Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumesc frumos Luna

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

simo, eu nu te cred. Mei, deci, soacrele stiu intotdeauna mai bine, au experienta, au mai crescut copii, pe cand tu, tu cresti copilul dupa cum scrie pe net, ceea ce este inacceptabil. Pun pariu ca Matei n-are sosete in picioarewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Pentru cine vrea povesti in franceza si engleza, mp3 de descarcat gratuit, am gasit aici:
http://clpav.fr/telecharger.htm
http://storynory.com/category/fairy-tales/

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Le-am adaugat la colectie, multumim frumos.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Simo, tot respectul! asa as face si eu ca tine cateodata..da mi-e greu , ca trebuie s-o aplic pe mama si se face arici daca insist prea tare!naspa e ca ea ma ajuta cel mai mult si cateodata, zic ca ea da' fac tot ca mine, numai sa mai vina din cand in cand; soacra ma asculta, cel putin aparent, ceea ce e bine!
Lia, apropos de cele spuse de Gabi, ai maaare dreptate! cred ca educatia se face in ambele sensuri, da mai repede de la ei catre noi! obosesc incercand sa gasesc o solutie pt cand nu doarme si ma las in voia sortii, zicandu-mi ca s-o da el pe brazda pana la urma, peste o luna, doua, cinci...chit ca voi fi la pensie, ma consolez cu gandul ca la un moment dat, peste timp, voi dormi iar toata noaptea!

Musette, bine-ai revenit si sa-ti traiasca printesa!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by samadhi

Daca Adelise saracuta sufera din cauza laptelui nu ii mai da, cauta sa gasesti raspunsul de ce il refuza si daca refuza noul lapte cu atat mai mult trebuie sa fie un semnal de alarma pentru tine, si nu sa te superi pe mine ca nu iti vreau raul si nici copilei tale. Cauta un pediatru bun care sa ii faca analizele sa vada de ce refuza laptele.
Eu iti doresc tot binele din lume si sa ai zile si nopti linistite alaturi de micuta ta.E ingrozitor sa suferi pentru ea, inteleg asta.Si nu am intentionat sa arunc in nimeni cu rosii.... crede-ma!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Draga mea iti mai exlic o data: Adelise nu sufera din cauza laptelui ci pe romaneste valva stomacului care trebuie sa se inchida pentru a tine mancarea inauntru nu se inchide complet astfel incat ea vomita tot ceea ce nu este consistent. Adica orice lichid. De apa nu mai zic ca e fantana arteziana saracuta daca ii dau apa. Deci laptele e bun pentru ea daca l-ar si retine in stomac. Iaurtul nu se compara cu laptele caci dupa cum ti-am spus din cate am citit inainte sa-i dau copilului, bacteriile continute ajuta flora stomacala, contine proteine asemanatoare laptelui (ceea ce e bine caci ea nu are de unde lua aceste proteine) plus lactoza este deja divizata (cica e de bine, eu nu ma pricep).

Deci repet nu laptele e de vina.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by samadhi

Am cautat la google de curiozitate sa vad ce contine acest iaurt petit filou, si am dat peste asta : https://community.vhi.ie/eve/forums/a/tpc/f/666103/m/271102611
aici sunt mame care spun ca au mancat copii lor care sunt la peste 6 luni si au vomat, dureri de burta etc... si ca contine acest iaurt zahar, chiar daca mai putin ca cel de la danone. Sa spuna Anya ce se intampla cand dai unui copil produse care contin mult zahar...!!!

Hai sa-ti mai raspund o data si apoi am incheiat subiectul. Eu nu am coborat azi din copac sa-i dau fie-mii zahar, stiu si eu ca nu se da zahar pana la un an desi telul meu e sa nu-i dau chiar mai mult. Eu inainte sa-i dau un produs citesc ce scrie pe el. Or exista si cu zahar insa acesta nu are.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">http://www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">http://www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Simo consider ca ai procedat bine. Pai ce tu erai de acolo de mamaliga?

Musetto bine ai revenit.

Stii samadhi uite iti mai spun ceva: nu stiu daca ai auzit de expresia patronising in engleza, este ceea ce faci tu, adica in loc sa-ti exprimi parerea in modul normal de genul "am auzit, mi s-a intamplat, etc" tu tratezi omul de parca a venit din jungla. Draga mea am pus intebarea pe forum tocmai pentru a obtine pareri insa de la persoane care stiu exact despre ce este vorba, care nu ataca si nu ma trateaza cu superioritate. Referitor la sit-uri iti pot pune si eu o duzina cu lucruri pozitive despre iaurt.

Inca astept o parere concreta nu neaparat numai de la Anya ci de la oricine imi poate spune concret ce rau sau ce bun poate face iaurtul. Nu pareri de genul "si copilul vecinei a vomitat de la iaurt" ci concret ce i-a facut iaurtul de a vomitat.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Luna: eu mi-am dat parerea iar daca tu crezi ca e superioritate atunci da-i copilului ce vrei tu si vei vedea repercursiunile... si eu am incheiat subiectul pentru ca vad ca nu intelegi... Sper sa intre si Anya sa isi zica parerea ca pe ea o vei crede mai bine. Stiu din experienta, ca mai ales prematurii fac ceea ce explici tu, si Maxima a facut nu asa de exagerat, dar se intampla si e normal ca la unii sugari sa vomite mai mult si altii mai putin , depinde de valva stomacului care se inchide dupa cateva luni de la sine. Si lu Maxima nu i-am dat niciodata iaurt pentru ca mi-a vomitat in serie laptele, si eu eram saturata ca imi vomita cum bea laptele dar nu am luat-o in tragic ca tine si nu am dat vina pe nimeni, ba mai mult nu am avut pe nimeni sa ma sfatuiasca ci din instinct am facut ce am crezut de cuvinta si pana la urma si-a revenit.
Dar degeaba, imi dau cu parerea ca nu e nimeni sa asculte si degeaba trec altii prin experiente nefaste ca de fapt fiecare trebuie sa ajunga sa isi dea cu capul de pereti ca sa inteleaga ca a gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai fetele nu va mai suparati. Ca toate vor ce e mai bine pentru bebelusii lor si nu cred ca cineva zice ceva rau cu vreo intentie rea asupra vreuneia dintre noi.

Fetelor cred ca toata lumea stie ca zaharul face rau la bebe daca dai prea devreme. Dar hai sa va zic ce mi-a zis mie, cica cea mai buna pediatra din Ploiesti.
Imi venea sa ma dau cu capul de pereti. De fapt, mai bine zis, as fi dat-o pe ea mai intai.
Imi tot spunea sa-i dau intre mese ceai cat vrea copilul. Eu stiind de la Alina ca nu o ajuta cu nimic nu cred ca a baut fata mea mai mult de 50-60 ml ceai pe zi (daca). O data intrata in joc cu aceasta pediatra, o intreb si eu. Ce fel de ceai sa-i dau? La care ea imi zice. Baby calm pe care sa-l indulcesc cu o lingurita de zahar. Eu sar ca arsa. ZAHAR ???? si ea imi raspunde, da zahar. Ce?
ASa ca ce sa mai zic.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

DANA: eu as fi trimis-o sa isi mai faca inca o data studiile... ;)

Mergi la inceput