LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
hm.. vaccin antigripal... ce sa va zic, prea mare lucru nu e, decat ca la mine n-a functionat niciodata partea cu "anti", a fost doar gripal, si gata :) deci...cam de cand imi aduc eu aminte, in perioada de sfarsit de toamna, cum ma prindea mama, cum arunca cu vaccinu'-n mine... breee, si daca nu boleama 'fo doua saptamani dupa, de nici mama gripelor dac-o faceam n-ar fi avut acelasi efect pe mine... plus mana intepata, complet inutila vreo 10 zile, ca abia puteam sa misc din deget, nici nu cutezam sa sper a indoi din cot... si tot asa, in fiecare an, pana anul trecut cand am zis pas, ca eram cu burtok, si aproape de termen, si n-aveam chef sa nasc fara o mana (ca si cum foarte utila mi-ar fi fost..) si cu mucii atarnand pana la brau.. iar de-acum incolo, tare ma indoiesc ca l-oi mai face vreodata... asta e povestea mea, ca mihaiul danseaza din buric dupa fiecare vaccinare, n-are nici pe dracu'..si daca stau bine si ma gandesc..nici nu cred ca l-am vazut vreodata racit... da' io, sincer, mai bine ma pup pe gura cu gripa insasi, decat sa mai suport reactii la vaccin :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bamboletta spune:
Salutare
Laura-pt ce este vaccinul "act HIB"?
Dianarus-nu ii voi face vaccinul antigripal,cu toate ca eu l-am facut de cand fac vaccinul nu am mai avut probleme
Dandusa-ce mai face chinezoaica?
Danita-
Dia-pt Oana
Desiree-f interesant articolul
Ktrinel-
tot mai scumpa Julia
Yagmur-uitasem de ginerele meu La multi ani Andrei
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
deeaA spune:
Urez si eu(cu intarziere)TUDOR,OANA,OCTAVIANSA FITI SANATOSI SI IUBITI SI FELICITARI MAMICILOR PT,BEBEII CARE SUNT ACUM!
ASIZA ma bucur enorm ca a-ti scapat de spital,Denisucu e un scump,pt primii pasi!
YAGMUR am vazut poze cu LUCA burtos si frrruummmmoosss foc!
DANITAfrumoasa povestea nasterii
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
bamboletta spune:
maine este ziua baiatului nasilor nostri si nu stiu ce sa-i luam cadou implineste 12 ani,sunt in plop si plopul in aer
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
maine este ziua baiatului nasilor nostri si nu stiu ce sa-i luam cadou implineste 12 ani,sunt in plop si plopul in aer
Aniversare 1 An
luna 13
jucarii...... am vazut in carrefour, de fapt a vazut florin, o jucarie...o pista cu masina, cu telecomanda si multe multe chestii. florin vroia sa i-o ia lui dani....eu ca e prea mic....florin cica: "da, dar ma joc eu cu ea pana creste el" nu stiu cat era, dar parea f faina si ma gandesc, ca la 12 ani, s-ar putea juca cu asa ceva. inca ii place si e destul de mare sa nu le izbeasca de pereti.
acs ziceam ca ne-a recomandat pediatra acest vaccin. eu am cautat pe net (dar am citit in viteza), am vazut doar ca e pt otite, pneumonii si nu mai stiu ce. asa....i-am rasp si lui bambo (similiceanu mi l-a recomandat) si dianeirus
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
la multi ani Andreilor si Andreelor
sa ne traiasca si sa dea si ei(ele) cate o visinata ceva...
Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
acs spune:
Laura, eu le-am facut copiilor mei vaccinul asta, tot la recomandarea doctorului. Vaccinarea cu Act-Hib se face pentru a evita infectiile cauzate de Haemophilus influenzae tip b, printre care si meningita. Doctorita de familie spunea ca la noi in tara nu este necesar acest vaccin, pentru ca nu ar fi cazuri de meningita de acest tip. Dar noi am preferat sa mergem pe mana pediatrei.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
quote:
Originally posted by marani
DIANOCICA, am vb cu Oanacat si vrea sa se meet cu tine (voi) la Kidex. Daca mergi (mergeti) imi zici si mie ziua si ora? multumesc
RUXANDRA, cd-rom-ul e stricat, bubamara mi l-a "rezolvat". Asa ca momentan nu pot pune poze. Rabdarica...ca recupereaza marani....am plans azi cu lacrimi de crocodil....mi-e ciuda ca iar "mi-o trage" viatza....
cititzi in Evenimentul Zilei despre Miruna, un pui ce are nevoie de noi:
http://www.evz.ro
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
cuscra draga, daca te pot ajuta ce ceva... orice...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
deeaA spune:
ADA, KAAN,TODORSA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI MULTA FERICIRE SA LE ADUCETI PARINTILOR!
ANDREILOR,ANDREELOR(mamici,bebici,tatici)sa fim sanatosi si iubiti!
DESIREE f.interesant articolul
KTRINEL e o scumpa Julia cu obrajiorii aia
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006