***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Didi, am vazut intre timp ce ai scris referitor la patinaj. Sa vad daca exista si la mine, la tara ... grr! Io vreau sa/l dau la dans modern ca asa/i place sa se bataie ... si mai are si ritm ... dar de la primavara, sa mai invete germana, sa inteleaga si mai bine.
Io am sac la carucior / blana de miel, ca avem o bunicuta tare darnica si pusa pe cumparat / il pot recomanda.
Si de ce te plimbi doar cu tranvaiul / stii ca/i duc dorul ... aici la tara n/amvem ... cand merg la parinti la Muenchen, ma mai plimb, sa/mi treaca. N/ai carnet?

Miniuta, despre Fanfare Ciocarlia am postat la nemtoaice. Ne/au venit deja biletele deja, ma bucur si mai mult.
Sarut/mana de invitatie, dar nu cred ca reusim ... asteptam mobila asta ca pe Dzeu si ea nu mai apare ... acuma cica la mijlocul lui decembrie ... grr! Si ne incurca tare rau ... ca numai la week/end putem s/o montam ... mai vedem. Dar oricum, week/end/ul asta nu merge, ca vineri ma intalnesc cu niste prietene, sa ne facem de cap, ca fetele ... mergem la agatat ;-)

Andrada, cand ai ce spala, poti folosi o pasta de dinti cu flour ... si daca folosesti sare cu flour cica e de ajuns ... barem asa am citit pe aici.

Gata, trec la bucatarit! PUpici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

ups, am uitat:
Roxicucu, la multi ani cu fericire si sanatate!!! Tot ce/ti doresti!!!

PS: nu stiu pe ce am apasat ca s/a schimbat tastatura ... si nu mai stau sa caut acum ... sorry, sper sa intelegeti ceva!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

irinel am carnet, n-am masina
avem una si inca una ne-ar ajunge vreo 1500 pe an si am alte planuri.
Sotzul meu a fost vreo 10 saptamna (5+5 nov 2006 si martie 2005) la voi in sat, cum ii zici tu si i-a placut.
Mda, si io tot in sat stau, Seckenheim, cartier de MA. in Heidelberg merg vara cu bicicleta, am si carutza din aia imensa;
sotzul lucreaza in Heddesheim si nu are legatura, vara mai merge cu bici la servici dar iarna, nu.

Cum e cu evaluarea aia la gradi, din 6/6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

sunt un car de nervi!!m-am certat cu o farmacista care mi-a reprosat ca-s iresponsabila ca tin copilul prea dezbracat!si zau ca nu era asa(adica, de data asta avea si gluga in cap, si costumas de fas, destul de grosut)!!asa pornita era, ca nici nu a vazut cum ma chinui sa intru ca caruciorul in farmacie...pai de ce sa-mi tina usa, cand poate urla la mine, ca n-are copilul caciula in cap!
ufff....

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

pepsi,
stiu eu la ce fel de zambet te-ai referit tu; sunt fericita cand il am pe boby dar ma crezi ca luni de zile, din cauza ca ma chinuiam asa rau cu el l-am urat? ma intrebam de ce nu poate si al meu sa nu urle si sa doarma si bla, bla; fiindca toate lucrurile astea nu m-au lasat sa fiu o mama linistita si sa ma bucur de bebelus asa cum as fi vrut; acum parca s-a mai schimbat dar nu radical, inca nu pot sa trag apa la baie sau sa pun masina sa spele cand doarme el, inca nu-mi fac dus decat noaptea dupa ce adoarme, iar micul dejun e mereu la 12-13:00 fiindca nu apucam mai devreme, inca timpul meu ii apartine 99% atunci cand il avem acasa si asta inseamna ca nu pot gati nimic, de curatenie sau calcat nu poate fi vorba, bine ca avem menajera.

Vali, eu sunt din Vrancea, am fost la Lepsa de multe ori, in special vara iar anul trecut am facut si un teambuilding acolo.
Vei gasi mai mult dealuri inalte decat munti dar e aer curat si peisajele sunt super.

Liviana, nepotelul meu a fost livrat la 39 de saptamani, ca asa se face cezariana la cerere; si au stat cu teama sa nu se intample mai repede fiindca asta ar fi insemnat sa nasca in spital de stat si in provincie pe deasupra; am fosta aseara la Medlife si inca odata am plecat de acolo trista fiindca eu am platit dublu la CMU si am avut parte de o bataie de joc teribila.

Didi, am si uitat cat timp aveam inainte sa nasc si povesteam toate prostiile; si da, Boby e un duracell, ca asa am vrut sa fie , activ,ca ta-su e prea moale si in viata ca sa razbati iti trebuie un temperament mai aprig.

Lavini, din pacate besciamela nu se gaseste in Romania, desi in Italia de ex e foarte ieftin, 2 eur cutia de 500 gr; nu stiu sa-ti zic proportiile acuma, dar cauta pe net o reteta care se face cu unt, faina si lapte.
Cat despre cadouri, noi i-am luat pentru Mos Craciun ursuletul de la Fisher price care vorbeste in romaneste si un joc tot de la FP; de Sf Andrei cred ca ii luam tot un joculet interactiv.

Carstea, succes in LO, inseamna ca vei ajunge sa cumperi hainutele mele preferate de la Next.co.uk.

Elteka, esti in Finlanda ?

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

an@, eu ii dau ulei de germeni de porumb si tot dupa ce am vazut emisiunea cu pricina.
avem si noi un dintisor si la lingurita se mai simt doi ( unul sus si unul jos) dar inca nu se vad

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:


Nu va prea pot tine pasul... va citesc cit pot, dar pe cind sa scriu si eu cite ceva se chimba planurile...
Cele care aveti pat cu 2 nivele, l-ati mutat pe nivelul de jos? Chiar daca spune in reguli ( la patut din material) ca la peste 7 kg sa il lasam la nivelu de jos, parca mie nu imi vine. Jos e mai rece, sunt curenti de aer oricite termopane ai avea.

Despre somn isi schimba programul mult bebeii cu somnul. Al meu de 3 saptamini la 7 seara vrea sa doarma, pt ca nu mai are 3 serii de somn ziua. Inainte dormea la 10 seara. Mai tragem cum putem pina la 8 macar. Nu ne iese intotdeauna, dar el doarme 12 ore, bineinteles cu 2 pauze de mincare.

Doxinu ce dragut sotul tau, ce intuitie are! Si eu tot asa ii zic lui bebe "cine mai are asa minune ca tine?". OAre parintii nostri ne-au giugiulit atita? Parca aveau si alte lucruri de facut!

http://patrickbichis.wordpress.com/

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

moko, asa de mult ma enerveaza si pe mine atotstiutoarele astea indiscrete; si eu am iesit ieri cu fata afara si batea vantul, dara ea era in carut cu husa de ploaie,ferita de vant si chiar avea nasucul si mainile calde;si s a trezit una sa se ia de mine"du draga copilul acasa ca raceste!"dar eu m am luat rau de ea;eu mai am si cunostinte fara copil care se trezesc sa dea sfaturi de pe un ton superior si le intreb daca vorbesc din experienta ; se opresc apoi.

ioana 13, da am lasat patul pe nivelul de jos;inca nu se rostogoleste si nu se ridica;dar asa am mai zis... inca nu se taraste si am lasat o in patul mare si a cazut mititica mea... asa ca ...paza buna....



www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Roxicucu, mama....da' o adevarata arta ai facut tu acolo!Poate ne zici si noua secretul formelor din interior.

DidiAlex, recunosc e mai nebuna dr mea de familie dar chestia cu Zimaflorul am auzit-o si la med stomatolog, in mai multe parti!Acum eu nu te contrazic dar.....fiecare cu ce aude!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

FETELOR
COSMIN ARE FEBRA!ASEARA AM FACUT VACCINUL SI ACUM ARE 39,2 IN FUNDULET AI VOSTRI AU FACUT FEBRA DUPA VACCIN?????
DOCTORA ZICE CA NU POATE FI ASA MARE DE LA VACCIN
IERI NU AVEA NIMIC.ACUM I-AM DAT PARACETAMOL SI NEVRALGIN SA SCADA SI MAI VEDEM....

Mergi la inceput