Produse Weleda
Raspunsuri - Pagina 4
biancaiordan spune:
Buna mamici,
Produse Weleda se gasesc in mai multe locuri: farmacii, magazine naturiste, magazine on-line.Dati o cautare pe Google si o sa gasiti mai multe oferte.De asemenea, dr. Haushcka se gasesc in Bucuresti (gama de machiaj, de restul nu sunt sigura) - la un magazin bio din Dorobanti.
Noi folosim in prezent toata gama Weleda pentru bebe : gel de dus, crema de fund, crema de fata, pasta de dinti.Sunt multumita de ele si principala mea satisfactie vine din faptul ca nu contin ingrediente chimice daunatoare.
Eu m-am autodeclarat "mamica bio" :)si fac tot ce pot in acest sens : am schimbat toate cosmeticele si detergentii pe care ii folosim, in special cei pentru fetita mea Maya, suntem mai atenti la alimentatie..si sunt interesata de orice discutie pe acest subiect.
bibi
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biancaiordan Buna mamici, Produse Weleda se gasesc in mai multe locuri: farmacii, magazine naturiste, magazine on-line.Dati o cautare pe Google si o sa gasiti mai multe oferte. |
Poti da te rog exemplu de farmacii, magazine naturiste unde as putea gasi produse Weleda? On-line nu ma intereseaza. Singurul magazin naturist unde am vazut Weleda e Leacul de pe str Hatmanul Arbore si doar o gama restransa. Dar ma intereseaza farmaciile de care vb , unde ai vazut?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
biancaiordan spune:
Buna Mami de Theo,
Magazinul Leacul are intr-adevar Weleda si mai este un alt magazin "proaspat", se cheama Cobilitza (au magazin on-line si se laudau ca deschid in curand sau au deschis deja shop pe langa Hilton).
De asemenea, la farmacia Centrofarm din Victoriei stiam ca se gasesc, insa pe site-ul lor apare acum stoc 0..
Sunt insa multe alte marci de cosmetice bio pentru mamici si bebei.Eu deja testez de 6 luni piata si am un blog unde postez info despre produsele pe care le-am incercat, magazine, preturi etc.
L-am creat pentru ca deja "bubuiam" de cunostinte bio-organice, si trebuia sa "rasuflu" pe undeva, sa dau de stire tuturor mamicilor de pericolul ce ne paste din cosmetice, detergenti, hrana, vesela de plastic etc.
PS: de ce nu te intereseaza magazinele on-line? mie mi se par comode, au game complete si preturi mai mici decat magazinele clasice
http://organicka.ecosapiens.ro.
bibi
theo_2004 spune:
Biancaiordan multumesc de info. Magazinele on-line nu-mi plac ca nu-mi plac. Imi plac cumparaturile, imi place sa simt ce cumpar. Sigur ca am apelat si la acest gen de comert dar ...
Despre Weleda ... eu le-am descoperit cand avea puiul meu o luna si am primit de la cineva din Canada o crema pt fundulet. M-am indragostit de ea, apoi in aceeasi luna a fost sora mea in Germ si am rugat-o sa-mi aduca muuulte produse care le studiasem pe site-ul lor. Si de atunci de cate ori merg in afara imi cumpar, fac stoc. Au trecut peste 4 ani de cand folosesc pt fiul meu tot ce se poate de la Weleda. Si e super ok. Imi plac si mie si inca nu am gasit motivul pt care sa le schimb. La Cntrofarm nu intrebasem in Victoriei dar aici, langa casa mea, am tot intrebat si mi-au spus ca nu au avut niciodata desi pe site apar numite. O sa ma interesez de Cobilitza.
mami de theo
biancaiordan spune:
Theo, uite adresa magazinului Cobilitza
Str. Benjamin Franklin, Nr. 14, Ap. 2 - usa de fier forjat vizavi de Ateneu
Bucuresti, Sector 1
Sper sa-ti fie de ajutor!
bibi
theo_2004 spune:
multumesc frumos.
lucrez in zona. luni dim ma duc pe acolo.
week-end frumos!
mami de theo
theo_2004 spune:
deci abia astept ziua de luni sa merg la Cobilitza.
am fost azi la Leacul si aveau fix 3 produse Weleda. Lapte corp pt copii si doua din gama pt adulti "Citrus". Nu au avut niciodata sapun pt copii, pasta de dinti pt copii sau dus-gel pt copii. Ramane tot varianta "stocului" facut in concedii sau babypoint.ro.
mami de theo
biancaiordan spune:
Theo, sa ne spui ce produse ai gasit la Cobilitza.Pasta de dinti si eu am luat-o tot din afara, nu stiu daca se gaseste la noi.Asteptam vesti!
pa,pa!
bibi
theo_2004 spune:
am fost si la cobilitza. au un program ... lunea de ex de la 16 la 21, in alte zile de pe la 14 etc, sambata de la 10:30.
deci sa traiasca stocul facut in concedii!
mami de theo
gmoprea spune:
Draga Theo,
programul magazinului este realizat cu focus pentru ora la care pot ajunge si oamenii ocupati peste zi. Planul initial era sa fie deschis 9 - 21. Numai ca piata de bio este altfel, iar pentru 2 vizitatori intre 9 si 12 dimineata, efortul de a tine magazinul deschis este prea mare, insa solutia este sa verifici pe site ce produse se pot comanda si apoi sa le faci comanda (telefonica, deocamdata, sau prin email la contact@cobilitza.ro).
Daca vreodata vrei sa vii in vizita in afara orelor de program (mai ales sambata) doar fa-ti o programare (datele de contact sunt pe site, ca sa nu facem reclama aici). Cei de acolo vor sa fie gazde pentru cei interesati. Mai ales ca si focusul lor este sa promoveze Weleda si Dr. Haushka.
ma poti gasi pe IM cu acelasi id.
Pe curand,
George