Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Samadhi, ai dreptate cu instinctul de mama, noi stim cel mai bine cand puiul nostru nu se simte bine si ce inseamna fiecare nuanta de plans sau de marait sau de zambet, ce vrea sa spuna cu fiecare mutrita draguta pe care o face. M-a intrebat azi dr. daca e bine Saby si am zis ca mie asa mi se pare, dar n-am cum sa stiu sigur, iar el a spus ca daca mie mi se pare bine inseamna ca asa e, ca mamele stiu intotdeauna.
Te pup ca trebuie sa-mi trezesc copila sa pape de noapte.

Pentru cine vrea povesti in franceza si engleza, mp3 de descarcat gratuit, am gasit aici:
http://clpav.fr/telecharger.htm
http://storynory.com/category/fairy-tales/

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Salut, mamici si bebelusi :) Am vrea si noi pe lista strumfilor daca se poate (Sonia Elizabeth, nascuta prin cezariana pe 4 august 2007, la ora 5:09 am, 3900 g, 50 cm). Eu am scris cateva mesaje si la burtici, dar avand o sarcina mai dificila, nu am prea fost activa pe forum si nu cred ca ma mai tine minte lumea.
Va pup si pe curand!

mami de (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am zis ca plec dar trebuie sa urez bun re-venit pentru Musetto. Esti cumva in Los Alamos?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Uita-ti aici ce contine iaurturile.... si parerile altora despre asta... las sa vorbeasca altii pentru mine...
www.mumsnet.com/Talk/4/131366
http://www.yoplait.co.uk/petitsfilous/nutritional_information.html

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

MUSSETO: bine ai re-venit !!!!!!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

La multi ani sarbatoritilor de astazi !

Stiti cit de tare ma amuza uneori subiecte de genul "nu-mi doarme copilul noaptea ,hai sa il educam " .Nu de alta ,dar si eu ma confrunt cu asa ceva .Daca cel mic se trezeste si maninca sunt in culmea fericirii , nu ma supar .Dar cind isi incepe mijlociul concertul de urlete in toiul noptii si mai si dureaza 2 ore aproape Off, copil needucat

GABI ,de 3 ori mama
Poze

Of, Gabi, ce inseamna experienta... Tu ai stiut din start sa te amuzi de chestia asta. Cred ca in curand n-o sa am nici eu de ales si o sa fac la fel. Ca vorba aia, daca viata iti ofera lamai, fa limonada! La ora actuala, nu stiu care pe care educa la noi in casa - eu pe Miruna, sau ea pe mine. Cert e ca ea nu si-a schimbat cu nici un minut programul, in schimb eu ma acomodez tot mai mult la al ei.

Multumim pentru urari!!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

musetto eu te tin minte, sa-ti traiasca fetita!

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

musetto, !
Simo, vrei sa fii si mama mea? Macar asa, cu jumatate de norma...

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

la multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!!!simo, rea mai esti, draga mea. Unde e respectu' mai fata de oamenii in varsta,a?musetto, bine ai venitlunitzo www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

valen, draga mea, nu e vorba de lipsa de respect, ci de rabdare. Nu ca as fi o delicata, dar am obosit sa incerc sa fac pe toti sa-mi inteleaga hotararie. Asa ca aplic metoda "asa fac si nimeni nu are nimic de zis in privinta asta" si sincer, e mai sanatos pentru mine asa

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput