Produse Weleda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns solist spune:

quote:
Originally posted by geniest

Produse Weleda se pot cumpara on-line de pe un site si sunt trimise prin posta romana sau curier oriunde doresti. Daca vrei site-ul spune-mi si ti-l dau pe PM ca sa nu se considere ca fac reclama.

www.andreialmeu.piczo.com

E vorba cumva de babypoint ?
Eu cautam Ladival si am vazut ca au si Weleda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

M-am uitat si eu pe site-ul Babypoint si preturile sunt super ok.
Solist

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by solist

quote:
Originally posted by geniest

Produse Weleda se pot cumpara on-line de pe un site si sunt trimise prin posta romana sau curier oriunde doresti. Daca vrei site-ul spune-mi si ti-l dau pe PM ca sa nu se considere ca fac reclama.

E vorba cumva de babypoint ?
Eu cautam Ladival si am vazut ca au si Weleda.

Da ...despre asta era vorba...Eu am comandat de la ei si sunt super ok..

Mergi la inceput

Ne-am cumparat si noi produsele Weleda de pe acest site. In plus am mai cumparat cereale si borcanase cu mancarica. Si cum produsele le-am ridicat de la Sibiu nu am platit transportul.
Multumesc mult fetelor.

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Eu nu gasesc produsele pe acest site. Mai e si altul care sa le comercializeze?
Multumesc.

mamica fericita!

Mergi la inceput

Eu stiu numai de site-ul asta. La cauta produse, scrii Weleda si afiseaza produsele.

Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Si eu folosesc, comandate de la babypoint.
Sunt foarte multumita de produsele Weleda. Dar mi-e tare greu cu comandarea lor, vin abea peste 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Produsele sunt foarte bune, practic de farmacie, nu de drogherie, de aceea sunt si foarte scumpe.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Dinamica puterii: experimentele -de acum clasice- ale lui Asch au aratat ca, atunci cand realitatea fizica are un caracter ambiguu, omul are tendinta de a considera opinia majoritara a semenilor sai ca reprezentand adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Adaug si eu, da sunt de foarte buna calitate si nu numai cele pentru bebelusi. eu am folosit un ulei pentru gravide de care am fost tare incantata. Aici se gasesc chiar si in supermarket dar si aici sunt destul de scumpe.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Prin babypoint am vazut ca au doar produse legate de mama si bebe. Vom putea comanda si in ro orice produs de la Weleda? Daca stiti pe cineva de acolo sau cunoasteti vreun mod in care pot comanda si alte produse Weleda in ro va rog sa-mi spuneti.
Si de cele de la Wala am auzit numai cuvinte de lauda (Dr. Hauscha parca se numesc) dar asa ceva chiar nu am vazut in Romania nici tangential.

Mergi la inceput