PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, am votat!
doniro, nu plictisesti pe nimeni, e bine ai ai in vedere toate punctele pro si contra;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Roxana intr-o situatie asemanatoare suntem si noi
Pana la urma am ales pneumologie- nu ma intrebati ce si cum, a fost o alegere de moment pe care acum nu o regret, doar incerc sa-mi iau transferul de la Craiova la Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bysko, sa-ti fie de bine si sa ai multe satisfactii!
fetelor, am pus la cuptor o budinca de paste-stelute cu branzica de vaci;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Multumesc pentru vot, Anasia.

Am pus filmuletele de la ziua lui Razvan-Andrei la cresa.

Mama lui Razvan

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank"> Poze Razvan

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank"> Filmulete [/RO]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

doniro cu riscul de a plictisi fetele trebuie sa iti spun ca eu stateam cu mama intr-o casa mare (aveam 5 camere), teoretic nu ne intalneam decat la bucatarie. Practic a fost mult mai greu si mai complicat. Exista solutia sa stea Daria mai mult acolo sau de exemplu sa stati cu totii de duminica pana joi apoi sa vii la tine, avand in vedere ca e weekend si mai este sotul sa te ajute. In fine, tu stii mai bine, eu doar ti-am expus si varianta nasoala asa cum fetele au si exemple cu happy end.
Sarilla bine ai revenit pe la noi. Mos Nicolae ii aduce lui Alexei un grajd cu animale din plus luat de la Ikea si niste carti (una cu un excavator si altele cu animale)
Genie gradinitele de stat arata astazi mult mai bine decat pe vremea noastra. Gabi01 si gina pot sa ne povesteasca experientele lor - de gabi stiu sigur ca este foarte multumita. Eu iau in calcul gradinita particulara din cauza numarului mare de copii inscrisi la cele de stat, nicidecum din cauza competentei, dotarilor, etc.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ca e vb de gradinite, ma bag si io cu o parere: eu pe fii-mea am dus-o la cresa la 2 ani pt ca nu am avut cu cine s-o las. in afara gramezilor de raceli, a fost super ok. in doua saptamini fata mea a inceput sa vorbeasca, chiar sa recite o poezioara(pina atunci nu spunea decit mama, tata, papa, bebe din astea). s-a invatat cu olitza, a invatat sa manince singura si a avut incercari de a se imbraca/dezbraca singura. apoi la 3 ani a trecut la gradi, tot de stat. in grupa mica a facut doar dans, acum la grupa mijlocie face engleza, dans si inot(au bazin la ei la gradi cu profesor de inot). evident astea se platesc toate separat dar pe luna imi vine cam 2 mil, cu tot cu masa. si sunt f.f. multumita, se ocupa educatoarele f bine de ei, chiar daca sunt multi in grupa (34-35 nici nu stiu sogur). ii duce in vizita prin oras(ultima data au fost la cumparaturi in piata, tema lectiei fiin toamna), au lectii si cu elevi de la lic pedagogic, au si tot felul de musafiri. deci, eu sunt super multumita de gradi aceasta de stat.
scuze ca m-am intins asa mult.
si pe robi il voi da la cresa tot acolo, la gradi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bysko, felicitari! sa fie intr-un ceas bun! acuma o sa avem cine sa ne sfatuiasca cu chestii de specialitate la tuse si multi muci
doniro, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, miruna a punctat f. bine totul. noi stam singuri, tot singuri ne-am descurcat cu toate: copii si casa. a fost f greu mai ales cu bb mic dar ne-am descurcat, asta este.sanatosi sa fiti cu totii ca toate se rezolva.

Mergi la inceput

Genie, iti confirm ce zic Miruna si Kati. Sunt tare multumita de cresa de stat unde merge Razvanel, exceptie facand, cum zicea si Kati, racelile si enterocolitele. Dar astea nu mai conteaza pe langa celelalte beneficii. Si piticul meu a inceput sa vorbeasca mai bine, sa cante si sa danseze, sa faca la olita si multe alte chestii care ma surprind placut in fiecare zi.

Mama lui Razvan

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Maica-mea si matusa-mea sunt mari devoratoare de emisiuni medicale si-mi spuneau ca americanii au concluzionat ca un copil ca sa-si formeze un sistem imunitar competent trebuie sa aiba in jur de 20 de episoade de raceala pe an

Mergi la inceput

Kati, v-am vazut pozele noi. Krisztina e superba in fulg de nea. Bine si freza ta e super! Sa va fie de bine!

Mama lui Razvan

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput