Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Ei uite ca am dat-o-n bara! Scuze, Diana.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

La Multi Ani si din partea noastra tuturor ce poarta numele Andrei/Andreea si derivate !
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de o asa zi mare !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce m-ati amuzat cu cerealele alea? Cine e pana la urma fericita mamica de BB care papa cereale? Hai ca incerc sa o depistez eu.

Luna, daca nu apari azi, eu intru dupa tine in butoi, pe bune. Uite, fetele te imbie cu tort, cu shampanie.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Nu nu ma grabesc deloc cu diversificare, care oricum mi se pare o nebunie, am inceput doar sa-i dau cereale, suntem la stadiul de o lingurita cereale si 5 de lapte..o fii bine, o fii rau, nu stiu, am zis ca poate il mai ajuta si la reflux, nu exista masa, doar cea de seara, la care sa nu dea afara

Gata, am gasit. Era Camelia. BB papacios de cereale. Si ca te intrebai daca e bina sau nu...am vazut ca Anya o incuraja pe Luna sa-i dea cereale Adelicioasei, tot din motiv de reflux. dar te lamuresc fetele mai bine.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

la toate o prajitura din partea mea si un MULTUMESC pentru urari !!! Al doilea meu nume este ANDREEA la fel ca si la Maxima, zi pe care am sarbatorit-o mereu....
La toate

Azi am fost la control, Maxima e mult mai bine cu plamanii dupa bronsita acuta, iar Merwana are 61 cm si 5930g.

Acum urla scuze trebuie sa intrerup....
LA MULTI ANI!!! Multa fericire si sanatate la toti sarbatoriti acestei zile...

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

quote:
san n-am mai avut dupa 3 saptamani datorita soacre

pentru socrela. daca vrei sa te descarci, ne poti povesti despre ea aici. (am inteles ca in fata nu prea ii poti spune multe). Si te luam la noi in club - Barfitoarele de soacre.

Diana, (diane_dun) de acum poate veni si la tine Craciunul. Ai steluta, brad ce-ti mai trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

scuze, am incurcat rau de tot - era camelia cu cerealele mi s-au innodat ochii cand scriam mesajul

timi, multumim de povesti

si multumim tuturor de urari!

luuuunaaaaa, vino pe la noi, pliiiiiiizzzz!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Gata, am gasit. Era Camelia. BB papacios de cereale. Si ca te intrebai daca e bina sau nu...am vazut ca Anya o incuraja pe Luna sa-i dea cereale Adelicioasei, tot din motiv de reflux. dar te lamuresc fetele mai bine.

Oana, multumim ca ne-ai descurcat! Da, aaam stelutaaa meaaa, sunt... nu, nu era asa. Iar Craciunul e dupa colt. Am vazut ca deja au inceput astia cu reclamele de sarbatori.

Rectific: Camelia, succes cu cerealele, sa-i faca bine la reflux puiului tau!

Mai vroiam sa va povestesc ceva din categoria "acum un an...". Acum un an, aveam programare la dentist pt o operatie destul de palpitanta, in speta, scoaterea unei masele de minte care nu-mi iesise si mai era pozitionata si rau, adica risca sa impinga in radacina celei de alaturi. Bineinteles ca asta implica anestezie (si inca una serioasa) si eu nu stiam ca eram . Bafta mea a fost ca m-a convins tata sa nu ma duc. Mi-a zis: "Te doare maseaua?" Eu zic:"Nu". "Atunci de ce vrei sa te duci?!!" Eu:"Pai daca imi strica maseaua de alaturi?!", la care el: "In locul tau, mi-as asuma riscul...". Si mi l-am asumat . Drept care, sunt fericita posesoare a maselei cu pricina si in ziua de azi. A! Si am un copil sanatos.

Editez sa sterg o virgula care mi-a scapat intre subiect si predicat, sa nu ma ia la fuga doamnele profesoare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

aylin acum am testat pe propria piele cum e sa nu poata copilul sa doarma. concluzia: aseara am adormit imbracata probabil inaintea strumfitei.
acum sunt franta. de dimineata a dormit o jumatate de ora afara (nu a stat mai mult ca ploua) si acum doarme dar dupa ore de tinut in brate. vrea san dar se enerveaza ca nu vine lapticul repede si mama ce mai urla. urla si la suzeta si biberon vrea doar daca nu mai poate de foame. banuiesc ca nu doarme mai mult de 15 min dar tot e bine si asa.
steluta noi am trecut printr-o perioada de 3 saptamani in care nu cred ca a luat 200 gr.
oana andra vine de la alexandra asa ca nu te mai abona la tort ca nu iti dau .

of ca s-a trezit. intru mai tarziu

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by nma

aylin acum am testat pe propria piele cum e sa nu poata copilul sa doarma. concluzia: aseara am adormit imbracata probabil inaintea strumfitei.
acum sunt franta. de dimineata a dormit o jumatate de ora afara (nu a stat mai mult ca ploua) si acum doarme dar dupa ore de tinut in brate. vrea san dar se enerveaza ca nu vine lapticul repede si mama ce mai urla. urla si la suzeta si biberon vrea doar daca nu mai poate de foame. banuiesc ca nu doarme mai mult de 15 min dar tot e bine si asa.
steluta noi am trecut printr-o perioada de 3 saptamani in care nu cred ca a luat 200 gr.
oana andra vine de la alexandra asa ca nu te mai abona la tort ca nu iti dau .

of ca s-a trezit. intru mai tarziu

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

as rade ca ai fost haioasa, dar e de plans. ca stiu cum e! biata de tine! eu nu stiu ce sa fac ca sa scap de chinul asta. dar pana nu scapa de colici nu ma incumet la educatie!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput