Strumfi de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
ddanagh spune:
...puricii sa te sarute
(asa imi spunea bunica).
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
madabout2003 spune:
Iar am citit pe diagonala..Vroiam sa spun La multi Ani! sarbatoritilor (aici e inca 30 nov
)
Noapte buna!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
karligutza spune:
eu bantui pe net si iata ce am gasit!
Trimitem un gand? - o actiune demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici
De Craciun daruim!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
va spun noapte buna si-un hapciuuuuu!!!!!!!!!!
am racit? 
zzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Trimitem un gand? - o actiune
demna de toata lauda!
niste copilasi pot fi mai fericiti cu ajutorul nostru! www.expres.ro/article.php?artid=332467#" target="_blank">povestea lor aici

haideti de Craciun sa daruim! 

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Luna am vazut ca ziceai ca vomita foarte rau apa. Eu lui Daria nu i-am dat niciodata apa. Mananca la cca 8-12-4-8 seara. Cam de 2-3 ori pe saptamana, masa de dimineata o vomita. Nu inteleg de ce? insa ieri, pe la ora 7 seara, dupa ce m-am jucat cu ea mai mult, a vomat o gura mai mare de ceva asa ca apa. Deci, dupa 3 ore de la masa, fara sa ii dau ceai deloc. Ti s-a intamplat vreodata sa vomite asa? adica nu lapte?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Dana noi am incercat-o cu apa la sfatul doctorului pentru ca se pare ca ajuta la ragait, adica un copil care bea apa ragaie mai usor. Dar a vomitat atat de mult ca asta a fost, nu i-am mai dat.
Da mi s-a intamplat sa vomite si dupa 3 ore ca un fel de apa desi eu ii dadusem numai lapte.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Antoanela23 spune:
La Multi Ani! celor sarbatoriti azi de Sf Andrei!
Noapte buna,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
nma spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu o
. Andra nu mai vrea sa doarma. E fericita ca a reusit sa faca kk. La noi e eveniment ca se intampla la cateva zile.
Aseara m-a disperat. Urla daca nu faceam ture cu ea vertical in brate. Pana la urma am plecat la o prietena cu ea si Alex. Nici nu am putut sa o imbrac la cum urla asa ca am pus o paturica pe ea si am plecat. Mi-a adormit fata imediat in masima si nici nu am stiut ca mai am copil mic. A recuperat tot somnul de peste zi.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
Diana2007 "la Victor e deja a doua noapte 8.30 - 7 dimineata si am reusit sa-l adorm ziua, cu ceva urlete intr-adevar" bafta multa in continuare. Andra peste noapte s-a trezit de doua ori sa manance si inca de doua sa tuseasca. Dar e bine ca nu a plans. Sotul crede ca are ceva ca doar nu plange ea asa dar nu are nimic. Mai sunt mucisori dar ce ei cred ca s-a obisnuit.
veroboroda am vazut pozele cu nasturel. tare mi-a placut www.flickr.com/photos/nasturel/2075943076/" target="_blank">asta. sa pui mai multe poze.
gabiarama de multe ori ma gandesc la tine. nu stiu cu te descurci cu trei piticoti. mie sincer imi ajunge cat se trezeste Andra
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
groxy spune:
Buna dimineata!Stiu ca eu nu am intrat de cateva luni bune pe forum,dar va rog mult de tot dc puteti sa ma ajutati cu un sfat.Strumfita mea de 4 luni(maine le implineste)are foarte multi muci si stranuta mult.Nu am ajuns inca la doctor pentru ca abia aseara am constatat lucrul asta.Pot sa ii dau de la mine putere oscillococcinum?Stiu ca s-a mai discutat dar nu pot sa caut acum subiectul.Dc da ,in ce cantitate?Mentionez ca aseara i-am dat 3ml de Panadol Baby.Pot sa ii mai dau azi?Va multumesc mult!O sa ajung si la doctor dar luni.