***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vali5 Distractie placuta la munte! Am fost si noi asta vara la Lepsa si a fost foarte frumos.

Imi mai da si mie cineva linkul de la prajitura inteligenta, ca nu l-am salvat si vreau sa fac si eu maine sau poimaine prajitura. Multumesc

roxicucu Ne spui si noua retetele la torturi? Mi-au lasat si mie gura apa

Vlad Stefan de Monioasa Ce mai faceti?

Diana Gabriela de Lilky printesa mica

Pana acum i-am facut juniorului supa crema cu pui si legume amestecate. Azi i-am facut separat pui, albituri si morcov si am observat ca prefera legumele, puiul nu prea ii place; l-a mancat, dar s-a strambat atat de tare, ca m-am prapadit de ras

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am vazut ca puneti ulei in macare la capsunei. Am gasit si eu ulei de porumb, dar nu am stiu de care sa ii iau.

Care e mai bun, cel rafinat sau cel nerafinat?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

kid, uite aici link-ul catre www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/prajitura_desteapta-540/" target="_blank">prajitura inteligenta
Pana acum eu i-am pus doar de 2 ori ulei in mancare lui Andrei, si de fiecare data a fost ulei de masline, dar nu stiu daca rafinat sau nerafinat.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Distractie placuta maine fetelor din Constanta .

vali si noi am fost acum cativa ani la un revelion la Lepsa. E chiar frumos acolo. Poate prindeti si ceva zapada. Hai ca noi nu am mai ajuns la mare in toamna asta. Da raman datoare cu intalneala pentru la anu'.

I-am facut Mayei 1 mar + 1 biscuite si a mancat cam juma de cantitate. Cred ca i-a placut. Mai incercam si maine.

Somn usor!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

mica, m-am uitat pe net la vreme in Lepsa si arata ninsoare pentru zilele in care vom fi noi acolo. Tare mi-as dori ceva zapada sa ii dau pe fatuca lui Andrei .

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Mary.lou o prietena din spania se foloseste de microbuze(maxi taxi) care fac ruta romania spania; nu stiu cat costa dar ea zicea ca e cel mai ieftin; a plecat din tara cand avea fetitza ei 6 luni si si a trimis tot pe maxi taxi(carut,roboti de bucatarie… tot ce o costa mult pe avion).

Graviduta,si bia a luat putin in greutate luna trecuta si deloc in inaltime 2 luni,dar acum in noiembrie a luat800g si 5cm; eu pot sa spun ca am reusit sa trec cu brio de inceputul asta greu al diversificarii,in sensul ca bia papa acum un castronel de fructe si unul de legume pe zi; sa stii ca nu m am stresat cand nu a vrut si nu m am luat dupa nici o regula;am lasat o pe ea sa mi faca reguli;cand nu a vrut deloc I am dat lapte si am zis ca are ea timp o viata sa manance;bia daca o fortez isi provoaca stare de voma,se inroseste,zici ca nu mai are aer(…. Am tras niste sperieturi…. Vai de mine….) poate si asta e motivul pt care nu am fortat o.eu am lasat o si cu papusa ei care ajungea dupa fiecare masa in masina de spalat.

Angelabv,am vazut si eu pozele;e o frumoasa!

Roxicucu, nu ne servesti sip e noi cu o felie de tort?alege tu pe care il tai!

Piticasigogosica stiu ca trebuie date multe lichide la febra(pt a evita deshidratatrea;mi a mai zis dr sa nu invelesti cu patura groasa,ci cu una subtire sa lasi aerul a circule. acum am vazut ca e mai bine cosmin.

de doua zile bia cand sta singurica in camera silabiseste(cu sunete foarte clare) MA MA MA BA BA MA BA MA BA.
si tot bia, cand o tineam eu frumos si dragastos in brate, ma apuca cu mana dreapta de cateva fire de par de la ceafa si in timp ce eu ii tot ziceam 'nu mama ca doare....' ea incepe sa rada si cu mana stanga imi lipeste o palma pe obraz....ea vroia sa mi arate ca ma iubeste(traduc eu...)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

lauradi, de unde e luat poneiul? ca-i tare frumos si vreau si eu pentru Calin.
didialex, mie mi se pare foarte buna treaba cu calirea, am procedat si eu asa in general. dupa parerea mea faci foarte bine.
mica, eu o sa-i amestec marul cu faina de orez amestecata in prealabil cu apa. eu stiam de gluten ca se da mai degraba de la 8 luni.
liviana, felicitari pentru papa. ce haios ai povestit cu muscaturile
ankaa, tare faza cu parfumul. sper ca ti-a trecut supararea cu soacra, poate ai putea sa ii spui sa nu mai spele asa dimineata.
angelabv, ce fain ii sta Nicolei cu rochita mov! e dragut vanul vostru, nici mie nu imi plac masinile mari ca nu pot sa le parchez ca lumea
kid, fetele ziceau de ulei de germeni de grau. mie mi-a zis pediatra de unt si ii dau asa ca sa mai adaug ceva calorii la masa de legume, ca mai astept cu carnea.
vali5, distractie placuta maine si la Lepsa, sper sa aveti zapada!
graviduta, sunt de acord cu sfaturile lui androix. si mie mi-a luat Calinut de cateva luni incoace numai cate 300 de gr, cand trebuia sa ia 500 sau chiar mai mult si nu m-am stresat. s-a mai zis pe aici ca fiecare copil e unic cu mancarea si luatul in greutate. ideea e sa incerci sa fii calma si flexibila, da-i sa pape cand ii e foame si nu la ora fixa, lasa sa treaca cateva ore de la masa de fructe la cea de legume ca sa pape si legumele. nu trebuie sa faci fix cum zice pediatra, ci cum simti tu ca e mai bine. eu nu sunt de acord cu sanzyme ala pentru apetit, asa o stimulezi artificial sa manance, nu cand cere organismul ei, si poate ajunge sa nu mai stie cand ii e foame cu adevarat. o sa citesc si la subiectul diversificare. sper ca nu te-am deranjat, e doar parerea mea

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare!
Azi am avut un urlator de copil.Nu i-am intrat cu nimic in voie.Si afara a urlat dar cred ca din vina mea ca -i era foame.Pai cine sa-l mai inteleaga :o zi mananca la 3 ore alta la 4.Noroc ca am avut biberonul la mine.
Sa va intreb:am facut ieri vaccinul Infanrix si ca niciodata pana acum s-a intarit locul din jurul vaccinului si e usor rosu.La celelalte vaccinuri n-a avut nici o reactie.Nici acum nu pare sa-l deranjeze.I-am dat si in seara asta o lingurita de panadol preventiv.
Andrada,noroc cu voi ca altfel nu alaptam decat cateva zile adica pana ma plictiseam de pompa, si manca rares de toate.Din ale doctoritei :acum nu-i dai decat apa chioara.
Cum e cu branza asta?e bun laptele asta pasteurizat?
Aceeasi doctorita ne-a prescris in loc de fier(8 picaturi)MIXAVIT.Eu n-am gasit nimic pe net despre siropul asta?Voi ati auzit de el?
Pupici pt toate capsunelele in special pt cei bolnaviori(Cosminel)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Ma retrag in dormitor. Si maine nu voi fi acasa, asa ca o sa lipsesc o zi. Va pup pe toate!

Si urez multa sanatate si fericire tutoro sarbatoritilo de maine!

La multi ani tuturor capsunicilor ce poarta numele Sfantului Andrei!

David Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella_74
Cezar Andrei de MicaM
Eduard Andrei de Cioaca
Octavian Andrei de Yoyoyo
Andrei Cristian de Ancamari
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de numai_eu
Patrick Andrei de Mary_lou
Octavian Andrei de Michigan
Theodora Andreea de Mariac_75

Si daca mai sunt capsunei cu numele Andrei dar nu sunt in listuta ii pup si pe ei si le urez la multi ani!

La multi ani tuturor mamicilor cu numele Andreea (nu o stiu decat pe Androix)!

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

carstea, si lui Calin i s-a intarit locul vaccinului ultima oara, dar a trecut dupa ceva zile. branzica nu se face din lapte uht ca nu se prinde, ci din cel pasteurizat normal (orice marca) sau din lapte praf. n-am auzit de mixavit, eu ii dau fier haussman, calciu si vigantol.
ckristina, acum o vazui si eu pe bia, e o dulceata.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput