PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Piersicutze spune:
Emilia eu am patit-o in vara. Avea febra, i-am dat antibiotic si dupa antibiotic nu ii scadea, chiar si sub antibiotic facea un 38 usor. Am hotarat de comun acord cu pediatra sa ii facem toate analizele, asa i-a iesit infectie f mare localizata in gat. In urma analizelor, mi-a dat un antibiotic din spital, i-am dat 7 zile si a fost ok.
andreea25 spune:
pupici fetelor
doniro saru'mana
..intradevar,asa mi se pare si mie ochii lu' fiimea,mai ales cand rade,ii lucesc ochii si i se lumineaza fatza...ce inseamna bucuria unui copil...
emilia off sper sa nu ajungeti la urgentza.va tin pumnii sa fie bine 
mada imi pare rau ca tot racita esti,uite un pupic sa te simti mai bine 
anasia multumim ptr retzete
.si eu vreau sa ajung la babyexpo sapt viitoare,sa vedem si cand,ca nush
io sunt in pana de idei la mancaruri ptr Ari.efectiv nu mai stiu ce sa i mai combin si ce sa i mai dau.
am uitat sa va zic ca am luat rez la coprocultura si nu are nimik.a revenit si cu kk la normal si nici nu mi a mai vomat,sper sa nu mai trecem prin dastea ca ma termina.asa ca sanatate multa la puiutzi fetelor ,ca e cea mai importanta!Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
gina_butnaru spune:
Buna fetele, am intrat si eu.
Incerc sa pun poze cu piticul meu pe flick.com.
Emilia, multa sanatate lui Alex. Am avut si noi probleme cu Razvanel, cu febra, raceala, varsaturi, enterocolita, am ajuns cu el la spital deshidratat, am bagat in el la antibiotic, dar acum e bine. Aveti grija mare de voi.
Mama lui Razvan
http://b2.lilypie.com/zYR9p2.png
gina_butnaru spune:
Gata! Am pus pozele!
Mama lui Razvan
http://www.flickr.com/photos/21444943@N07
http://www.flickr.com/photos/21444943@N07/page2/
http://b2.lilypie.com/zYR9p2.png
emiliapop spune:
Fetelor multumesc mult pentru sfaturi
, vad ca e mai bine Alex si ma gandesc sa ma duc totusi sa il asculte cineva azi la plamani si maine sa vedem ce zice pediatra atat ca sunt cam retinuta in privinta ei.![]()
emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
Babee spune:
Ieri la pranz au fost sotul si tata cu cei mici afara, eu am facut mancare si spalat.Dupa amiaza am vazut ca are Rebecca pe fata niste pete rosii si am intrebat daca a mancat ceva afara ca nu imi placeau.Cand am schimbat-o am vazut ca are si in zona scutecului puncte si pete rosii, mai sus nu.Dupa ce ne-am intors de la gara, le-am facut baie si cand am vazut in ce hal e Rebecca am turba.Plina pe burta si fata de bube rosii.Cum deja le facusem baie, eram singura, n-am dat fuga la spital la urgenta ca tot aia ar fi fost, si i-am dat doar Fenistil picaturi,sunat sotul si pus sa caute Clarityne la o farmacie deschisa-nu i s-a dat fara reteta.Dimineata la 7 eram la spital, am stat 3 ore jumate de am zis ca turbez, dupa ce au vazut-o doi doctori au confirmat ce stiam si eu ca are:toxiinfectie alimentara.Primit minunatul Clarityne sirop, i-am dat si doarme de 4 ore.De la ce a facut?Ieri dimineata le-am fiert oua si ea a mancat doar albus putin.A fost prima oara cand a mancat albus pur, de obicei vrea galbenus.Dar i-am mai facut omleta cu branzica si mamaliguta, ou cu spanac, deci cu totul si n-a avut nimic.Se pare ca e alergica la albus..doar pur
Nu imi dau seama cum vine asta dar....
Sabana la noi e poveste lunga.Pur si simplu nu vrea/nu o intereseaza.M-am obisnuit, ma doare de ei doar.Ca sa nu mai zic ca ma mai intreba Phillip iarasi de ce bunicii sunt in Romania si noi aici.
Emilia sanatate si voua, noua nu ni s-a intamplat, nu stiu ce sa zic.
Gina vazut sarbatoritul si bunica...si celalalt nepotel.Bunica lucreaza la cresa?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Am ajuns si noi acas'! 
Julax, cum spunea Miruna- purtatoarea mea de cuvant
(multumesc, Miruna), buni se ofera sau daca am fro treaba o rog io. Ea sta aproape de noi si ii face placere sa stea cu Luca, sa iasa in parc, sa se joace etc.Mai mult chiar, cum povesteam eu ceva mai in urma, din feb o sa stea la noi o vreme, sa ne ajute cu Lucu.
Doniro, esti mortalaaaaaa!! Sper din suflet ca bb sa mai stea nitel cuminte acolo si sa apuci sa citesti mesajul meu, ca am murit de ras cand te-am citit
Cred ca sunt slabe sperante sa raman in timpul unor zile de schi intens, pentru ca la 6-7h de efort sustinut nu cred ca se prinde ceva
Gina, plecati in Austria la schi sau la plimbarica?
Babee, imi pare rau de toxinfectia voastra, ufff! Pupici dulci si sanatate 
Dragele mele, am avut un weekend cu iz terapeutic, cum imi place mie sa zic, muuuuuult schi, muuuuuult somn si papa light...si
cu farama de efort ramasa dupa schi...atat timp de 2 zile...ma simt belea, sunt gata sa mut muntii ...cu fimiu' de maine prin parc, joaca prin casa si ce-om mai face ![]()
doniro spune:
Emilia, multa sanatate lui Alex! E groaznic oricum cand ni se imbolnavesc puii, ce sa mai zic de starea noastra de gravidoase.....
Cristina, cine stie cum peste o luna si ceva eu nasc si tu vezi 2 liniute stii tu unde...
Babee, mie totusi nu imi vine sa cred ca e vb de o alergie la albus; poate oul a fost mai vechi si ea mai sensibila sau eu stiu ce... Altfel cred ca ar fi avut reactie de cate ori manca ou, nu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
anasia spune:
babee, chiar n-am auzit de chestia asta, sa faca toxiinfectie la un aliment pur, dar cine stie?
cristina ioana, bravo!
gina, un
sarbatoritului1
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Bysko spune:
Ce mai faceti
?
Revin dupa o escapada la munte- cam scurta, dar extraordinar de placuta.
Subiectul zilei- alergiile? Putem deveni alergici si la 50 de ani, asa ca nu-i o regula ca daca a mancat de 9 ori inainte alimentul respectiv copilul sa nu devina alergic la a 10-a oara. La fel poate sa fie alergic la o anumita substanta si sa dezvolte alergie incrucisata la o substanta cu care nu a venit in contact. Sper ca am fost clara, ca dupa 11 ore de mers cu masina sunt cam buimaca
Oricum reactiile astea imunologice sunt complexe si inca incomplet elucidate, asa ca exista si multe pareri.