PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 15
Piersicutze spune:
Katik e alegerea fiecarei mamici. Eu mi-am expus doar un punct de vedere. E frumos, ca ii place sa mearga la gradi.
Gina, doamna respectiva era doar o cunostinta mai veche. Mi s-a parut ca o recunosc in poze.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Emilia si Letitzia La Multi Ani sa fiti fericite si sa aveti o zi minunata.

Legat de statul cu parintii noi nu o sa putem face asta oricat de bine venit ar fi un ajutor pt ca pur si simplu cu mama nu ne putem intelege ea face numai ce vrea ea si cum vrea ea si nu ajungem la nici o intelegere. Ea mereu zicea de varianta asta ca ne facem doua case si stam in aceeasi curte sincer oricat de greu mi-ar fi sg nu se va intampla am incercat asta vara si mi-a ajuns. Asa ca ne iubim dar la distanta.
Sarilla ma bucur ca mai scrii ma gandeam ca cine stie ce ati patit de numai dati nici un semn.
Gina nu stiu daca am apucat sa iti urez bun venit in livada, o fac acuma si sedere cat mai placuta aici. Am vazut pozele pupam piticutzul.
Uff avem cupii mari deja vorbim de gradinitza si etc si parca ieri vb de cum am nascut si cate kg are bebe si cati cm.
La noi gradinitza va incepe abia la 3 ani part time ca altfel s dao mai devreme dar e f scump si sincer nu se merita sta bine si acasa cu mine de la 3 ani va fi mai marisoara si sper ca se va impaca bine cu gradinitza. Mai intai sa vedem reactia la bebe 2. Am emotii sa vad cum o sa i se para cum e cu un bebe mic in casa.
Uff s-a stricat laptopul tocmai acuma.
Nu mai scrie tastatura am reusit sa o pun pe cea de la PC la laptop sa pot scrie am vb cu aia de la sony dupa ce venim din ro il trimitem la reparat ca nu il termina pana plecam noi si oricum e in garantie asa ca sa faca bine sa il repare.
In rest suntem cat de cat ok eu tot cu greturile tot cu ceva urme de raceala si eu si fata burtica se cam vede de acuma, deja. Is obosita si stresata cu mersul in ro si cu impacheteaza aia fa lista sa nu uitam nimci si etc. In seara asta trebuie sa facem pachetul sa trimitem inainte in ro patutz pampersi etc sa nu caram dupa noi aiurea ca si asa o sa vaem carutul cupilul si doua valize si doua rucsace deci...
Fata mea de mos nicoale deja a primit un topogan de la little tikes, www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3671931/Trail/C%24cip%3D1500006108.Toys%2Band%2Bgames%3EC%24cip%3D1500006186.Bikes%2Band%2Boutdoor%2Btoys%3EC%24cip%3D1500006196.Slides%2Band%2Bswings.htm" target="_blank">asta, ca e innebunita dupa topogane si ma termina cu suitul pe canapea si uiii la vale si mai si cadea asa ca ne-am hotarat ii luam topogan la vara il scoatem in curte si gata acuma e f busy in fiecare zi a invatat rapid cum trebuie sa se suie si cum trebuie sa se puna sa se dea fara sa cada si e f incantata.
In rest nimic deosebit pe aici vremea urata nu prea iesim din casa din cauza asta asa ca intr-un fel abia astept sa plecam sa mai schimbam decorul.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Aha, am inteles, Sabina.
Multumesc de primire in livada, Mada. Maaaaama, pana o sa va cunosc pe toate, mereu dau inapoi sa vad cu cine am vorbit si cu cine nu! Pupici multi, 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
julax spune:
quote:
Julax, cu alaptatul nu stiu ce sa zic, deoarece fantanica mea a secat la 2 luni...
De iesit iesim, nu pot sa ma plang, iesim si cu Luca, iesim si in doi, iesim si cu prietenii. Eu una incurajez statul cu buni, a stat si cu bona pana acum, e foarte sociabil, asa am fost si eu, am stat si cu bunicii din ambele parti si nu am plang niciodata dupa ai mei.
A nu se intelege ca il neglijam, suntem cu el zi de zi cat putem de mult. Dar stii ca am eu fixu' ca virgula copii fericiti au nevoie de parinti fericiti.
Ieri de ex, cat am fost noi la schi, Luca a haladuit cu buni prin parc si de dimineata si dupa-amiaza o tura, a fost spectacol cu copiii in IOR (parca ziceai ca stai prin zona)si a alergat toata ziua, a mancat f bine si dormit lemn. Aseara am ajuns de la munte si am bagat o mare repriza de joaca si tavalug prin casa. Deci toata lumea fericita.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
Cristina si Alex e foarte sociabil.De stat,ar sta cu buni toata ziua.De exemplu,daca e in brate la ea sau la bunicul nu vrea sa vina la mine,ma da la o parte
Ziceai de IOR?Nu stiu ce e .Chiar nu sunt de prin zona,dar pe "aproape",prin Bacau.altfel as fi dat si eu semne sa va vad.
Doniro si eu stau cu socrii in aceeasi curte,dar avem case separate.eu sunt foarte multumita,dar cred ca sunt norocoasa.am niste socri minunati.Sunt si zile in care nu ne vedem(de regula trece mama sa macar o data pe zi sa vada ce face alex ),dar au o gandire sanatoasa si chiar nu ne sufoca.Daca zici ca mama nu e fan al sotului,poate ca statul in aceeasi casa nu e cea mai buna solutie,cel putin pe termen lung.In schimb ar fi foarte bien ca ai avea un ajutor si asta iar conteaza mult.Pui tu in balanta totul si ai sa iei o decizie buna.Bafta!
Katik,ma inscriu si eu in clubul bolnaviorilor.De ieri a inceput sa-i curga mucii si nici macar nu sta sa-i scot
Am mai auzit de mamici cu batista bebelusului,dar dr.de aici nu e de acord.Hmm,cred ca voi merge la farmacie totusi sa caut o alta pompita,ca asta clasica e cam degeaba.stiu ca e important sa-i aspir tot ca sa nu se complice treburile.Aa,inca ceva.Ati dat oscillocooccinum la bebe?Medicul a zis sa-i dau o doza,dar la fel e si pentru adulti si mi se pare in neregula.stie cineva ceva in acest sens?Sarilla,ma bucur ca ti-ai facut timp sa mai scrii.Si voi plecati departe de revelion.Super!Nici nu m-as putea gandi.Ca daca ar raci atunci mama cred ca s-ar panica(sa nu se agraveze) si ar trebui sa ramanem acasa
.Si ma gandesc la al doilea bebe...Cred ca nu-s normala.Si totusi il vreau
(24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
gina_butnaru spune:
Pentru cine n-a fost pe faza, votati-mi si mie baiatul saptamana asta la concurs! Vedeti mai jos unde.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
gina_butnaru spune:
Iulia, referitor la oscilloccoccinum, si nepotului meu de 1 an si 10 luni i-a dat medicul sa ia, pentru imunizare. Eu personal, ii dau alte produse de imunizare: Ribomunyl si ImunoRoyal Junior.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
anasia spune:
mada_mxm, ma bucur ca ati revenit, cred ca ti-e tare greu acum si cu plecatul, va admir ca aveti curajul cu drumul si bb;
legat de Mos Niculae, i-am luat deja un laptop si o casuta cu chestii geometrice( un
sabinei ca ne-a zis de quelle); pt Mos Craciun un set cu pioneze mari de plastic, un set de cuburi de lemn colorate, poate si o papusa, vedem ce mai gasim la targ;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Genie spune:
Salutare la toata lumea!
Katik, sanatate multa la puiuti! Frumos ca aveti asa dotari la gradi acolo, e totusi Timisoara! Eu sunt tare curioasa sa vad orasul, am auzit lucruri minunate despre el dar pana acuma nu am reusit sa-l vad.
Martta, e cumplita povestea familiei Ionescu iar tupeul extraorinar al doctoritei te lasa cu gura cascata. Sa dea Domnul ca vinovatii sa plateasca si sa se faca dreptate.
Mada erai datoare cu niste poze-surpriza sau incurc eu borcanele?
Ioana81 spune:
Marta.....fara cuvinte, de fapt asa s-au purtat asistentele cu mine in Polizu....de aia am fugit de acolo.Sa plateasca vinovatii cu varf si indesat!!!!!
Cristinoooooooo nu mai avem inclinatii spre capace. Ne-a trecut, ieri a descoperit vaselina lui tasu (cica o pusese bine dupa cuier, fara sa stiu eu) si a zis ca e caca dupa ce a dat o limba
. Auzi da tu nu mai bagi mess?????
Doniro si noi am plecat de la mama (casa cu 8 camere) si e mai bine singuri. Dar uite eu in weekend il duc la mama si sta cu el 2 zile, fara sa ma sune. Inainte nici macar nu puteam sa ma duc la coafor ca sarea cu gura pe mine ca are treaba...ca nu sta. Oricum eu ma inteleg f bine cu mama si a fost o experienta cam neplacuta. Acum totul e ok. Consider ca nu trebuie amestecate.
Deci gata ne-am obijnuit cu noua casa. Doarme dus de seara pana dim. Pb e ca se frichineste si iar mi am luat un cap in nas. Mi s-a strambat osu de la nas si-s vanata...ei asa nitel nu f rau. Cred ca ii cumpar o saltea si il arunc in camera lui ca nu se mai poate. Ma trezesc noaptea si-l caut si el cu capul in jos sa sara din pat. Dorm iepureste rau. Asa il las pe saltea si daca cade nu cade rau
.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
gina_butnaru spune:
Nicolica, in sfarsit am reusit sa vad si eu pozele cu tine si baietelul tau, e un scump! 
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker