PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

gina, sar'na!!!! vizionat si eu pozele de la cheful de la cresa!!!! ce mare e cavalerul tau! si ce-i place frisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Kati, sa vezi si filmuletele.

Ca tot vorbeam de crese si gradinite, fetele, puteti sa vedeti in filmulet cum e la noi la cresa.

Mama lui Razvan

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank"> Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Gina pe educatoarea, care il pupa pe cel mic o cheama Mia Herascu?

Babee imi pare tare rau ptr Rebecca. Ma bucur ca sunteti mai bine.

Doniro, parerea mea, daca va mutati, cel mai bine ar fi sa fiti separat, cu intrari separate. Asa suntem si noi cu socrela, noi doua ne mai scoatem ochii, dar per ansamblu e ok. Iar Alex o adora.

Mergi la inceput

legatde gradi, eu nu am de gand sa o dau prea curand. Atata timp cat nu ii lipseste nimic acasa, are cine sta cu ea, nu vad de ce sa ii rapesc din copilarie. Cu un an, maxim doi inainte de scoala o sa fie suficient. Si cand va fi va fi tot o gradinita privata cu predare in limba gimnastica cum zice Doamna C. Aleg una privata din aceleasi considerente, sunt prea multi copii inscrisi in grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutatre mamicute!

Ne-am intors si noi dupa 4 zile la bunica lui Philip, care a implinit 70 de ani. A fost frumos, dar foarte, foarte obositor. Ce bine-i acasa, desi trebuie despachetat, spalat...etc.

Gina, bunt venit in livada . Am vazut pozelecu splendoarea voastra dar si filmuletul de la gradi

Katik
, multa sanatate lui Robi. Superb fulguletzul de nea!

Anasia, esti grozava voi pune si eu in practica retelele. Multzu'

Babee
, esti o mamica fericita...ti se impinesc dorintele! Doi baietei si o fetita, e minunat. Dar ce mai face "baietelul" cu coada paroasa?

va pup

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

www.dropshots.com/nicolica#date/2007-12-02/11:41:03" target="_blank">poze de la petrecerea socrelei

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Gina ce blondut e cel mic. Tare dragutzel.

Nicolica, cecavaler aveti voi acolo. Ce frumos e imbracat. Si socrela ce bine se tine ptr 70 de ani. Multi inainte. Sa va traiasca.

Mergi la inceput

Hai ca iar am scris cu picioarele. Aleg o gradinita privata, pentru ca la stat sunt prea multi copii inscrisi in grupa in jur de 35-40 si nu mi se pare foarte ok. Nu vad cum ar putea fi supravegheati atatia copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sabina, depinde si de educatoare. uite, la noi sunt doua dar sunt in schimburi, si o ingrijitoare. si de aproape doi ani de cind suntem la ele nu s-a intimplat nici o minune. ba din contra, parca a inceput sa invete sa se joace frumos cu jucariile, nu le mai arunca, vorbeste frumos cu te rog, stie sa se joace si cu alti copii si spune scuza-ma ori de cite ori se intimpla ceva.
si nu consider ca i-am rapit copilaria ca am dus-o la cresa si la gradi. ea se cere si simbata si duminica, ca ii este dor de copiii ei de la gradi.in vacanta ma intreba in fiecare zi cind mergem la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Sabina, doamnele de la el de la grupa se numesc: Angela, Elena si Violeta, dar numele de familie si cele de alint (daca Mia e nume de alint) nu le stiu. Poate ca e si doamna Mia Herascu de care zici tu printre ele, dar nu stiu eu.

Nicolica, multumim pentru primire in livada. Acum incarc pozele tale, sa le vad, dar merge cam greu.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput