in dulap.Meyy, ma asteptam, in momentul ala, sa-mi spuna ca-l are in masina, la serviciu...astfel incat, faptul ca mi-a zis ca s-ar putea sa-l fi uitat pe bancutza unde l-a schimbat mi s-a parut...floare la ureche! Am sunat-o pe educatoare.Am omis, cu buna stiinta, sa-i zic faza cu ghiozdanelul. Vad ca a trecut o ora. Ori l-a gasit, ori nu m-a sunat ca sa nu ma ingrijorez! ...Io,acum , ce sa zic, sper sa nu uit sa iau copilul de la gradi

Hai ca am inceput saptamana in forta!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Cristinico, gata, promit sa te scutesc...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by doniro

Cristinico, gata, promit sa te scutesc...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Fata, io nu ma supar, m-am distrat rau, esti tare haiosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

Gina,am inteles eu bine sau piersicuta ta e la cresa?Si noi suntem la cresa dar nu stiu daca stati si voi prin zona(noi suntem la cresa 13)

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele,

Am intrat si eu.

Marta, Gabi, da, cred ca am avut curaj sa-l dau la cresa pe Razvanel asa mic. El e cel mai mic de la grupa lui si nu mai pot doamnete dupa el. Acolo a invatat sa pape singurel, nu mai papa nimic pasat. A invatat sa danseze (ma rog, in felul lui), a invatat sa aiba curaj sa mearga singur (ca el pana la 1 an si 4 luni nu mergea).

Ca tot intrebati ce mananca:
- pai dimineata la ora 08:30: au o felie de paine cu branza, margarina etc;
- la ora 10:00: o gustare, un fruct, biscuiti etc;
- la pranz, la ora 12:00: felul I - o ciorbica, o supica, mamaliguta cu branzica si smantana; felul II - musaca de pui, ostropel de pui si alte bunatati;
- apoi somnic de pe la 13:00-13:30 pana la 15:30-16:00;
- la ora 16:00: alta gustarica - un fruct, o napolitana, turta dulce.

Si le dau voie sa le aducem tort cu certificat de garantie de la cofetarie, in general diplomat, cu frisca si fructe. Si papa toti tot.

Mama lui Razvan

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan

ticker

Mergi la inceput

Ce v-am zis mai devreme e partea frumoasa, ca am avut si problemute. Pana isi formeaza imunitatea, a fost cam bolnavior, dar stiind ca e foarte bine ingrijit, l-am dus in continuare. Mi-a facut enterocolita, a fost racit, dar acum e bine si are o pofta de mancare, mama, mama! Acum se trezeste din somn si noaptea, incepe sa planga si sa ceara "apu", adica papa.

Mama lui Razvan

ticker

Mergi la inceput

A, Gabi, am uitat sa-ti zic, Razvan e la cresa 36 Tohani. Acolo sta mama in cartier si acolo am copilarit si eu. Noi stam la Vitan, dar mi-a fost mai usor sa-l duc acolo, pentru ca mama lucreaza la gradinita de vis-a-vis de cresa si le cunoaste pe toate doamnele de acolo si am incredere in ele.

Mama lui Razvan

ticker

Mergi la inceput