PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Genie

Mada erai datoare cu niste poze-surpriza sau incurc eu borcanele?

Genie si Antonia

Genie eu is aia datoare. Nu ai incurcat borcanele. Promit in seara asta sa pun pozele.
Anasia multumim sincer si eu mamir ca am curaj sa merg ca daca ar fi numai dupa noi am stat aici, ca ne costa cam mult concediul asta dar asta e tre sa ne facem si datoria fatza de babutzele din familie ca deja mai avem mai putin de doua sapt si ele vaii da mai apuc. Ma termina frate cu stilul asta si asa am ramas numai cu bunicile si acuma si ele ma terorizeaza ca ele mor si nu apuca sa ne vada si bla bla. E stresant serios. Ca normal ca tin la ele si cand le vad ca mai au putin si ele isi fac si sicriul ma trec fiorii.
Acuma speram sa fie bine si nu imi fie prea rau si fata sa nu se imbolnaveasca ca atunci chiar mor.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Beyyyyy,
da lipseste omul 2 zile si voi harnicute...rau de tot!CAnd mai apuc eu sa citesc?!!
Noi suntem binisor, in sensul ca am dat cu capul (iarasi!) in tablia de la canapea...doar o singura tablie era in rest doar burete..si in aia s-a dus...
Sunt cam ingrijorata ca parca nici cand a dat in calorifer n-a fost asa rau!!
Acum doarme..trebuie sa se trezeasca..sa manance...
Asa ca ne auzim mai tarziu...
Din ce am apucat sa citesc...si sa retin(ca deobicei trebuie sa recitesc!) eu zic asa:
Doniro:sper ca de tine era vorba!..stati singuri....oricat de bine intentionati ar fi parintii tai tot o sa sa nasca probleme....de fapt nu..tu stii cel mai bine...gandeste-o pe toate partile!!
ce subiect?!..gradi...
revin.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Dragele mele, va multumesc la toate pt sfaturi; om trai si om vedea ce se mai intampla la vara. O sa facem o incercare sa stam impreuna, cu riscul de a-i "zapaci" putin pe copii in cazul in care ne hotaram ca tot singuri e mai bine. Dar daca nu incercam, imi voi reprosa sigur ca nu am facut asta pt copii. Plus ca eu cand ma voi intoarce la munca, tot acolo ar fi mai bine sa stam, pt ca lucrez si eu tot la Tarom si ar fi super aproape. Ufff, nu stiu... Sunt multe avantaje, dar e cert ca nu ne-am intelege si tot aiurea e...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Si noi pentru Mosi am ales numai jucarii. Ptr mos Nicolae are un laptop, o placa de lemn cu animale, care canta, lego duplo. Ptr Mos Craciun are un carucior cu o papusa bebe, o rata cu inele, care canta, un pian si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

genie, te asteptam oricind cu drag in timisoara. e un oras frumos, desigur, ca doar e al meu!si la gradi este frumos, paote nu ca la cele particulare, dar noua ne place si asa!
sabina, sigur ca fiecare mamica alege ce este mai bun pt. bb ei!
julax, eu le-am dat la amindoi oscilo, ne-a si ajutat la un moment dat, cind de-abia incepusera simptomele. le-am dat la amindoi cite un tub la 6 ore prima zi apoi 2 tub/zi(dim si seara) inca trei zile. deci, subliniez, asta cind deja se instalase raceala. preventiv dr mi-a zis cite un tub pe saptamina, in aceeasi zi a saptaminii.eu am folosit la amindoi batista bb-ului, la modul intensiv ca altfel n-as fi razbit cu valurile de muci. multa sanatate, sa scapati fara antibiotice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

doniro, hai ca ma bag si eu sa-ti raspund. Eu n-am mai stat cu ai mei de vreo 6 ani, am preferat sa stam cu chirie si de un an si ceva, cand eram insarcinata in 7 luni si nu mai speram sa ma vad la casa mea, am reusit sa ne luam apartament (cu credit, normal).
Dar ce vreau sa zic e ca e mai bine pentru tine si sotul tau sa stati singuri, dar pentru copiii bunica e un mare ajutor. Si pe mine ma mai ajuta mama cu asta mic, il mai las la ea cand am vreo treaba si trebuie sa plec undeva fara el.
Si sa stii ca oricum ar fi, tot apar discutii, pentru ca parintii sunt parinti si tot se baga, ca altfel nu se simt ei bine.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Daca tot a venit vorba de Mos Nicolae, eu am cumparat deja cadourile pentru baietelul meu (1 an si 5 luni) si pentru nepotul (1 an si 10 luni) si nepoata (finuta) mea (3 luni) dupa cum urmeaza: un set de carioci de bebei si un bloc de desen (pentru al meu - ii place sa mazgaleasca), un set de culori si o carte de colorat (pentru nepotel) si un ursulet de plus (pentru nepotica). Si cum Mos Nicolae vine si cu dulciuri, le-am luat si cate un ou Kinder cu surprize (mai mult pentru surprize, ca ei sunt pitici pentru ciocolata, desi nepotul mananca ciocolata de bebei).

Pupici si sa va aduca mosul ce va doriti!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Eu ard de nerabdare sa vina mosul. Sa o avd cum deschide cadourile. Sa vad ce face fata cand le vede. Nu mai am stare. Imi aduc aminte cu drag de zilele copilariei. Parca le retraiesc acum.

Anasia ma bucur, ca am putut sa iti fiu de folos.

Gina si Alex are o placa de desen magnetica. Toata ziua deseneaza acolo. E foarte incantata de ea.

Mergi la inceput

Sabina, placa din aia de desenat am vrut sa-i luam si noi, dar am zis ca e cam mic acum, poate la anul.

Si apropos de mosi, am gasit acum un subiect interesant pe forum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112244

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele hai sa va mai relatez din jurnalul meu de femeie gravida cu pitici la cap.
Azi mi s-a facut pofta de mazare dar asa in stil barbar. Si ce sa ce sa fac ca nu suport mirosurile din bucatarie si nici de mancare cum sa fac sa pap mazare ca salivam la greu.
Bunn culc eu cupilu si ma bag in bucatarie deschid larg usa la bucatarie geamul cu toate ca e frig de numa afara nu mai conteaza ca inghet daca pap mazare.
Si ma pun eu pe facut mazare mai fugeam in curte luam o gura de aer curat mai tineam respiratia mai invarteam in mazare m,ai dadeam la rate iar in bucatarie iar la aer si am reusit intr-un final sa termin mazarea.
Ei si acuma vine partea tare am reusit sa mananc o farfurie plina si nu mi-a fost rau de la ea si tare bun a mai fost.
Na ziceti si voi daca eu is om intreg la minte. Da am mancat mazarea si am reusit intr-un final sa o gatesc deci sunt mandra de mine, da nu as repeta experiant prea de curand.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput