Strumfi de iulie-august 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcanquote:
Originally posted by nma
aylin acum am testat pe propria piele cum e sa nu poata copilul sa doarma. concluzia: aseara am adormit imbracata probabil inaintea strumfitei.
acum sunt franta. de dimineata a dormit o jumatate de ora afara (nu a stat mai mult ca ploua) si acum doarme dar dupa ore de tinut in brate. vrea san dar se enerveaza ca nu vine lapticul repede si mama ce mai urla. urla si la suzeta si biberon vrea doar daca nu mai poate de foame. banuiesc ca nu doarme mai mult de 15 min dar tot e bine si asa.
steluta noi am trecut printr-o perioada de 3 saptamani in care nu cred ca a luat 200 gr.
oana andra vine de la alexandra asa ca nu te mai abona la tort ca nu iti dau .
of ca s-a trezit. intru mai tarziu
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
as rade ca ai fost haioasa, dar e de plans. ca stiu cum e! biata de tine! eu nu stiu ce sa fac ca sa scap de chinul asta. dar pana nu scapa de colici nu ma incumet la educatie!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Aylin, nu vreau sa te descurajez, dar cand o sa termine cu colicii, incep sa-i dea dintii Iar "educatie" suna cam rigid intr-adevar pentru un bebelus de trei luni. Dar niste repere ai putea sa-i dai, dar niste repere stabile, stiu ca ai incercat multe dar poate e mai bine sa-ti alegi doar cateva din ele pe care sa i le tot repeti, in timp se va obisnui cu ele si poate ii vor crea o siguranta mai mare si incredere in ea.
Eu ma simt tare acum, va dati seama, ca la Victor e deja a doua noapte 8.30 - 7 dimineata si am reusit sa-l adorm ziua, cu ceva urlete intr-adevar, dar a functionat ce am tot citit.
Bafta !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
mychydutza spune:
mai da' cum pana mea pot fi soacrele astea asa de rele??????? sunt mama de baiat si sper sa nu ma prostesc la batranetze! doamne fereste! nu mai stiu cine zicea ca a ramas fara lapte din cauza scortzosheniei...cred ca a mea ar vrea sa nu mai am , doar doar i=oi da lu' fiimiu ceai cu biscuitzi asa cum ma tot "sfatuieste"......
......si in alta ordine de idei, e bine sa=i spui omului in fatza ce te doare. dupa "explozia de la Zalau", nici macar nu m=a sunat sa-i zica lu nepotsu la multi ani! de venit nici vorba!din punctu meu de vedere e mai bine asa, decat sa=i suport toate idiotzeniile pe care i le fata mintea!
imi aduc aminte ca de Mihail& Gavril, m-a sunat si a inceput sa planga la telefon ca vai ce o fi cu ganglionii lui Andrei(asta dupa ce-i spusesem de 1000 ori ca e totu ok), si ca cine stie ce are: leucemie sau nu mai stiu ce.........va dati seama cum m=am simtit! asta asa doar de dragu de a face rau! na' ca iar m-am ambalat cu subiectu "soacra"! scuze!!!!!
*mihaela*
alexi22 spune:
LA MULTI ANI celor care poarta numele de Andreea si Andrei!!!!!!!
Raportam noi azi am papat un pic de iaurtel si ne-a placut f mult ba chiar am inceput sa plangem ca vrem iaurt si nu lapte(dar cum vrem noi),dupa aceea am fost la plimbare cu Adelise(Luna).revin ca plnge..
mami degiulia rebeca 13.08.2007
oaana spune:
Fetelor,ajutati-ma si pe mine va rog sa salvez in computerul meu povestile de pe forum,eu dau copy-paste dar nu merge de nici o culoare.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
CarlaV spune:
Oana, da "save target as" si le pui in ce director vrei.
Timi, multumim pentru povesti. As vrea si eu daca stie cineva unde gasesc niste povesti in limbi straine pentru cand ma plictisesc sa citesc la bebe. Multumesc anticipat.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
CarlaV spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor de astazi, mamici, tatici si bebici.
Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni la 4 luni si 3 saptamani, copila a ras continuu, doar la intepatura a zis "piu". Are 7,2 kg si e lunguta, n-am masurat-o. Doctorul a verificat-o pe toate partile si a zis ca e dezvoltata ca un copil de 7 luni. Am vorbit si despre diversificare si ma bucur ca in linii mari a confirmat ceea ce imi conturasem si eu in minte, cu singura obiectie ca cereale cu gluten nu-i voi da dupa 8 luni ci dupa 1 an. Deci noi vom incepe de Sf. Ion cu piure de legume, daca nu-i place incercam iar dupa cateva zile, nu e bai.
I-am zis doctorului ca ma streseaza cunoscutii ca nu i-am dat pana acum nici macar suc de fructe si el m-a intrebat, eu daca vreau sa slabesc ce aleg, sucul de fructe sau laptele? Si cum bebe nu trebuie sa slabeasca inca, ramanem pe lapte de la mami.
veroboroda spune:
buna fetelor din nou.Am si eu poze cu printesa mea.
http://www.flickr.com/photos/nasturel
CarlaV spune:
veroboroda, foarte draguta nasturica ta, pune mai multe poze .
Luna1 spune:
Mai este tort?
La multi ani Andreeutelor si Andreilor si sa creasca mari si fericiti, iar adultilor sa li se indeplineasca toate dorintele.
Multumesc pt sustinere, eram cazuta in butoi dar mi-a trecut cand am vazut azi asa frumusete de Giulia fetita lui Alexi. Am fost in vizita la ea, am iesit la plimbare cu fetele si tare bine a fost, pacat ca nu e vara si ca nu stam mai aproape.
Eram suparata caci sotul meu mai da cu bata in balta din cand in cand insa azi era numai zambet deci l-am iertat. Ce sa fac, chiar perfect nu poate fi si el saracu', numai eu sunt perfecta.
Acum intrebare pt mami de Anya daca e pe aici: am gasit iaurtele pe care scrie de la 4 luni, azi i-am dat Adelicioasei dupa ce m-am documentat aseara pe net si n-am gasit nimic scris de rau. Sa-i mai dau sau nu? I-a placut la nebunie binenteles (normal ca pe langa cerealele alea fade clar e bun). Si daca am voie sa-i dau de cate ori am voie saptamanal sa zicem?
Sapt viitoare as vrea sa incep si morcovelul si usor usor si alte legume, graba e ca trebuie cumva sa scap de vomitat insa am inteles ca pana la 6-7 luni nu trebuiesc scoase mesele de lapte, adica nui trebuie inlocuita niciuna in concluzie eu ce fac?
Va pup pe toate.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)