PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
anasia spune:
genie, eu am fost invatatoare dar nu in Buc; aveam in cadrul scolii si gradinita, la parter, cunosteam si cadrele si copiii; nu stiu ce sa-ti spun, ca aveam gradi cu orar normal,dar era in apropiere o gradi cu program prelungit si am auzit numai lucruri bune;e adevarat ca o gradinita particulara are o oferta mai bogata de activitati si materiale didactice (...finantele); eventual vzioneaza mai multe gradi si vezi cum sunt;
am vazut acu 2 ani o gradi particulara din unirii, nu va spun cum arata, e super; tariful era 8 mil, e chiar langa bisericuta, nu stiu cum se numeste;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
SARILLA spune:
Buna!
Long time no see..![]()
Recunosc..nu am mai avut timp nici sa citesc ce ati scris, asa ca nu pot decat sa sper ca sunteti toate bine..la fel si piersicutzele..
Noi suntem bine, cu toate ca un pic cam mushcacioshi...ceea ce ma afecteaza fizic...:)..dar in rest ok..
Unele din voi stiu de la Confesiuni ca am inceput munca, asa ca Razvan sta cu o bona part time..adica de la 11 la 15..am zis ca mai bine sa o iau incet...sa se obisnuiasca..si eu..cu ideea..
E ok cu ea..el e prietenos de fel asa ca nu au fost probleme..si probabil ca de la anul o sa trec pe full time...sa vedem...
Ideea e ca ajung seara acasa destul de tarziu..pe la 18-18.30...si sunt cam obo pentru a mai deschide calculatorul..de multe ori..de asta am lipsit din peisaj.
Tweety
am primit offline-ul tau..suntem bine..a inceput sa mearga si treaba acolo..e ok..pentru inceput..inca nu m-am imbogatit, though...
..va tin la curent..![]()
Consi ce faci? Sunteti bine?Luc ce face?
Muuh, Cristinico, voi? 
si pentru voi..si pentru toata lumea.
Ce faceti de Revelion?Going somewhere? Noi ne-am tot uitat de un sejur pe afara, dar nu cadem de acord asupra locatiei..asa ca inca nu avem nimic sigur..
De Craciun v-ati gandit la cadouri?Noi pentru Mos Nicolae i-am luat o minge care alearga de nebuna prin casa si face diverse zgomote..canta..vorbeste..din astea..si am comandat de pe net un trenulet pe care sa il calareasca el prin casa..un sit-and-go din ala...ca am vazut ca isi doreste..calarea masinutele lui...
Si pentru Craciun cred ca tot jucarii ii luam, ca haine oricum ii luam tot timpul..acum de jucarii se bucura el...
Hai ca m-am intins..pup si sper sa mai intru..Nighty night!
Babee spune:
Fost la pediatra, e bine, am dat si ulima doza de Clarityn si gata..-sa avem grija.
Miruna si eu sunt sensibila rau, credeam ca "simt" inaintea ei dar ea a fost si mai si.
Doniro uite noi in 7 ani am fost doar ocazional pusi in situatia de a sta cu parintii(cand venim in Ro) si vreau sa spun ca pentru noi cel mai bine este singur in casa ta.Acum tu analizeaza bine bine, pune in cumpana si vezi unde trage balanta mai mult, catre mutat sau stat la voi.
Phillip a mers la gradi de la 1.7 ani, permanent program scurt.Asa va merge si Rebecca, restul timpului vor fi cu mine, dar au nevoie de socializare si integrare.La Phillip a functionat bine, nici nu ma gandesc ca Rebecca sa aibe probleme de vreun fel.Pentru mine va fi bine, ma voi putea concentra asupra lui bebe mai mult, voi avea si casa si tot...si ma gandesc sa ma intorc si la part time-ul meu.
Din ciclul la ce poftesc femeile insarcinate:la pantofi de bebe
.Ca m-am facut fata strangareata si ..adun![]()
Nani bun si sanatate tuturor!
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
martta spune:

Emilia Pop& Letitzia

Acum cateva sapt. va povesteam despre ceea ce i s-a intamplat unei cunostinte la Giulesti. Astazi apare subiectul in presa:
http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html
Sper ca, pana la urma, cei vinovati sa plateasca!
katik spune:
off, mi se face pielea de gaina cind citesc asa ceva. groaznic ce se poate intimpla in romania anului 2007!
ne inscriem si noi in rindul piersicutzelor bolnavioare: robi are rosu in git cu urme de puroi si bronsita, drept urmare am primit antibiotic si siropele. tuseste urit, are muci girla, respira greu, nu prea papa ca nu poate inghiti, asa ca mergem mai mult pe lichide.
peste citeva zile mergem la control. si tocmai trebuia sa facem vaccinul de un an. in ritmul asta il vom face prin luna mai cind se mai termina cu racelile

krisztina si ea tuseste un pic dar n-a fost cazul de antibiotic doar ceva sirop de tuse si atit.
multa sanatate dorim piersicutzelor bolnavioare!
anasia spune:
sarilla, 
, ne lipsesti!
martta,Doamne, ce trist! revoltator ce se poate petrece in zilele noastre;auzi, "mi-ati distrus viata..", dar viata care s-a stins? din vina cui?sper ca vor fi pedepsiti cei vinovati si sper sa se ia masuri ca astfel de lucruri sa nu se mai intample nicaieri;
emiliapop letitzia

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Cristina_Ioana spune:
Happy Birthday Emilia si Letitia!!! 

Martta, fara cuvinte....si eu zic la fel, cei vinovati sa plateasca!
Doniro, Miruna are dreptate, trebuie sa iti raspunzi la acele intrebari si sa pui in balanta pro si contra, pana la urma cred ca depinde f mult de relatia pe care o aveti cu parintii. E adevarat ca eu personal nu as ezita si m-as muta la Snagov pt ca am crescut la Sinaia la curte, cu bunici, in casa mare si tanjesc si acum dupa asta. Cu parintii stiti deja ca ne intelegem f ok, deci nu ar fi pb. Urasc sa stau la bloc in Buc asta infect si cum ai zis si tu, poti oricand sa iesi prin oras...are dreptate si Anasia, traficul te-ar dispera, dar hei, cu rabdare treci oceanu' ![]()
![]()
Dar repet, depinde de relatia fiecareia dintre noi cu familia si e foarte imp ca raspunsurile la intrebarile Mirunei sa fie in favoarea voastra si pro mutarii.
gina_butnaru spune:
'Neata fetele!
La multi ani! Emilia si Letitia, sa fiti sanatoase si fericite! 

Cristina_Ioana, nici eu nu l-as fi dat la cresa asa mic, dar n-am avut cu cine sa-l las, pentru ca amandoua bunicile inca lucreaza. Dar s-a acomodat si e foarte bine.
Am uitat sa va zic, votati-mi si mie baiatul la concurs. Concursul tine pana pe 9 decembrie si poate fi votat de la un calculator si un nr. de tel. mobil o singura data pe saptamana. Daca aveti mai multe calculatoare si tel. mobile puteti vota de pe toate. Intrati pe link-ul de mai jos si votati.
http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top
Multumim.
Pupici, 

Mama lui Razvan
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan
ticker
doniro spune:
Fetelor, fiind mult prea insarcinata nu am vrut sa citesc povestea din Romania Libera, deci de asta nu zic nimic despre subiect, nu din nesimtire/insensibilitate.
Muuh, ai pus punctul pe I in multe probleme ref mutatul nostru la Snagov. Nu o sa mai insist cu subiectul asta pt ca sunt pe langa subiect si nu vreau sa plictisesc fetele, dar iti raspund tie pt ca prea ai nimerit-o... Noi am stat asta vara 3 luni acolo, dar intr-un apartament de 2 camere, deci claie peste gramada, si a fost groaznic. Mama nu il suporta pe sot, am ajuns chiar la cearta. Ei sunt dispusi sa ne ajute pt ca o adora pe Daria, dar nu e de ajuns, devreme ce nu doar Daria ar sta acolo, ci si noi. Acum, casa fiind mai mare si eu avand maaare nevoie de ajutor, ma gandesc ca poate o fi mai bine. Sunt sigura ca pt copii va fi mai bine, dar pt noi... nu prea. Oricum, ca o concluzie, vom incerca sa stam acolo si daca nu merge, ar mai fi varianta de a ne face noi o casa, dar tot in curte cu ei, deci nu e mare diferenta...
Gata, am terminat cu subiectul, ca ma oboseste si pe mine, dar pe voi... Mersi mult fetele de sfaturi/pareri.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
gina_butnaru spune:
Martta, imi pare rau de ce i s-a intamplat cunostintei tale, e revoltator, cineva trebuie sa plateasca!
Eu am oroare de spitalele romanesti! N-am fost internata decat cand am nascut, la Sp. Caritas si alea 3 zile cat am stat au fost un chin, abia asteptam sa ajung acasa.
Eu oricum, am avut o rezerva curata si am stat ziua cu bebe langa mine, dar am fost si in vizita la alte prietene si la alte spitale si e teroare, ce mizerie poate sa fie si ce dezinteres din partea cadrelor medicale!
Mama lui Razvan
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">poze Razvan
ticker