LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
lizzy spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
maine este ziua baiatului nasilor nostri si nu stiu ce sa-i luam cadou implineste 12 ani,sunt in plop si plopul in aer
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
la 12 ani cred ca a depasit faza jucariilor clasice
laura, recunosc ca m-ai facut sa rad am un prieten mai nebun el de felul lui care-mi tot zice ca la 14 ani imi duce fiul la femei... deci... inca rad cand il aud, desi nu stiu cum voi reactiona atunci
oricum, am un nepot care la 13 ani e ahtiat dupa jocuri pe calculator. si pt ca noi nu suntem... ii dam bani sa-si ia ce vrea.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
madaluta spune:
Am gasit postarea asta la capitolul "bucatarie"...ce parere aveti? ati incercat? se merita?
"fetelor, vroiam sa va spun unde gasiti mezeluri fare conservati, just in case ca vreti sa incercati, in complexul Floreasca, la raionul de carne, penultima vitrina pe dreapta;eu am fost acolo sambata, si am luat cite ceva pt fetita mea;preturile sint...astronomice!!!
muschi file 750.000 lei/kg
pastrama din piept curcan-1.800.000 lei /kg
pastrama de oaie-650.000 lei/kg"
Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
lizzy spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am gasit postarea asta la capitolul "bucatarie"...ce parere aveti? ati incercat? se merita?
"fetelor, vroiam sa va spun unde gasiti mezeluri fare conservati, just in case ca vreti sa incercati, in complexul Floreasca, la raionul de carne, penultima vitrina pe dreapta;eu am fost acolo sambata, si am luat cite ceva pt fetita mea;preturile sint...astronomice!!!
muschi file 750.000 lei/kg
pastrama de oaie-650.000 lei/kg"
Madalina 16+
Darius la 11 luni
VIENA
nu. mi-ar sta in gat
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
ruxandra_sb spune:
Noi facem bagaje, diseara plecam spre Cta unde avem botezul Andreiei Catinca. De abia astept s-o vaz.. probabil ca n-o sa mai recunosc gagalicea.
de Sf Andrei tuturor celor vizati.. , acu nu amintesc decat a_deju, deeA si.. nu mai stiu..
Acs, da si eu stiu ca la noi in tara nu exista acest tip de meningita. Dar lui Grigore i l-am facut, fiind inclus in Infanrix. Lui Matei nu.
Marani, atunci asteptam, nu-i bai.
Bambo, si eu zic ca la 12 ani ar sari peste masinute.. eu as sugera o carte, carti. Stiu, stiu ca putini mai citesc dar.. poate, poate si avand-o la dispozitie. Eventual o enciclopedie. Sunt tot felul de chestii f intreseante si atractive..
.. daca nu mai vb, va imbratisez si
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
mamaana spune:
imi e dor de voi!!
am avut o noapte alba cu Stephanie; cred ca a fost de la dinti, iar din cauza plansului nu mai putea respira
la multi ani Andreelor si Andreilor !!
la multi ani fulguletilor si mamicilor care si-au serbat ziua zilele astea !!
bambo cred ca ii poti lua linistita un joc gen lego (din cele pentru barsta lui - gen bionicle)
scuze ca nu am citit decat ultima pagina
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
lizzy spune:
......... si noi! si noi plecam!...
dar la sovata, nu la constanta...
daca ma lasa ianis va scriu din piscina
sau de pe partie
desiree spune:
quote:
Originally posted by madaluta
[muschi file 750.000 lei/kg
pastrama de oaie-650.000 lei/kg"[/i]
Madalina 16+
Darius la 11 luni
VIENA
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
desiree spune:
ruxandra, drum bun si sa fie intr-un ceas bun!
bai ce tampa sunt: pai cum am putut sa nu felicit mama de motan? si pe DeeaA? si pe alte Andre-le si Andrei-asi?
de SF ANDREI !!!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
lizzy spune:
da-da-da, merci desiree, tot vedeam ceva cu andrei si andree...
offff, se vede ca n-am dormit noptile astea, da?! apropos, citatul tau l-am citit azi-noapte la 3...
tuturor andree-lor si andrei-lor !!!
panaa spune:
buna dupa-amiaza! am incercat sa citesc "macar" acest capitol dar mi-e sa nu se trezeasca iepurasha...asa ca : LA MULTI ANISORI FULGULETZILOR CARE AU ATINS PRAGUL DE 1 ANISHOR!!! Multa sanatate si fericire!!! Sa cresteti mari si voinici!!! Felicitari si la mai bine mamicilor si taticilor!!!
LA MULTI ANI!!!! Tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua numelui: ANDREEA, ANDREI!!!!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei