***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Gata,am adormit si copilul .
ARCADIA chiar am vorbit cu soacra sa nu mai spele la ora aia si a inteles.
Fug la culcare ca nu se stie cat dureaza bucuria .Noapte buna.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Carmen _So, Kid, Roxicucu - Va urez la multi ani fericiti! scuzati intarzierea, dar vroiam sa stiti ca m-am gandit la voi!

DidiAlex, Lauradi, Motannel, Pepsi, Ramona 7, Vali5, Mica, Graviduta, Petit_ange, Alynta27, Ankaa, Dicarstea, Ckristina, Alyna24 - Multumim pentru urarile si gandurile bune primite la implinirea celor 6 lunisoare! Daca am uitat sa scriu pe careva, o rog sa primeasca multumirile noastre de baietel mare si sa o ierte pe mami a lui care face omisiuni cu ochii impaienjeniti de nesomn!

Am ajuns la zi cu cititul, dar recunosc ca e f.f. greu sa citesc aproape un capitol in fiecare zi, asa ca sunt mereu cu cateva pagini in urma, nu pot sa raspund la nimic atunci cad e nevoie si stiu, oricum voi ma ajutati mult. Ma bucur ca sunt mamici de capsune(i)le atat de active care au adus un suflu nou subiectului nostru: Carmen_So, Graviduta, Irinusha, Lauradi.

Ella - vazut poze cu Bobyta din ce in ce mai scump si mai blondut (ce pufulet ii creste acum!, cred ca e moale si numai bun de pupacit), imi pare rau ca nu se cuminteste - nici Petitul meu nu e mai breaz, ma capiaza si noaptea din 2 in 2 ore, iar ziua e un mic terminator.

Ralucami - vazut pozele Mariei, e o papusica minunata si din ce in ce mai frumoasa! Mi-a placut si poza in care era suparici pe morcovul de pe botic. Doamne ce-am vrut si eu o fetita! Acum pofta-n cui! La mine 99%, nu numai 95%!

Andrada - eu folosesc de f. mult timp (de 2 luni deja) pampers si huggies nr 4, practic de cand avea Petit 7 kg pt ca nr 3 il strangea rau de picioruse, cred ca depinde si de conformatia copilului. Pampers nr 4+ am un pachet dar nu l-am folosit inca, e cam aceeasi marime cu huggies nr 4 care sunt mai mari decat pampers nr. 4. Sper sa intelegeti voi ce zic. Dar desi huggies tin mai bine pipi, sunt mai incomozi intre picioruse decat pampers, care se ingusteaza in partea de jos.

Pepsi - fiecare varsta are frumusetea ei, in poza cu wrap-ul asortat si frizura cea noua arati minunat, chiar daca in alt fel decat in pozele de "actrita".

DidiAlex - Sunt pe aici! Promit sa dau PM prompt data viitoare! Super ca-l duci pe Robert la patinaj, si eu am invatat de mica (la 6 ani) si imi place mult sa patinez, o sa-l invat si eu pe Petit. Sotu' nu stie si e si antitalent.

Vali5 - Mult spor la slabit si apoi la pregatiri pt bb2! Felicitari lui Andrei pt ridicatul in picioare! Bine ca nu e urlator! Si eu incerc sa urmez aceleasi pricipii de baza, dar la mine e tare greu in conditii de urlat pana la invinetire, epuizare, etc, si asta de 6 luni. Sunt f. suparata ca nu reusesc sa-l fac sa adoarma singur, sa stea singur in camera... e ingrozitor la noi, el vrea numai plimabat in brate, sa se joace cu mami tot timpul, sa adoarma plimbat in brate...altfel urla disperat si tot nu adoarme. Mentionez ca doarme 1-2 reprize/zi de cate 30 min si sa zicem inca una de 50-60 min. Adik nu am timp de nimic, cat timp doarme nici nu respir de teama sa nu-l trezesc, asa cum zice si Ella, nici la wc nu ma duc.

Vas - cum iti e cu maseaua? prin ce chinuri treci...

Ramona7 - bravo pt "papa"! I-am zis si lui tati si asteptam si noi primul cuvintel, la cat e de mancacios Petit s-ar putea sa va imitam!

EricMihai - bine ai venit la capsunei!

Felicit si eu si urez la multe lunisoare tuturor capsuneilor si capsunicilor care serbeaza zilele acestea! Sa fiti cuminti, sanatosi si sa cresteti mari, sa ii bucurati pe parinti!

Ieri am fost la vaccin, a plans, bine ca nu a facut febra, sper sa scapam! Piticasigogosica, va tin pumnii sa treca repede, e sfat otetul cald la picioruse!
Petit are 8 kg si 70 cm, de azi i-am pus un pic de piept de pui in supa si a papat tot ~240 ml, ieri papase 270 ml dar a zis pediatra 150-200 ml, doar ca el nu se satura din atat. ncerc sa-i reduc cantitatea de supa prin introducerea piureului de mar cu branzica calcica si a unui terci din orez cu branzica calcica. Acesta va fi meniul petru luna decembrie, asa ca nu ajungem inca la sarmale. A papat si azi un pic de mar ras (nu prea-i place lui marul) si orez pasat cu branzica calcica.

De unde iau ulei de germeni de porumb, inca nu am gasit la nici un plafar?!

Sa nu dati cu rosii ca am papat mult spatiu pe DC!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am o intrebare: din ce lapte faceti branzica calcica? Ca sa iasa mai multa! Eu am facut in seara asta din lapte Dorna de 0.1% grasime (cutie cu verde, UHT) pt ca pediatra a zis Dorna verde sau albastru si eu numai din asta am gasit in cartier, dar a iesit foarte putina branzica, cred ca 2 linguri. Asa trebuie sa iasa? Am pus 10 tablete de calciu lactic.

Trebuie sa-i dau fier copilului o luna de zile, 8 picaturi de 2 ori/zi si abia la inceputul lui ianuarie ii facem analize. Mai da cineva fier? Mi-a zis dr ca poate sa fac ori constipatie, ori contrariul? Ce stiti de asta?

Si tot in ianuarie trebuie sa merge la Dr. Orlando Marinescu (la spit. Gr. Alexandrescu) pt decalotare, deja am cosmaruri noaptea! Stiti ceva de dr acesta? Si de procedura in sine?

Hai ca deja m-am obraznicit, mananc o pagina intreaga!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Ella,
multumesc,ai dreptate,cu posta normala o sa incercam

Ckristina,
stiam si eu ca e bine cu maxi-taxi sau la autocare dar ea este in Pamplona si pe acolo nu trece nici un maxi-taxi.......din Romania,nimic!

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetele, sunteti grozave ... ati scris o gramada! Nu am reusit sa citesc toate pagnile acestui capitol, insa raspund putin , iar restul las pe maine ... astazi sunt tare obosita!

Petit_Ange, am de la Nestle Orez simplu, Orez cu 3 cereale, Orez cu roscove!

Graviduta, la care aparat cu aburi te-ai oprit??? As fi si eu interesata, dar nu am studiat problema ... daca stii mai multe, te rog sa ma sfatuiesti si pe mine!

Numai_eu, ce inseamna repriza de sput?

Ankaa, felicitari pentru "mama"!

Ckristina, multumim pentru link! Super!

Ella, sa-ti traisca nepotelul!

Pepsi, tu vei face vaccinul contra varicelei??? Ce stii.... ofera imunitate sau peste ani trebuie repetat???

Doxinu, dragut sotul tau cu remarca despre capshunici!

Roxicucu, m-ai omorat cu torturile! Nu ne explici cum le-ai facut?

LA MULTI ANI, ANDREI!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Vali, e bine daca te ajuta si sotul.Se pare ca toti au problema asta cu schimbatul scutecului;sunt asa de sensibili!
Subscriu la partea cu plimbarea,ca si io tooooooooooooot in curte,de mi s-a uratE bine ca Ducu se distreaza ca se uita la caini cum se joaca.

Liviana, ce bine ca papa Bogdanel!

Mary, iti multumesc pt raspuns!Si al meu se agita,dar nu char ca Paty;ideea e ca inainte sa-i bag Nan 2 nu dadea afara,de-aia am zis ca o fi de la el.

Fetelor,constantencelor sa va distrati frumos maine si sa va pozati sa ne aratai si noua!

Ella, am gasit reteta de besciamella:100g unt,100g faina,1l lapte - se fierb pana se ingroasa.Asa-i?

Arcadia, l-am luat de la o tipa de pe net care are jucarii n din America.A avut mai multi,io l-am luat pe ultimul.Sau mai gasesti www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=312" target="_blank">AICI mai scump un pic si mai inalt mi se pare mie.O s-o intreb si pe tipa aia daca mai primeste si iti zic.Mi-a zis cineva ca s-ar gasi ceva si in Carrefour,dar nu stiu exact ce.

Ancamari, imi pare bine ca ne-ai scris.Te admir pt rabdarea pe care o ai cu Petitul terorist,eu nu rezistam!
Eu ii dau fier lui Ducu- fer haussman ;azi a fost prima zi,cate 5 picaturi/zi,caci asa a zis dr ca se face profilaxia anemiei.pste o luna,adica la 7 luni facem si analizele sa vedem daca tre marita doza.Si eu stiu ca se poate constipa de la fe si face mai inchis la culoare.
Din ce am citit pe la fete nu merge lapte UHT la branzica.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna fetele.
roxicucusigur ca vreau filmuletele.chiar te rog daca vrei sa mi le trimiti cand ai timp.mersi
angelabvda a nascut un baiat de 4,200kg

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ali24, felicitari !!! 4,200 kg a mare nu gluma ! Nicole a avut 2,800 kg...Multa sanatate pentru mamica si bebelus.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lauradi,
da, asta e reteta dar vezi sa pui untul putin topit iar faina nu o pui in ploaie in lapte ca la mamaliga ca face cocoloase, amesteci la rece treaba.
Da, pacat ca nu avem si noi besciamela, aia de la mama lor arata super; eu am o amica la marketingu lu carrefour (ce exprimare agramata) si chiar am rugat-o sa intrebe pe sefii aia ai ei francezi de ce nu aduc si in RO besciamela si i-au raspuns : fiindca romanii nu au bani de delicatese, ca ei mananca numa rosii cu branza; ce nesimtiti, atunci de ce mai aduc foi de lasagna? sa le mancam cu rosii probabil

ancamari, boby ia fier 5 pic/zi si la inceput a facut maslinute negre dar s-a reglat.
Branza facem din lapte praf bebelac dar punem doar 3-2 pastile de Ca; tot asa putina branza iese.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Lauradi,
da, asta e reteta dar vezi sa pui untul putin topit iar faina nu o pui in ploaie in lapte ca la mamaliga ca face cocoloase, amesteci la rece treaba.
Da, pacat ca nu avem si noi besciamela, aia de la mama lor arata super; eu am o amica la marketingu lu carrefour (ce exprimare agramata) si chiar am rugat-o sa intrebe pe sefii aia ai ei francezi de ce nu aduc si in RO besciamela si i-au raspuns : fiindca romanii nu au bani de delicatese, ca ei mananca numa rosii cu branza; ce nesimtiti, atunci de ce mai aduc foi de lasagna? sa le mancam cu rosii probabil

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Merci de ponturi!Acu sa mai gasesc sos ragu,ca daca trebuie sa-l fac si pe ala,mai bine ma las
Chiar nesimtiti!E dureros sa afli ce gandesc altii despre noi!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput