Strumfi de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
ddanagh spune:
Luna am vazut ca ziceai ca vomita foarte rau apa. Eu lui Daria nu i-am dat niciodata apa. Mananca la cca 8-12-4-8 seara. Cam de 2-3 ori pe saptamana, masa de dimineata o vomita. Nu inteleg de ce? insa ieri, pe la ora 7 seara, dupa ce m-am jucat cu ea mai mult, a vomat o gura mai mare de ceva asa ca apa. Deci, dupa 3 ore de la masa, fara sa ii dau ceai deloc. Ti s-a intamplat vreodata sa vomite asa? adica nu lapte?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
samadhi are 70 ani si cred ca a ramas pe chestiile vechi.
Am asa o ciuda pe doctorii astia. Am mai citit si reportajul ala din evenimentul zilei de azi cu ce i s-a intamplat unei fetite la nastere din cauza doctorilor si sunt foarte nervoasa. Pur si simplu nu imi vine sa cred. Iti lasi viata in mainile unor oameni si ei isi bat joc.
Editez ca sa va zic ca ma simt norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut prin asa ceva. Alina stie ca si noi eram suspectati cand Daria a avut ceva probleme de faptul ca as fi stat cam mult in travaliu cu membranele fisurate (16 ore). Cred ca daca era sa ni se intample ceva, il omoram pe respectivul.
Pe de alta parte mai sunt si oameni ca Alina
poze cu Dariuta mea
samadhi spune:
DANA: si Merwana mai da afara apa hai sa ii zic saliva, cand se joaca ba mai mult ea se tot strange de stomac si face ca si cum vrea sa se ridice in sus, azi s-a intors prima data pe o parte singura, daca se forteaza din burta e clar ca iese ce e surplus si poate fi uneori si sub forma de saliva dar cu lapte branzat amestecat.Sau cand ma joc cu ea si tot da din picioare la fel mai poate sa dea afara lapte sau saliva, nu gasesc ceva anormal.Pune-o putin mai sus cu capul si nu va mai voma asa de mult,sau poate deloc.
Nici eu nu ii dau apa Merwanei, si ceai nu vrea deloc,asa ca nu am mai insistat sa-i dau. Anya are dreptate ca ceaiul nu are sens cand ii dai lapte.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
ddanagh spune:
Ei, da sa trecem la chestii mai vesele.
Eu una abia astept sarbatorile astea. Deja am inceput sa imi scot ceva de prin ornamentele de Craciun. Abia astept sa ii vad ochisorii mirati a lui Dariuta cand se va uita la beculete din pom. Ce ochi mari o sa faca
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
merci de raspunssamadhi Pe mine ma ingrijorase pentru ca nu era nici urma de laptic, era doar asa apa (saliva poate - dar era multa).
poze cu Dariuta mea
samadhi spune:
DANA: si eu deabia astept, Merwana e de fel curioasa, sper sa fie cuminte pe avion, din auzite stiu ca copii mici nu sunt linistiti in timpul zborului... Sarbatoriile de iarna sunt foarte frumoase, aici langa mine deja au adus brazi la vanzare si mirosul de brad de afara te face sa te simti ca in povesti....Atat ca zapada s-a topit, poate ca vine iar...
samadhi spune:
DANA: saliva e ceva normal si in cantitate mai mare, va urma ai sa vezi pentru ca fiecare copil mic duce tot felul de lucruir la gura, daca nu are atunci manutele, si saliva e un fel de protectie.Pe la cateva luni cand incepe sa cerceteze totul in jur si cand trebuie sa asiguri prizele si alte lucruri in jur... vei vedea ca baga in gura tot ce e voie si ce nu, de aceea atentie la lucruri mici si marunte, perle, ace,bani, nasturi... sa nu fie pe jos sau la indemana copiilor... Azi am prins-o pe Maxima ca vroia sa se urce pe marginea cadei si sa se uite in oglinda, ei si acolo sunt lucruri periculoase, forfeci, pile de unghii, lame de ras etc... nu stiu ce cauta ea pe acolo dar trebuia sa le inlatur ca cine stie ce ii mai trece prin cap... se pare ca pana copilul nu e total maturizat exista in jur tot felul de pericole... mai ales ca se urca si mai cade de undeva...
ddanagh spune:
E foarte frumos ca vi sa iti petreci sarbatorile cu familia. Asa cred ca sunt cele mai frumoase sarbatori, insa nu pot sa nu remarc diferenta intre atmosfera de pe strazi de la nemti cu cea de la noi. Acum doi ani mi-am petrecut si eu sarbatorile in Stutgard. Am ramas impresionata de cum au putut sa decoreze si cum era amenajata piata din centru. Era foarte frumos. Beai vin fiert cu carnaciori. Foarte frumos. Din punct de vedere al decorurilor la noi e cam kitsch, insa esti cu familia.
poze cu Dariuta mea
samadhi spune:
Noapte buna si somn usor, vise placute.... merg la culcare s-a facut si tarziu.... !!!
samadhi spune:
Dana : da este adevarat.Asa este, ai dreptate.
Merg sa dorm, te pup si noapte buna!!!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si merwana Tahira 17.08.2007