LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

da-da-da, merci desiree, tot vedeam ceva cu andrei si andree...
offff, se vede ca n-am dormit noptile astea, da?! apropos, citatul tau l-am citit azi-noapte la 3...

tuturor andree-lor si andrei-lor !!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

deci tu in loc sa te odihnesti cand ai ocazia bantui pe forum si te cultivi...asta da viata traita din plin!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

LA MULTI ANI!
CELOR CARE-SI ANIVERSEAZA AZI ZIUA
fulguleti, minunate sau colegi de camera
dianarus modele faine de invitatii si alte chestii personalizate ai www.birthdayinabox.com/personalized-party/dir.asp?offset=0&tab_cat_id=7&subcat=122" target="_blank">aici

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

uffff, m-am prins din urma....

sunt un pic cu morcovul bagat.....azi-noapte, ana se tot fastacea...cand pun mana pe ea: frigea...luat temperatura: 37.9, ea care nu a avut nici dupa vaccinuri mai mult de 37......mai tarziu, 38.2.....ooops, i-am dat 2,5 ml nurofen.....trecut temperatura, adormit iepurasha.....dimineata, iar, 37.9.......2,5 ml nurofen....scazut din nou temperatura.....acum doarme, dar nu mai frige......CE-O FI DOAMNE?!?!??!?

en fin....in alta ordine de idei:
ASIZA BINE ATI REVENIT ACASA!!!! Sa fiti sanatosi, ca voiosi am vazut ca sunteti indiferent de situatie.(vazut pozele din spital) Bravo voua!!! Felicitari pentru moralul tau Oana....desi erai cu puiul in spital ai gasit resurse pentru a te gandi si la restul fulguletzilor!!!!!

BAMBO ca si idee de cadou eu ti-as sugera un joc puzzle sau ceva gen monopoly....doar o idee......cauta la sectiunea jocuri educative...

revin....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

panaa, or fi dintii? sau i-o fi cald?

varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

desiree sincer, m-am cam panicat pt ca ea nu a mai avut temperatura asa de ridicata.....plus, i-au iesit deja 6 dintisori fara sa fi avut febra sau diaree....exceptand maraielile si nesomnul.....iar cald, nu prea cred...este imbracata intr-un body cu maneca lunga, subtirel, pantalonasi subtiri, fara sosete.....iar in casa sunt in jur de 22 grade.....ufffffff

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a dormit 30 min la pranz. sunt rupta...........oare de ce nu mai doarme de vreo cateva zile???? si de muci si de dinti si de mers....stiu, stiu, dar mooooor. aveam chef sa gatesc, ma bagasem in bucatarie si ma apucasem frumos de curatat, taiat, etc....acum sunt toate imprastiate si el vrea sa bage degetele.........vreau sa vina floriiiiiiiin

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Erika,
ce face Ingrid?

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Ingridutza e bine, dar cam maraita. Are gingiile f inflamate si se pare ca asta-i cauza. In rest, toata ziua merge, dac cu asa o viteza ca ma impresia ca alerga. Vorba lui Katrinel, acum parca e mai neatenta si se impiedica mai des.S-o crede stapana pe picioarele ei!
O viitoare intalnire cand mai avem? Eu as vrea sa merg la babyexpo pe 6 dec dar cel mai probabil fara Ingrid.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

apropo de vorba UN PRIETEN, LA NEVOIE SE CUNOASTE.....azi-noapte (3.15), cand am constatat ca iepurasha are febra, ce credeti ca am facut: AM DESCHIS DC-UL SI AM CITIT PASII DE URMAT IN CAZ DE FEBRA DE LA INCEPUTUL CAPITOLULUI....asa ca muuuuulti MINUNATELOR!!!
....si cand ma gandesc ca vroiam sa va parasesc......

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

multumim de idei

Ruxandra,Dianarus-drum bun si distractie placuta
Madaluta- ce preturi

dupa ce m-am chinuit sa o imbrac cand am iesit afara a inceput sa ploua ne-am plimbat un pic printre picaturi de ploaie si ne-am intors frumusel in casa

vad ca tot mai multe "minunate"nu mai posteaza pe forum

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

bambo, asa si noi, am iesit pe soare, a venit inghetul, picaturi de ploaie rece-rece, fatza intepenita, mucii ne intrau in gura..am stat o ora si ne-am carat

eu cred ca le dau prea mult copchii de furca "minunatelor" de nu mai au timp de noi!

panaa, vazushi ce folositoare putem fi cateodata? ( ai vrut sa fii trendy?)...urmareste-o pe ana si cu alte simptome, poate a fost doar un puseu...si nu ar fi rau sa suni si pediatra

varsta Octavian;

Mergi la inceput