PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
gina_butnaru spune:
Anasia, m-ai innebunit cu retetele tale! Numai bunatati stii sa faci!
Mama lui Razvan
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan
ticker
Cristina_Ioana spune:
Gina, nu te superi, am tras si eu cu okiu' la ce povesteai tu despre cresa. La ce varsta l-ai dat? Cum reusesti sa il trezesti la 7 dim?
Asa ai vrut tu sa il dai devreme sau nu ai avut cu cine sa il lasi?
Pupicei ca sa ma ierti pentru bombardamentul de intrebari 
Stiu ca si Ginoasa mea cand a dat-o la gradi pe finutza a avut de tras cu racelile si toate bolile de acolo. Se facea bine un copil, se imbolnavea altul si tot asa. Cred ca indiferent de cresa/gradi si cat de bine sunt ingrijiti nu prea avem scapare cu bolile, nu?
Babee, cum mai e Rebecca?
Miruna, aloooooooooooo!!! Purtatoarea mea de cuvant, imi ies bubitze la gura de atata abstinenta, noi cand mai tocam? 
Ioana, ceva capace noi prin Herastrau? 
Anasia, n-ai putea sa trimiti si cate o bucata din ce gatesti tu acolo?
Hai ca noi suntem in ture, tu si cu mine, cu gatitu' ...io sunt piua acu' nitzel sa treaca febra musculara de la schi 
MissJJ spune:
fetele 

calc ded

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Babee spune:
Salutam livada 
Ca ma intrebati ce si cum de albusul ala e ou.Si eu m-am mirat si m-am tot intrebat, curios e ca ea a mancat cam jumatate din ou, eu cealalta(si de era vechi eu imediat ajungeam undeva ), toti am avut cate unul si erau cica bio(nu ca nu mi s-ar mai fi intamplat sa gasesc si ciudate..
).Asa ca...multumesc lui DD ca a mai trecut, asta ca sa raspund si la intrebarea cum ii e.Merg acum la 4 la pediatra sa vorbesc si cu ea, sa o vada ca de spital is satula.
Doamna C s-a intors cu forte proaspete, sa vezi cum o sa fie dupa tura de ski austriaca
Asa deci..Martie..
Notam si iti aducem aminte![]()
Vineri Phillip al meu a primit invitatie la o petrecere de zi de nastere asa ca astazi am luat una bucata sot de aripa si am plecat sa cautam cadou, ca nu se poate duce copilul cu mana in buzunar.Si vreau sa va spun ca iarasi ne-am simtit bine, ne-am si cafelit, am dat copilul piersicut in toate masinutele din mall-ul ala, am gasit si cadou, am luat si altele
ca sa fie Mos Craciun bogat si apoi ne-am chinuit sa le ascundem in masina sa nu le vada Phillip
.Cred ca incepe sa-mi placa mult sa fie acasa, sa ma rasfete si sa imi faca mofturile
.Am "poftit" la niste sosete si camasa pt bebe si gata s-a executat omul
Il mai prind si vineri..si fac gaura in buget.Tare-s curioasa ce-mi ia de ziua mea....
ca e secretos nevoie mare![]()
Intre timp ne-am hotarat, o dam pe Rebecca la gradinita din Aprilie.Singura problema a mea ar fi sa nu-mi aduca boli acasa ca i-ar face rau lui bebe.Ea e topita, cred ca de-abia asteapta sa mearga.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
Babee, nu rade de mine ca stii ce faceam acum? Luam lectii de carving pe youtube, ca nu imi iese o schema si tre' sa ma perfectionez
hai, ia de razi ![]()
Vad ca piersicutzele se lanseaza pe la crese/gradi...
gina_butnaru spune:
Cum sa ma supar, Cristina_Ioana, ma bucur ca ma intrebi.
Pai l-am dat la 1 an si 1 luna, imediat dupa vaccinul ROR si a fost bine cam 1 luna, pe urma a patit ca finuta ta. Dar n-am capitulat, am mers mai departe.
L-am dat asa mic, pentru ca toata lumea mi-a zis sa-l dau cu cel putin o luna inainte sa incep serviciul si daca se poate chestia asta sa se intample toamna, ca sa se obisnuiasca. Si cum trebuia sa ma intorc la serviciu pe 1 septembrie, n-am avut ce face si l-am dat pe 6 august 2007.
La 7 se trezeste singur de cand era mic, ne da el desteptarea. Pana si in week-end, cand vrem si noi sa mai lenevim, tot la 7 ne trezim. Dar ne-am invatat.
Mama lui Razvan
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan
ticker
julax spune:
Cristina_Ioana,ms de detalii cu mama.Nici noi nu ne plangem ca nu ar sta cu bebe ,dar nu iesim asa des(n-as vrea sa apelez prea des ).stam in aceeasi curte si iti dai seama ca sta cu alex cand am nevoie,dar inca nu l-am lasat mai mult de cateva ore sau o noapte cat am fost la vreo nunta.si chiar ne gandim sa evadam si noi cateva zile ...se gandeste sa nu pateasca ceva tocmai atunci si de asta ar avea unele retineri sa zicem.Oricum trebuie sa ma hotarasc si eu sa-l intarc,dar inca e comod sa nu sar ca arsa dimineata asa ca mai aman.Plus ca cica e bine sa fie alaptata cat mai mult,pana spre 2ani.te intrebam ca mi se pare ca iesiti destul de mult,dar vad ca bunica se descurca super.Felicitari
Muuh ms pentru promptitudinea cu care ai raspuns
gina_butnaru,cred ca nu vei mai avea probleme cu racelile la gradi ca il imunizezi de pe acum.Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Cristina_Ioana spune:
Gina, ce sa zic, bine ca s-a adaptat si ca e ok.
Mi se pare misto ca invata multe acolo si ca socializeaza, dar pe mine nu ma lasa inima inca, o avem pe buni, eu inca nu muncesc, asa ca il mai lasam nitzel sa se trezeasca la 9,30 ![]()
Cristina_Ioana spune:
Julax, cu alaptatul nu stiu ce sa zic, deoarece fantanica mea a secat la 2 luni...
De iesit iesim, nu pot sa ma plang, iesim si cu Luca, iesim si in doi, iesim si cu prietenii. Eu una incurajez statul cu buni, a stat si cu bona pana acum, e foarte sociabil, asa am fost si eu, am stat si cu bunicii din ambele parti si nu am plang niciodata dupa ai mei.
A nu se intelege ca il neglijam, suntem cu el zi de zi cat putem de mult. Dar stii ca am eu fixu' ca virgula copii fericiti au nevoie de parinti fericiti.
Ieri de ex, cat am fost noi la schi, Luca a haladuit cu buni prin parc si de dimineata si dupa-amiaza o tura, a fost spectacol cu copiii in IOR (parca ziceai ca stai prin zona)si a alergat toata ziua, a mancat f bine si dormit lemn. Aseara am ajuns de la munte si am bagat o mare repriza de joaca si tavalug prin casa. Deci toata lumea fericita. ![]()
anasia spune:
cristina ioana, nu ma intelegeti gresit, nu gatesc tot, de ex azi am executat o ciorbita cu varza
din care i-am dat si piticei acum, ca la pranz a papat tocanita de cartofi cu carnita de vita; scot retetele pt fete, poate se inspira;
noi avem gradinita in spatele blocului, e si cu program prelungit, om vedea cand tb sa ne inscriem;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica