Produse Weleda
Raspunsuri - Pagina 5
axxxa spune:
Ma poate ajuta cineva cu o lamurire?
Am primit un tub de la Weleda pe care scrie Bad. Eu nu ma dumiresc daca e spuma de baie sau gel de dus. E maro la culoare. Are cineva asa ceva?
theo_2004 spune:
axxxa incearca sa descoperi ce produs ai pe site-ul www.weleda.com sau mentioneaza aici exact ce scrie pe tub.
gmoprea, multumesc pentru lamuriri. am sa vizitez site-ul si sper sa gasesc ce nu mai am in stoc sau alte produse.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
axxxa spune:
theo 2004 nu am gasit nici un produs pe site-ul lor
pe produsul meu scrie Weleda Baby&Kind iar dedesubt
Calendula Bad mit Heilpflanzenauszugen
pflegt und beruhigt Ihr Kind
lindert bei gereizter Haut
nu are consistenta gelului de dus, e mai subtire si parca nici nu face spuma
are culoare maro si miroase cam ciudat
theo_2004 spune:
axxxa, eu nu stiu germana dar a tradus sora mea astfel:W pentru bebelusi si copii,gel de baie cu calendula , cu extract de plante medicinale , care ingrijeste si linisteste copilul Dvs. , in cazul unor iritatii ale pielii. (calendula = galbenele) adica e un gel ce se pune in apa de baie dar poate fi folosit si ca gel de dus.
si sa stii ca, in general, produsele naturale nu fac spuma deosebita comparativ cu produsele ce contin chimicale.si nici nu miros extraordinar. dar sunt ffff bune, muuult mai bune decat cele traditionale.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Catrinel_17 spune:
AXXA, nu e nici gel, nici sapun, e un ingredient pt baie. face bine la piele si linisteste. Eu am folosit multa vreme pt Oana. Deci nu curata, e doar un amestec de plante care calmeaza iritatii, etc.
axxxa spune:
Catrinel multumesc mult pt info, din pacate am aruncat tubul respectiv, m-am dumirit ca nu e gel pt ca nu facea spuma absolut deloc, plus ca avea un miros puternic medicinal, nu foarte placut, care probabil se mai estompa daca diluam solutia respectiva in apa pt baie. Numai ca ai mei copii nu fac baie, ci dus, asa ca oricum nu-mi era de ajutor.
StMihaela spune:
Am avut si eu acel produs si eu eram tare nedumerita la ce foloseste. In primul moment mi-a fost teama ca mi-a ajuns alterat ![]()
Dar m-am prins ce e cu el si la copii le-a placut mirosul in baie. Atata numai ca radeau de el cand il puneam in apa, ziceau ca arata ca (ma scuzati, citez) "diareea de copil mic"